GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Brain Boost Kombipaket

För koncentration, enerig och fokus

Översikt

  • Unik kombinationspaket med 3 kosttillskott för studiebruk – Spara 25%
  • Brain Complex bidrar till koncentration och fokus
  • Green Coffee bidrar till en energiboost
  • CoQ10 bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • 100% nöjdhetsgaranti för alla 3 tillskott

Med WeightWorlds Brain Boost Kombipaket får du 3 kosttillskott för att ge dig mer energi, koncentration, fokus och mentalt välbefinnande med hjälp av en naturlig boost, när pressen med inlämningsuppgifter, tentor och stora projekt blir för stort.

Paketet innehåller Brain Complex, som är packad med hjärnhälsosamma vitaminer, aminosyror och koffein som hjälper till att minska koncentrationssvårigheter och utmattning.

CoQ10 från WeightWorld bidrar med att minska trötthet, utmattning och bibehålla ditt immunförsvar medan Green Coffee Pure kapslar bidrar till en naturlig energiboost.

Brain Boost Kombipaket – Få en naturlig boost under din utbildning

Har du problem med koncentrationssvårigheter, utmattning och trötthet, när studierna börjar bli överväldigande med för många uppgifter, projekt och sena kvällar? I sådant fall ge dig själv en mental boost med WeightWorlds Brain Boost Kombipaket, som har 3 kosttillskott för att öka energi, koncentration och mental fokus, och som är noga utvalda för att ge dig ett naturligt försprång under din utbildning – utan att behöva ta medicin med potentiellt obehagliga biverkningar.

Brain Complex för mental fokus och koncentration

Brain Complex WeightWorld är ett naturligt kosttillskott fullt med härnhälsosamma ingredienser som vitamin C och B, ginkgo biloba, ginseng samt koffein för energi, motivation och fokus. Kostillskottets väsentliga närningsämnen kan vara din hjälp till självhjälp när uppgifter och projekt börjar bli ohanterliga under studietiden och kan bidra till att ge dig fokus och koncentration på ett naturligt sätt.

CoQ10 mot trötthet, utmattning och immunförsvar

CoQ10-kapslar från WeightWorld är ett naturligt kosttillskott speciellt tillverkat för att hjälpa din hjärna, immunförsvar och energi. Q10 är nödvändigt för att enzymerna i cellerna (även kallade motokondrier) som kroppen använder för att producera energi, och fungerar också som en viktig antioxidant för att skydda din kropp från fria radikaler. Q10 ger inte bara ditt immunförsvar en naturlig boost utan hjälper också till att minska trötthet och utmattning, vilket är perfekt under en utbildning där det ibland inte finns tillräckligt med timmar på dygnet för att klara alla uppgifter som måste lämnas in.

Green Coffee Pure kosttillskott för energiboost.

För många studenter är kaffe en fast del av vardagen och under en dag med tung kursplan kan man lätt få dricka flera liter. Men kaffe är urindrivande, vilket kan leda till uttorkning, och därför kan du få din energikick genom att ta Green Coffee Pure i stället. Med Green Coffee Pure får du en hög dos på 21000 mg rent grönt kaffe, som även innehåller klorogensyra, som hjälper till att upprätthålla ett normalt blodsocker. Ett hälsosamt blodsocker är också idealiskt, då du under en hård dag med kursplanen kan ha en tendens att tröstäta lite för att få energi att läsa på och därför kan Green Coffee Pure vara ditt hälsosamma alternativ till vanligt kaffe och sockerhaltiga energidrycker.

Användningsinstruktioner

Brain Complex: Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel dagligen med ett stort glas vatten, helst med en huvudmåltid. *

CoQ10: Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel dagligen med ett stort glas vatten, helst i samband med en huvudmåltid.

Green Coffee Pure: Ta 3 kapslar dagligen med ett stort glas vatten, helst i samband med en huvudmåltid. *

*Alla tre kosttillskotten bör tas dagligen i minst 3 månader för att få ut det mesta av dem.

Rekommendationer

Alla kosttillskott i kombinationspaketet är gjorda av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom innehållsförteckningen för att kontroller eventuella personliga allergier. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår en läkarundersökning bör du rådfråga din egen läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Innehållsförteckning

Brain Complex: DHA (Docosahexaensyra) (Vegetarisk källa), Vitamin C (askorbinsyra), vitamin B1 (tiamin-HCL), vitamin B2 (riboflavin), Koffein, Panax Ginseng med 80% ginsenosider, Ginkgo Biloba-ekstrakt, L-theanin, L-Tyrosin, Niacin (Niacinamid), L-Taurin, L-Fenylalanin, 5-HTP (Griffonia 8: 1), Gurkmeja (Curcuma Longa), Ashwagandha (Withania Somnifera), Vegetarisk kapselskal: Hypromellos (HPMC), Bulkmedel: Dikalciumfosfat.

Co Q10: Rent CO-Q10 (200 mg), Silikondioxid, Magnesiumstearat, Mikrokristallin Cellulose, HPMC Kapselskal.

Green Coffee Pure: Grönt kaffeextrakt, Bulkningsmedel (Rismjöl), Kapselskal (Hydroxipropylmetylcellulosa)

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar

// Royal Slider Start // Royal Slider End