Gratis frakt vid köp över 599 kr

Vitamin B Complex

180 Tabletter | Naturligt Kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

B-vitaminer är är vitala för både din kropp och ditt sinne. Det har en direkt påverkan på dina energinivåer och kan bidra till optimal funktion i hjärnan och din kropps energifrigörande metabolism. WeightWorlds Vitamin B Complex är packad med alla 8 B-vitaminer och C-vitamin för att boosta ditt naturliga immunsystem och bidra till att minska trötthet och utmattning. Hjälp dig själv att bli ditt bästa jag med WeightWorlds Vitamin B Complex.

  • Helt naturligt kosttillskott av högsta kvalitet
  • Lättagna tabletter
  • Förser dig med alla 8 B-vitaminer & C-vitamin
  • Varje förpackning innehåller 180 tabletter - en halvårsförbrukning
  • Non-GMO & glutenfri
  • Lämplig för vegetarianer
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegansk
  • GMO Free

Vad är Vitamin B Complex?

I dagens moderna samhälle tar vår hektiska livsstil ofta ut sin rätt på våra kroppar. Att balansera jobb och privatliv kan lätt lämna en känsla av att inte räcka till och som att du är långt ifrån ditt bästa jag. Om du känner igen dig i den känslan så ge dig själv en välbehövlig boost med WeightWorlds Vitamin B Complex.

B-vitaminer är vitala för ditt övergripande välmående. Med alla 8 B-vitaminer kombinerade i varje tablett kan WeightWorlds Vitamin B Complex hjälpa dig att boosta dina naturliga energinivåer.

Vilka är de främsta fördelarna och ingredienserna?

Varje tablett av WeightWorlds Vitamin B Complex innehåller alla 8 B-vitaminer. Dessa är bland annat Tiamin som transporterar energi runt i kroppen; riboflavin som boostar din metabolism genom att bryta ner fett, protein och kolhydrater till energi; och B12 som är vital för en normal hjärnfunktion och kroppens produktion av röda blodkroppar som transporterad syre runt i kroppen. Varje tablett innehåller också C-vitamin som bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Vem är Vitamin B Complex Tabletter till för?

B-vitaminer hittar man i många livsmedel, men de är ofta kött och mejeriprodukter. Därför är WeightWorlds Vitamin B Complex perfekt för att komplettera en vegetarisk kost. Det är också en perfekt källa till B-vitamin för gravida kvinnor eftersom att B12 stöttar fostrets utveckling. Det kan också hjälpa äldre att få sitt dagliga rekommenderade intag av B-vitaminer då kroppens förmåga att absorbera dem från mat sjunker när vi blir äldre.

Hur man använder det

Ta 1 tablett om dagen, helst i samband med måltid eller enligt din läkares ordination. Lämplig för vuxna över 18 år.

Full ingredienslista

C-vitamin (som askorbinsyra), niacin (som nikotinamid; B3), pantotensyra (som D-kalciumpantonat; B5), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), tiamin (som tiaminhydroklorid; B1), vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B12 (som metylkobalamin), folsyra (som vitamin B9), biotin (som D-biotin, B7), magnesiumstearat, kiseldioxid, dikalciumfosfat DC, mikrokristallin cellulosa.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Erbjuder ett adekvat tillskott för dina dagliga vitaminbehov. Ta chansen och prova den eftersom du säkerligen inte kommer att ångra dig!

E Emma

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar