Circulator Patch

30 Plåster | Naturligt hampaplåster

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Circulator Patch är plåster med naturligt aktiva ämnen, som syftar till att främja cirkulationen i kroppen. De är baserade på högkvalitativ hampafröolja som även kan ha en avsvällande effekt. Plåstret är diskret och kan användas under dina kläder vilket gör det till en enkel metod och populärt alternativ till kladdiga krämer och enformiga piller. Ämnet absorberas upp direkt i blodomloppet genom huden och erbjuder en naturlig och snabbverkande lättnad vid muskelvärk.

  • Förstklassiga cirkulationsplåster
  • Med naturlig hampafröolja
  • Säker att användas direkt på huden
  • Ämnet levereras direkt in i blodomloppet
  • Använd en till två om dagen
  • Diskret och lättanvänt
  • GMP

Vad är Circulator Patch?

WeightWorlds Circulator Patch har utformats för att hjälpa dig med att förbättra cirkulationen i kroppen på ett bekvämt och enkelt sätt. Plåstren kan diskret användas under kläder medan de stöttar din blodcirkulation på ett naturligt sätt. Varje plåster levererar sitt innehåll direkt in i blodomloppet så att du ska få ut så mycket som möjligt av den högkvalitativa hampan. Tack vare dessa plåster, som är säker och bra för din kropp, kan du upprätthålla cirkulationen utan några kända bieffekter!

Hur kan hampa hjälpa din cirkulation?

Hampaolja, som innehåller fettsyror, kan lindra värk och svullnader i leder. Kallpressad hampfröolja är känd för att hjälpa blodcirkulationen och kan ha en blodtunnande effekt vilket kan hjälpa mot åderbråck. Denna naturliga ingrediens hjälper till att förbättra blodcirkulationen i fötter och händer, den har kraftfulla egenskaper som förbättrar cirkulationen och kan hjälpa dig att öka blodflödet till dina blodkärl.

Bruksanvisning

Se till att din hud är ren, torr och fri från irritation. Applicera Circulation Patch direkt på en hårfri yta av din hud, undvik ansiktet och könsorganen. Byt ut plåstret var 24e timme och placera ett nytt plåster på en ny yta. Fler än fem plåster bör ej användas per dag. Varje plåster kan enbart användas en gång, låt dem sitta på i 4 till 8 timmar för bäst resultat och ta därefter bort dem försiktigt. Om du medicineras för hälsoproblem bör du tala med din läkare innan användning.

Ingredienser

Acrylates Copolymer, Aqua (Vatten), Polysorbate 20, Hampfröolja, Vanillyl Butyl Ether, Phenoxyethanol.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.55% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra produkt som hjälpt mig mycket

L Lisa
Verifierat Köp

Klockren produkt och bra service

M Martin
Verifierat Köp

Bra och smidig produkt som fungerar jättebra för mig

S Sara
Verifierat Köp

Så bra! Jag har verkligen blivit mindre svullen sen jag började

S Svea
Verifierat Köp

Dom funkar jättebra

M Marie
Verifierat Köp

Jättebra om man inte gillar piller och sånt

M Maria
Verifierat Köp

Jag märker ingen skillnad och plåster känns krångligt

M Maj-Britt
Verifierat Köp

Riktigt bra

S Sigrid
Verifierat Köp

Jag gillar dom

A Annika
Verifierat Köp

Känns inte värt besväret

N Ninni

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar