Gratis frakt vid köp över 599 kr
Bildrubrik for Gront Temed grönt te pulver i bakgrunden

Grönt te

Grönt te har länge varit känt för dess rika innehåll när det kommer till optimeringen av kroppens hälsa, utseende och välmående på ett helt naturligt sätt. Det gröna teet kommer med ett högt innehåll av antioxidanter, något som anses har otaliga fördelar när det kommer till vikthantering, upprätthållandet av fettförbränning och minskade stressnivåer. En av de populäraste varianterna av grönt te är matcha te. Matcha pulver kan användas i olika typer av dryckers så som matcha latte och smoothies, men även under bakning. Ta chansen idag och beskåda vårt utbud av grönt te extrakt på denna sida samt läs mer om vad produkten i fråga kan göra för dig. WeightWorld erbjuder ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter vilka specifikt utformats för att inkorporeras i din dagliga kostrutin.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Vad är Green tea?

Du kanske har hört talas om hur hälsosamt det är med Green tea. Både grönt och svart te har sitt urspung från Camellia sinensis växten som växer i Indien och Kina. Svarta teer tillåts att oxidera efter skörd vilket ger bladen dess svarta färg och söta smak. Oxideringen är samma process som inträffar när ett äpple efter att det är skuret eller har blivit biten i då luften får fruktköttet att bli brunt och sötare. Grönt te däremot behandlas direkt (uppvärmda) efter att de skördats, så de har inte tid att oxidera. Efter uppvärmningen torkas bladen för torkning, så att de behåller sin nyskördade gröna smak och färg. Tillskottet framställs av grönt koncentrerat te som torkas och pulveriseras. Detta pulver för Green tea är känt för att öka din ämnesomsättning när det konsumeras regelbundet.

Hur kan Green tea hjälpa till med viktminskning?

Katekinerna i grönt te är antioxidanter, som också finns i choklad, och de är 20 gånger starkare än vitamin C. Grönt te är känt för att upprätthålla ämnesomsättningen, som kan göra det lättare att kontrollera vikten. Antioxidanterna i te kan bidra till att sätta igång fettförbränningen.

När kan jag se skillnad med Green tea?

Din kropp kommer sakta börja vänja sig vid nya tillskott och börja öka ämnesomsättningen. De flesta som börjar ta Grönt te märker ofta en ökad energinivå ganska snabbt på grund av det ökade koffeinintaget. På grund av detta väljer många att dricka grönt te eller matcha te före träning, för ökad motivation och ork, för en intensivare träning.

Köp Green tea, säkert och tryggt från oss

Vi har många års erfarenhet av naturliga kosttillskott och viktminsknings lösningar, vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste metoderna. Om du har några frågor om Grönt te eller våra andra produkter, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, chatt eller e-post.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.