måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Pure Moringa With Vitamin B6 Kapslar

500mg 60 Kapslar | Kapslar för ökat immunförsvar - Rik på vitaminn B6

maxmedix™

239Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Moringa är en kraftfull källa med vitaminer, mineraler och protein som kombinerat effektivt kan stärka kroppens välbefinnande. Det har nyligen påståtts att Moringa oleifera är en naturligt multi-vitamin direkt från naturen. Moringa innehåller mer C-vitamin innehåll än apelsiner, mer kalcium än mjölk, mer vitamin A innehåll än morötter, mer kalium än bananer samt mer protein än yoghurt. Förutom detta innehåller även Moringa oleifera vitaminer så som vitamin B6 är känt för att vara ett effektivt kosttillskott mot trötthet, kunna öka kroppens förbränning samt stärka hår, hud och naglar.

 • Kan hjälpa dig att upprätthålla en normal energigivande förbränning
 • Naturligt känt för att reducera och bli av med trötthet
 • Förbättrar matsmältningen
 • Kan hjälpa till att förbättrar immunsystemet och minskar risken för sjukdomar
 • Ökat välmående och bättre humör genom att tillföra vitaminer och näring
 • Lägre och stabilare blodtryck
 • Kan leda till en ökad förbränning och viktnedgång
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Moringa gör det lättare för kroppen att göra vad som behövs för att hålla sig frisk. Tillskottet ger dig energi och vilket hjälper kroppen att öka förbränningen vilket effektivt kan leda till att du går ner i vikt. Tillskottet innehåller proteiner, vitaminer och mineraler. Dessa antioxidanter verkar för att skydda celler från skador.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 60
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 30 dagar
Styrka: 500 mg

Vad är Moringa oleifera?

Detta är en exotisk växt som hör hemma i Himalayan, Indien, Pakistan, Bangladesh och Afghanistan. Växtens blad, bark, blommor, frukt, frö, och rot används sedan tusentals år tillbaka för att göra medicin för dessa många hälsosamma fördelar. Växten används för att lindra ledvärk, motverka astma, förstoppning, diabetes, magproblem. Moringa oleifera kosttillskott mot trötthet, ökat immunförsvar och viktnedgång används också för att minska svullnad och stärka immunförsvaret. Vissa människor använder det som ett näringstillskott eller för detox och viktminskning.

Många av fördelarnahar vart kända under tusentals år medan växten inte blev världskänd tills slutet av artonhundratalet. Den inhemska kunskapen och användning av växten är nu utspritt till över 80 länder. Ordet Moringa finns även i över 200 lokala språk och har över 300 benämningar inom hälsokost och medicin.

Vilka hälsofördelar har Moringa oleifera?

Forskare från University of Leicester i England och ett flertal studer som genomförts i USA har bekräftat kost- och hälsofördelarna med denna fantastiska växt. Resultaten visar att växten har visat sig kunna sänka kolesterolnivån, hjälpa andningsorganen och minimera effekterna av astma. Tillskottet har inga kända biverkningar. Denna växt är en viktig näringskälla i många delar av världen. Eftersom bladen behåller massor av vitaminer och mineralämnen när de torkats har växten används i både Indien och Afrika för att bekämpa undernäring och tillföra maximalt näringsinnehåll. De omogna gröna bladen från Moringa kokas ofta och används i matlagning tack vare sitt höga vitamininnehåll och de kan också torkas och pulveriseras och användas i bland annat kosttillskott mot trötthet. Här är några av huvudanledningarna till att införa detta tillskott i din dagliga kost.

Ökade energinivåer

Moringa oleifera är en utmärkt källa med vitamin B6, kalcium, järn, magnesium, fosfor, riboflavin (B2), tiamin (B1) och niacin (B3). Alla dessa är viktiga vitaminer och mineraler som bidrar till ökad energi och ämnesomsättning i detta fantastiska kosttillskott mot trötthet, ökat immunförsvar och viktnedgång.

Strålande hud

Tillskottet är rikt på antioxidanter och vitaminerna A, E, riboflavin (B2), niacin (B3) samt zink som alla främjar frisk och strålande hud.

Moringa oleifera innehåller nästan 25 % protein inklusive nio kraftfulla aminosyror, som hjälper stödja kroppens tillväxt samt reparation och underhåll av friska hudceller. Tillskottet är en utmärkt källa till fosfor, vilket bidrar till att återställa och reparera celler som skadats.

Ökat immunförsvar och stressmotverkande

Växten är en utmärkt källa till vitamin A och B6, och en källa av järn och zink - som alla bidrar att stärka immunsystemet.

Anti-aging

Moringa oleifera har också ett exceptionellt antioxidanterande innehåll med sex gånger mer antioxidanter än gojibär och mer antioxidanter än grönt te, blåbär, acai och granatäpplen vilket stärker huden och verkar föryngrande.

Minskad trötthet och utmattning

Moringa oleifera är särskilt hög i vitamin A (325% RDI per 100 g) och järn (468% RDI per 100 g), som stöder en minskning av trötthet och utmattning.

Vitamin A behövs för normal produktion av röda blodkroppar och järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, ämnet i röda blodkroppar som transporterar syre i kroppen.

Om du inte har tillräckligt med järn så måste din att arbeta hårdare för att få den energi den behöver vilket kan göra att du känner dig trött. Den höga järnhalten gör också att moringa oleifera är perfekt för veganer och vegetarianer då det bekämpar

Vad innehåller Moringa?

100 % naturligt pulver från Moringa oleifera med vitamin B6

Kapselskal: Vegetariskt Cellulosa

Hur ofta ska jag ta Moringa?

Tag 2 kapslar dagligen i samband med måltid eller enligt anvisningar från din läkare. Överskrid inte det rekommenderade intaget av ditt kosttillskott mot trötthet och förvara tillskottet svalt och torrt borta från värme och ljus.

Tillskottet är fritt från vete, tillsatt socker, laktos, konserveringsmedel, färgämnen och jäst.

100 % Naturligt

Det finns inga kända biverkningar från detta naturliga kosttillskott mot trötthet, ökat immunförsvar och viktnedgång men vänligen sluta använda tillskottet och kontakta din läkare omedelbart i händelse av en negativ reaktion.

Konsultera alltid din läkare innan du tar kosttillskott om du tar medicin, har ett befintligt medicinskt tillstånd eller nyligen har opereras. Du bör inte ta kosttillskott som ersättning för en varierad kost eller en hälsosam livsstil

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88% baserat på 10 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Detta tillägg ger inte bara massvis av näring det hjälper också min mage att må bättre. Efter att ha tagit det i 2-3 dagar känner jag att min kropp mår bättre och jag är piggare - inte bara sinnet utan även i kroppen..!!
 • * Jag köpte moringa då jag har märkte en stor skillnad på min syster och hennes man efter att de började använda denna produkt. Min systers man var alltid förkyld, antingen av allergier eller influensa. Min syster hade var också förkyld mycket ofta. Efter att de började använda denna produkt har de inte vart förkylda en enda gång och min syster och hennes man verkar piggare än någonsin. Jag har bara tagit det under en kort tid nu men jag känner att jag fått mer energi och är mycket piggare. Jag rekommenderar det då det absolut är värt ett försök.
 • * Riktigt bra tillskott, leveransen var också betydligt snabbare än den beräknade leveranstiden!!
 • * Toppenbra produkt! Jag tar 1 och ibland 2 kapslar varje morgon och har gjort så de senaste 2 månaderna. Det har hjälpt mig att bli av med smärta och få tillbaka energin från en höftskada som jag lidit av i flera år. Jag var med i en bilolycka för ett och ett halvt år sedan och har försökt allt för att bli av med min smärta. Det tog ungefär en vecka för mig att känna effekten av dessa kapslar! Jag älskar dem, de är naturliga och fungerar!
 • * Mycket nöjda med produkten, efter att jag har läst massor om moringa efter att ha hört talas om detta tillskott av bekanta så bestämde jag mig för att testa det. Det ger en ökad energi på bara några dagar, precis vad jag behövde. kommer definitivt att beställa mer!
 • * Älskar Moringa. Bra och näringsrikt tillskott!
 • * Snabb leverans och bra produkt.
 • * Jag bestämde mig för att prova Moringa för en månad sedan. Två veckor gick och jag började märka att jag hade mycket mer energi. Då min make fick influensa så klararade jag mig helt utan symptom. Jag fick inte ens ens snuva, jag som annars alltid blir sjuk lätt. Nu har min man också börjat med Moringa och jag beställde två paket till idag från er.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden