WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Grönt te

Green tea innehåller massvis av goda egenskaper för att optimera kroppens hälsa, utseende och välmående och extraktet är dessutom 100% naturligt. Det gröna teet har ett högt innehåll av antioxidanter, vilket kan bidra till att öka fettförbränning och minska stress. Se vårt utbud av grönt te extrakt här och läsa vad produkten kan göra för dig.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Inget resultat
Filtret som du har valt matchade inga av våra produkter. Var vänligen återställ det valda filter och ändra din sökning.

Vad är Green tea?

Green tea

Du kanske har hört talas om hur hälsosamt det är med Green tea. Både grönt och svart te har sitt urspung från Camellia sinensis växten som växer i Indien och Kina. Svarta teer tillåts att oxidera efter skörd vilket ger bladen dess svarta färg och söta smak. Oxideringen är samma process som inträffar när ett äpple efter att det är skuret eller har blivit biten i då luften får fruktköttet att bli brunt och sötare. Grönt te däremot behandlas direkt (uppvärmda) efter att de skördats, så de har inte tid att oxidera. Efter uppvärmningen torkas bladen för torkning, så att de behåller sin nyskördade gröna smak och färg. Tillskottet framställs av grönt koncentrerat te som torkas och pulveriseras. Detta pulver för Green tea är känt för att öka din ämnesomsättning när det konsumeras regelbundet.

Hur kan Green tea hjälpa till med viktminskning?

Katekinerna i grönt te är antioxidanter, som också finns i choklad, och de är 20 gånger starkare än vitamin C. Dessutom ökar Green tea din ämnesomsättning så att du lättare kan gå ner i vikt. Antioxidanterna i te sätter igång din fettförbränning och är också kända för att vara prestationshöjande samt energigivande. Detta kommer ge dig optimala förutsättningar att öka din förbränning. Men fördelarna inkluderar mer än att du kan bränna mer fett vid träning, grönt te ökar också fettförbränningen även när du inte tränar. Tillskottet är i kapselform vilket gör det lätt att införa tillskottet i dina dagliga rutiner. Beställ Green tea idag och öka din ämnesomsättning effektivt på ett 100 % naturligt sätt utan användning av artificiella tillskott eller medicinering.

greentea-infograph

När kan jag se skillnad med Green tea?

Green tea

Din kropp kommer sakta börja vänja sig vid nya tillskott och börja öka ämnesomsättningen. De flesta som börjar ta Grönt te märker ofta en ökad energinivå ganska snabbt på grund av det ökade koffeinintaget. Detta är bra att ta nytta av i samband med din träning så att du kan motivera dig själv lite extra och därmed bränna ännu mer kalorier. Kom ihåg att vi alla är olika, börjar du ta Green tea tillsammans med med en kollega eller vän eller partner kan era resultat variera under samma period. Ha tålamod, fokusera på din träning och kost så kommer att vara värt det när du börjar se hur de första kilona försvinner.

Finns det några biverkningar med Green tea?

Produkten är 100 % naturlig och det finns inga kända biverkningar. Var alltid noga med att läsa innehållsförteckningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot innehållet. Extraktet har en naturligt hög halt av koffein (inte så hög som kaffe) så om du är allergisk mot koffein bör vara försiktig.

Köp Green tea, säkert och tryggt från oss

Vi har många års erfarenhet av naturliga kosttillskott och viktminsknings lösningar, vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste metoderna. Om du har några frågor om Grönt te eller våra andra produkter, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.