Gratis frakt vid köp över 699 kr

Smoothiepaket

Set för att blanda smoothie

Översikt

Täck alla dina smoothiebehov samtidigt som du boostar ditt välmående naturligt med detta Smoothiepaket! Detta sett innehåller Go Blend Pro mixern tillsammans med de naturliga pulvertillskotten Hemp Protein och Bio Neem Pulver. Detta paket ger dig allt du behöver för att göra goda smoothies för att komplettera din träningsrutin och boosta din kropps naturliga försvar och hjärthälsa. Känn fördelarna från dessa naturliga pulver med detta smidiga Smoothiepaket och avnjut näringsrika drycker när du är på språng!

  • Go Blend Pro
  • Hemp Protein
  • Bio Neem Pulver

Vad ingår i mitt Smoothiepaket?

Hur du använder ditt Smoothiepaket

Så här ska du göra för att få ut det mesta ur ditt Smoothiepaket

För att använda Go Blend Pro ska du först se till att den är fulladdad. Du laddar upp din bärbara mixer genom att koppla in den smidiga USB-laddaren och ansluta den till önskat eluttag. Efter laddning ser du till att koppen sitter fast tight i motorbasen. Sen behöver du bara bestämma dig för vad du ska ha i...

  1. Välj och skär upp valfria frukter eller grönsaker i små bitar (1,5 -2 cm kuber) och lägg dem i koppen
  2. Häll i önskad vätska, såsom juice, mjölk eller vatten. Fyll inte koppen mer än till 80%. Sätt på locket på enheten
  3. Luta enheten så att frukten kommer bort från bladen. Håll mixern upprätt och börja mixa genom att hålla in “ON”-knappen i 2 sekunder
  4. Mixa så länge du tycker är nödvändigt. Du kan också skaka koppen för att hjälpa processen. Öppna sen locket och du är redo!

Om du letar efter ett sätt att boosta dina ansträngningar för muskeltoning naturligt så är Hemp Protein för dig! Ta den medföljande skopan och blanda 1 skopa (ca 30 g för 1 portion) pulver med ungefär 200 ml vatten eller strö det över din mat. Vi rekommenderar att du tar max 3 skopor om dagen eller enligt rekommendation från din läkare. Tänk på att ta Hemp Protein tillsammans med en balanserad kost och träning för att få ut det mesta av det.

Bio Neem Pulver vara perfekt för dig, om du letar efter sätt att boosta din kropps försvar och hjärthälsa naturligt. Bara ta en tesked Bio Neem Pulver och blanda med din favoritmjölk, smoothie, yoghurt eller juice, eller strö det över flingor, efterrätter och sallader. Varje förpackning innehåller 200 g och räcker till 40 portioner. Detta naturliga pulver är menat att tas tillsammans med en balanserad kost och motion och ska inte ses som en måltidsersättning.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar