måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Waist Trainer

Välj kategori

Välj kategori

Kategori
Slimming Vest (1) Svettbälte (2) Waist Trainer (2)
Betyg
 
Waist trainers hjälper dig att få en smalare midja och att forma din kropp. Detta är en av de senaste trenderna bland både bloggare och reality-stjärnor just nu. Vi vet alla att motion och en hälsosam kost inte alltid ger önskat resultat och inte det omedelbara resultatet. Med hjälp av en waist trainer kan du uppnå både ett hållbart och direkt resultat.
Waist trainers hjälper dig att få en smalare midja och att forma din kropp. Detta är en av de senaste trenderna bland både bloggare och reality-stjärnor just nu. Vi vet alla att motion och en hälsosam kost inte alltid ger önskat resultat och inte det omedelbara resultatet. Med hjälp av en waist trainer kan du uppnå både ett hållbart och direkt resultat.

Vad är egentligen en waist trainer?

Användandet av waist trainers ökade snabbt i popularitet när de började synas på sociala medier på kändisar som Kylie Jenner, Kim Kardashian och Jessica Alba. Korsetter har använts i tusentals år, men med modern teknik och uppdaterat material ger dagens waist trainer maximalt resultat utan obehaget och styvheten hos äldre korsetter. WeightWorlds waist trainer är ett bra exempel på en modern korsett för smalare midja som effektivt kan förändra din figur till en mer timglasformad sådan med maximal komfort och minimal ansträngning.

Så vad är egentligen waist training? En waist trainer är en effektiv korsett för smalare midja som är speciellt utformad för att minska midjans omkrets, den ger även långtidsresultat när den används regelbundet. WeightWorlds slimming waist trainer är utformad för att vara så bekväm och enkel att använda som möjligt. Den är omsorgsfullt utvald med material av högsta kvalitet, inklusive hudvänlig polyester och elastan. Materialet är anpassat för att komplettera kroppsform och erbjuder maximala resultat i kombination med motion och en hälsosam diet.

Hur använder jag en waist trainer?

En waist trainer är lätt att använda och kan enkelt anpassas för att passa runt flera olika kroppstyper. För att sätta på dig den placerar du plagget på magen så att den övre delen av korsetten är strax under bystlinjen.

Du kan bära din waist trainer när som helst på dagen. Även om det inte är rekommenderat att sova i kompressionsplagg gör en del det ändå, det rekommenderas inte eftersom kroppen behöver paus. För att få bästa resultat råder vi dig att bära din korsett för smalare midja under målinriktad träning, detta hjälper dig att nå maximal fettförbränning. För att få permanenta, synliga resultat från din waist trainer rekommenderar vi att du bär den under tre till sex timmar per dag i minst tre månader.

Hur väljer jag rätt waist trainer?

Det är viktigt att välja ut rätt typ av waist trainer, notera att alla korsetter för smalare midja är olika. Det finns en mängd olika tyger och urbeningar att välja mellan. Vi rekommenderar att du väljer en med stål över en med plaststomme. Den stora skillnaden mellan dessa två är hållbarhet. Stålurbening är hårdare än plast vilket kommer öka livslängden på din waist trainer.

Din korsett för smalare midja bör sitta rätt för optimalt resultat. Den bör ha tillräcklig struktur för att inte rulla över midjan (detta är ett tecken på att den är för liten). Mät ditt naturliga midjemått, detta är ofta den minsta delen av din midja. Detta är midjemåttet du behöver för att få rätt storlek för din korsett.

 • Din waist trainer bör inte påverka din andning och du bör inte uppleva någon smärta.
 • Plagget kommer att kännas obekvämt tills du vänjer dig. Det är därför du gradvis bör bygga upp din waist trainer under längre tidsperioder.
 • Din slimming waist trainer bör kunna stängas ordentligt utan utbuktning.
 • Känns den för trång? Byt ut den till en mer bekväm passform!

Vilken typ av resultat kommer jag se?

Resultaten av waist training är beroende av många faktorer. Här är några:

 • Hur länge du bär din waist trainer varje dag
 • Hur många dagar per vecka du bär din korsett
 • Hur tight den är
 • Om du följer en diet och ett träningsprogram

Även genetik spelar en nyckelroll här. Även om vi tog två människor med samma midjemått som utgångspunkt och såg till att alla andra variabler var desamma är det väldigt sannolikt att de kommer att få olika resultat.

Kom ihåg!

 • Du kommer att se smalare ut på en gång när du börjar använda din waist trainer då kompressionen inleds på en gång. De långsiktiga resultaten är beroende på din nivå av engagemang och om du bär din korsett varje dag.
 • En annan viktig fördel med din waist trainer är ökningen av värme till det område di vill minska. Detta kommer att öka svett. Ju mer du svettas, desto mer måste du ersätta dessa vätskor.
 • Om du vid något tillfälle känner dig obekväm, din andning är begränsad eller om du inte kan delta i normala aktiviteter bör du omedelbart ta av dig din korsett. Detta är en tydlig indikation på att den antingen är för hård, sitter för tight eller sitter fel.
 • Ingen går ner i vikt och omformar sin kropp över en natt. Ha tålamod och ta en dag i taget, det är det långsiktiga målet som räknas här. Om du går ut för hårt i början och använder din waist trainer på fel sätt kommer du att göra mer skada än nytta. För att undvika skadliga resultat bör du ta det lugnt – resultaten kommer!
 • Gör regelbundna ”kontroller” för att se till att du bär din waist trainer korrekt. Som med alla nya övningar eller viktminskningsprogram bör du granska dina mål ofta för optimala resultat.

Kombinera waist training med rätt diet

Äter du hälsosamma livsmedel när du gör din waist training kommer du att förse kroppen med viktiga energikällor och mineraler som den behöver och som kommer att hjälpa dig att definiera midjan ännu mer. Kombinera din waist training med en god kost för att uppnå optimala resultat. Laga mat som innehåller mycket proteiner och kolhydrater, eller fetter och kolhydrater är bra också.

Slutligen är det viktigt att koppla ihop sådana hälsosamma livsmedel och måltider med massor av vatten. Följ 6-8 glas regel per dag för att hålla kroppen återfuktad. Ibland kan vi även blanda ihop våra känslor av törst med hunger. Så, för att kontrollera hur mycket du äter är det alltid praktiskt att ha en flaska vatten med dig hela tiden.

Kan jag kombinera min waist trainer med andra produkter?

För att uppnå ytterligare resultatet kan du enkelt kombinera din waist trainer med andra produkter. Vi har ett kombinationspaket här på WeightWorld som kombinerar denna slimming waist trainer med Belly Fat Burner – en produkt som effektivt arbetar för att reducera fettet på magen. Belly Fat Burner är ett helt naturligt kosttillskott bestående av kapslar. De innehåller bland annat guarana som ger dig mer energi och ökad förbränning. Det här paketet är perfekt för de som vill gå ner i vikt och få en mer definierad midja.

Hur köper jag waist trainer?

Det är enkelt, snabbt och säkert att handla från WeightWorld. Vi använder oss av Klarna check out vilket är bade smidigt och säkert. Med den kan du betala med flera olika kort som bland andra Visa Debit, Mastercard, Maestro och andra kredit- och betalkort. Vill du inte handla med Klarna går även det bra. Om du kontaktar vår kundtjänst kan de hjälpa dig att betala genom banköverföring. Vår kundtjänst är öppen mellan 10.00-18.00 på vardagar, du når oss på telefonnummer 08 44 68 24 03 eller via e-post info@weightworld.se.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden