Ange koden "SOMMAR22" i kassan och få 3:e produkten gratis**
Rea
omega 3 fiskolja för hjärta, hjärna och hud
omega 3 fiskolja för hjärta, hjärna och hud
omega 3 fiskolja för hjärta, hjärna och hud
omega 3 fiskolja för hjärta, hjärna och hud

Flytande Omega 3 Fiskolja

250 ml Vätska | Naturligt tillskott för hjärta, hjärna och hud

Översikt

  • Flytande Omega 3 fiskolja med apelsin smak
  • Bidrar till hälsan för hjärta, hjärna och hud
  • Berikad med vitamin K, A, E och D.
  • Ta 8 ml om dagen - tillräckligt för 1 månads konsumtion
  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja är ett naturligt kosttillskott i flytande form med en utsökt apelsinsmak, så att du kan njuta av de hälsosamma Omega 3 fettsyrorna och undvika den härskna smaken som fiskoljan traditionellt är känd för. Fiskoljan är även berikad med vitamin K, A, E och D, och är därmed unik på marknaden.

Omega 3 bidrar till en normal hjärtfunktion, normalt blodtryck och normala kognitiva funktioner och är därmed en viktig fettsyra att få i sig tillräckligt av i kosten. Men eftersom fisk på daglig basis kan vara ett dyrt nöje är WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja med apelsinsmak ett prisvärt alternativ.

  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • GMO Free
  • Keto Diet

Vad är Omega 3 fettsyror?

Omega 3 är en omättad fettsyra som är extremt fördelaktig för din kropp. Det finns flera olika typer av omega-fettsyror, varav EPA och DHA är de viktigaste då dessa bidrar till flera processer i din kropp. De är bland annat involverade i normal hjärtfunktion, normal hjärnfunktion och normal syn, men kan också bidra till din hud, immunförsvar och leder. Därför är det viktigt att du skämmer bort din kropp och ditt välmående med ett dagligt Omega 3 intag!

Du får främst EPA- och DHA-fettsyror genom fet fisk, men du kan även säkerställa ditt intag av omega-fettsyror genom att äta vissa nötter och spannmålsprodukter. Din kropp själv klarar inte av att producera omega-fettsyror och du kan bara få i dig dem genom kosten eller genom kosttillskott. Det är därför det kan vara idealiskt att ta WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja med apelsinsmak, så att du kan säkerställa att du får i dig tillräckligt med omega 3 för att ge din kropp en kärleksfull och viktig boost!

WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja med apelsinsmak

WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja är ett kosttillskott i flytande form, och har en utsökt apelsinsmak, så att du kan njuta av fördelarna med omättade fettsyror utan att frukta den obehagliga fisksmaken som fiskolja ofta är känd för.

Förutom att innehålla 800mg EPA och 320mg DHA per daglig dos, innehåller fiskolja även omega6, omega9 samt vitamin K, A, E och D. Förutom att innehålla 800 mg EPA och 320 mg DHA per dos är den berikad med både omega 6 och omega 9, samt vitaminerna K, A, E och D. Du får därför inte bara ett tillskott med essentiella fettsyror , men också få mer nyttiga vitaminer som kan komplettera din balanserade livsstil och kost.

Fördelarna med Omega 3 fiskolja

Det finns flera viktiga fördelar med detta tillskott, dessa inkluderar:

De viktigaste fördelarna med de andra ingredienserna

Detta kosttillskott är berikat med flera viktiga ingredienser, som var och en på sitt sätt hjälper till att vårda och bibehålla normala funktioner i din kropp och stödja de många fördelarna med omega-fettsyrorna. Dessa extra inkluderade ingredienser är speciellt framtagna för att förbättra varandra och bidra till ditt allmänna välbefinnande:

Kokos MCT-olja

Denna olja kan bidra till en energikick, samt stödja din hjärnans normala funktion. Utöver detta kan denna naturliga olja hjälpa till att minska din aptit och hungerskänslor, och finns därför som en viktig enhet i keto-dieten.

Solrosolja

Den naturliga solrosoljan innehåller omättade fettsyror, som kan bidra till ditt hjärtas hälsa och därmed stödja fiskoljans effekt. Denna olja är också rik på vitamin E, som är en kraftfull antioxidant som kan hjälpa till att skydda cellers och organs hälsa, samtidigt som den hjälper till att stärka ditt immunförsvar. Likaså kan solrosolja både bidra till god matsmältning och ha en energigivande effekt!

Vitamin A

Detta vitamin är särskilt känt för att spela en roll i normal syn, normalt immunförsvar och reproduktion. Dessutom kan det hjälpa till att upprätthålla normal funktion av hjärtat, lungorna, njurarna och andra organ. Således bidrar detta vitamin till att bidra till fiskoljans egenskaper.

Vem bör ta ett tillskott med omega 3 fiskolja?

Rekommendationen är att du ska äta minst 350 gram fisk i veckan, varav 200 gram fet fisk för att tillgodose kroppens behov av Omega 3. Du bör med andra ord äta fisk minst två gånger i veckan.

Men eftersom fisk är dyrt och inte passar allas smak kan du ta Fiskolja med Omega 3 fettsyror, så att du fortfarande får kroppens näringsbehov tillgodosedda. WeightWorlds Flytande Omega 3 Fiskolja har utvecklats med en läcker apelsinsmak, så du slipper helt fisksmaken som ofta har en avskräckande effekt på många. Med andra ord, nu har du inte längre några ursäkter för att täcka din kropps behov av de omättade fettsyrorna som är så viktiga för flera av kroppens funktioner.

Användning

Ta 8 ml fiskolja dagligen och ta inte mer än en rekommenderad daglig dos. Bör tas dagligen i minst tre månader för att bedöma effekten.

Rekommendationer

Tillskottet är tillverkat av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Designad för att stödja en balanserad livsstil och kost, och ska inte ses som ett substitut för måltider eller varierad kost. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Ej avsedd för barn och ungdomar under 18 år.

Ingredienser

Kokosnöts MCT-olja, solrosolja, omega 3 ansjovisolja, sesamindiciumolja (sesam), co-enzym Q10, naturlig apelsinsmak, icke-GMO sojalecitin, askorbylpalmitat (som C-ester), tocoperols Helianthus Annuus fröolja, DL- E Tocopheryl), Vitamin K2 (Menaquinone), Vitamin A (Retinyl Palmitate) Vitamin D3 Vegan (Cholecalciferol)

Oftast köpt tillsammans

Rea Flytande Omega 3 Fiskolja
Flytande Omega 3 Fiskolja

250 ml Vätska | Naturligt tillskott för hjärta, hjärna och hud

167Kr 209Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

+
Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vätskedrivande kosttillskott

249Kr

1 Produkt(er)

167Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.50% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jättebra kvaliteten och pris

F Firas J
Verifierat Köp

Det bra kvalitet på produkter men kostar mycket

H Harriet T
Verifierat Köp

Goed supplement met goede dosering

T Teddy
Verifierat Köp

Hoge kwaliteit en de smaak is okay..

M Mila
Verifierat Köp

Smaak is ca va

E Emma
Verifierat Köp

Prima vetzuren supplement

J Jaivy
Verifierat Köp

Lekkere sinaasappelsmaak. Scheelt mengen in een ander drankje.

J Julie
Verifierat Köp

De smaak is lekker en je proeft bijna geen vissmaak. Daardoor kan ik het ook in een smoothie doen.

H Hidde
Verifierat Köp

merk niet echt effect in mijn huid en heb het daar wel voor gekocht

M Milou
Verifierat Köp

Ik heb eerder capsules en softgels geprobeerd en nu dit. Erg handig om zo te drinken of ergens in te doen.

M Matteo

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar