• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Fördelar med en waist trainer

Visste du att genom att bära korsett kan du stärka ryggen och lindra skador du har ådragit dig tidigare? Ja, att bära korsett i detta avseende är fördelaktigt. Den kan även förhindra andra osteoporos och andra sjukdomar, såsom fibromyalgi och artrit.

De många fördelarna med att använda korsetter är vad som lockar tusentals kvinnor till denna klassiska uppfinning. Resultaten är ögonblickliga, vilket framgår av en smalare midja från att bära en korsett, och det finns eftertraktade långsiktiga fördelar som också kan förväntas. Du kommer att förbättra din hållning, skulptera din figur och förhindra skador. Fortfarande inte övertygad? Låt oss kolla in en lång rad fantastiska fysiska fördelar idag.

Bättre hållning

Genom att korrigera hållningen kan en waist trainer korsett hjälpa människor med skolios att hantera vardagen lättare och göra ryggkurvan mindre böjd. Efter att länga ha burit korsetter kan skoliospatienter märka en betydande skillnad i deras kroppsbyggnad. En man med plantar fasciit kände stor befrielse från trycket efter att ha burit korsett i ett par månader.

En stor fördel med korsetter är minskningen av huvudvärk eftersom människor som bär korsetter ofta förbättrar sin hållning, vilket hindrar nerverna från ryggraden från att dras samman. Kommunikationen mellan ryggraden och hjärnan blir mindre tilltäppt vilket i sin tur orsakar mindre migrän.

Vi betonar vikten av korrekt kroppshållning för att förebygga skador i ländryggen, speciellt för människor vars yrke kräver att de står hela dagen eller som gör en hel del att böjningar och lyft. Mekaniker, sjuksköterskor och snickare upplever ofta ryggsmärtor på grund av deras arbete. När de bär korsetter, kommer den gradvis förbättra sin fysiska stöd som i sin tur kommer att öka deras uthållighet.

Stärk lederna

Korsetter har länge varit kända för att förhindra den försvagning av lederna som upplevs av dem som har bindvävssjukdom. Genom att bära korsetter och förbättra sin hållning är de mindre känsliga för att råka ut för förskjutning av leder och andra fysiska förändraringsskador.

Att bära midjetränare som korsett har fantastiska fördelar, däribland att hjälpa sångare med sina övningar. De kan också vara användbara under konserter då de hjälper sångare nå högre toner genom att lägga tryck på membranet. Här kan du läsa mer om hur man får en smalare midja.

Astmatiska människor kan dra stor nytta av att använda korsetter eftersom korrekt hållning underlättar öppnandet av lungorna och gör det möjligt att andas fritt och konsekvent. Fråga din läkare om denna fördel innan du påbörjar midjeträning så att du vet om din kropp kan hantera det och om din hälsa kommer att påverkas till det bättre.

Öka förbränningen och lindra värk

Många kvinnor är tacksamma för korsetter eftersom de lindrar smärtan av mensvärk. Det är en lättnad för dem när de är på kontoret och inte behöver oroa sig för att uppleva smärta under arbetet. När de bär korsett sätter den press på mellangärdet, inklusive de peritoneala organen som bidrar till med livmodersammandragningar. Denna typ av tryck lindrar avsevärt smärta i mellangärdet samtidigt som din fettförbränning ökas.

Eftersom korsetter lägger tryck på buken och fungerar ungefär på samma sätt som en gördel, kan bukbråck förhindras. Det rekommenderas att rådgöra med din läkare innan du använder korsetter som ett sätt att undvika att bukbråcket blir värre. Våra kroppar skiljer sig åt och du kanske inte rekommenderas att använda detta i din situation. Det beror på vad din kropp kan hantera och din läkare kan hjälpa dig att avgöra detta.

Att bära korsett är inte bara en förebyggande åtgärd mot skador. Den kan också vara ett stöd för bukskador som är mycket värre, särskilt de som kan uppkomma efter till exempel en bilolycka och du kan köpa din waist trainer i sverige direkt här. Musklerna i magregionen stärks på den externa nivån, vilket kan stoppa dem från att kollapsa.

För kvinnor som har fött barn finns det särskilda typer av korsetter som kan användas för att lindra diastas recti eller vad som brukar kallas separation av musklerna i mellangärdet som uppstår när gravida kvinnor är i sena stadier av havandeskapet. Som en säkerhetsåtgärd kan du fråga din förlossningsläkare om detta, eftersom han / hon kan förklara detta bättre i detalj.