Gratis frakt vid köp över 599 kr

Vitamin C & Zink Vingummi

66 mg 120 Gummies | Naturligt stöd för immunförsvaret
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Det ska vara kul att ta hand om sin kropp! Med detta apelsinsmakande Vitamin C & Zink Vingummi blir det barnsligt enkelt och gott, att ge din kropp, ditt immunförsvar och välmående en välbehövlig och prisvärd superboost! De naturliga vitamingummina är veganvänliga och ger din kropp all c-vitamin och zink den behöver för att må och fungera som bäst.

  • Naturligt stöd för immunförsvaret
  • För en normal kognitiv förmåga
  • Boostar din kropps naturliga försvar
  • För ett optimalt välmående
  • 120 vingummin - en 3-månaders förbrukning
  • Vegansk
  • GMP
  • Glutenfri
  • Läcker smak

Naturligt stöd för ditt immunförsvar med Vitamin C & Zink Vingummi från WeightWorld

De flesta av oss känner redan till att både zink och C-vitamin är två viktiga ämnen som vår kropp behöver för att fungera, och må som bäst. Men det är inte alltid helt enkelt att att få i sig optimala mängder av zink och C-vitamin enbart genom kosten, och många kosttillskott kan vara både dyra och tråkiga. När vi inte får i oss tillräckligt med zink och C-vitamin fungerar inte kroppen så bra som den kan, och detta märks inte minst på immunförsvaret när vi får dras med ständiga sjukdomar och förkylningar.

För att göra det enkelt för dig att få i dig all C-vitamin och zink som din kropp behöver för att fungera optimalt har WeightWorld tagit fram dessa välsmakande Vitamin C & Zink Vingummi! Dessa goda och prisvärda vitamingummin har en härlig apelsinsmak och förser dig med C-vitamin och zink för att hjälpa dig att boosta ditt immunförsvar och ditt välmående!

Fler fördelar med C-vitamin och Zink

Zink är ett viktigt mineral som bidrar till att flera funktioner i kroppen ska fungera optimalt. Det bidrar bland annat till att upprätthålla en normal syn, stärker ben och leder, balanserar kroppens testosteronnivåer och skyddar kroppens celler från oxidativ stress.

C-vitamin är en riktig supervitamin som utöver att det boostar ditt immunsystem så att din kropp orkar stå emot sjukdomar och förkylningar också hjälper till att minska trötthet och utmattning. Det bidrar också till kroppens naturliga kollagenproduktion som är viktig för att din hud ska behålla sin spänst och elasticitet så att du kan se precis lika bra ut som du känner dig!

Vem är det för?

Zink och C-vitamin är viktigt för alla som är måna om att må så bra som det bara går. Om du vill boosta ditt immunförsvar och stärka din kropp och ditt välmående, då är dessa vitamingummin helt klart för dig! Vårt vingummin är helt naturligt, fritt från gluten, non-GMO och 100% veganvänligt, så att alla kan ta del av de fantastiska fördelarna med C-vitamin och zink. Dessutom kommer de med en härlig apelsinsmak så att du kommer att älska att ta dem varje dag! Som en nyttig liten daglig godisbit.

Användning

Tugga bara 2 vitamingummin varje dag.

Råd: Vitamingummina ska tuggas och inte sväljas hela. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller står under medicinsk övervakning bör du rådgöra med din läkare innan du använder kosttillskott. Avbryt användandet och kontakta din läkare om några allvarliga biverkningar skulle uppstå. Denna produkt är inte lämplig för barn under 5 år.

Förvaring: Stäng locket ordentligt efter varje användning. Färgen på vingummina kan blekna med tiden. För bästa resultat bör de förvaras torrt och svalt. Håll dem utom räckhåll från barn.

Fullständig ingredienslista

C-vitamin (askorbinsyra), zink (zinkcitrat), socker, glukossirap, geleringsmedel (pektin), surhetsregulator (citronsyra), surhetsregulator (natriumcitrat), glasermedel (vegetabilisk olja [innehåller karnaubavax]), lila morotjuicekoncentrat, naturlig apelsinsmak, β-karoten.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Vitamin C & Zink Vingummi
Vitamin C & Zink Vingummi

66 mg 120 Gummies | Naturligt stöd för immunförsvaret

167Kr 209Kr

+
Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

+
100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar
100% Ekologiska Bockhornsklöver Kapslar

1500 mg 180 Kapslar | Veganvänligt tillskott med superfood

189Kr

1 Produkt(er)

167Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar