måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Örtte Natural ™ Skinny tea 28 dagar Viktminskningste

Av: Örtte

389Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skinny Tea 28 dagar är ett viktminskningste som dricks under 28 dagar varje morgon och varannan kväll. Skinny Tea består av en kraftfull kombination av naturliga ingredienser som är kända för att bidra med viktminskning genom att tillhandahålla energi och innehåller naturliga ingredienser som är kända för att kunna hjälpa till med att minska både aptit och sötsug*.

 • Bidrar till att öka förbränningen
 • Får igång ämnesomsättningen och ökar dina resultat
 • Ingredienser kända för sina förbränningsökande egenskaper
 • För ökad energi och stärkt immunförsvar
 • Energigivande och viktminskande morgonte – dricks varje morgon
 • Lugnande och förbränningsökande kvällste – dricks varannan kväll
 • 100% naturliga ingredienser
 • Högkvalitativa naturliga ingredienser som kan bidra till att öka din förbränning*
 • Skinny Tea 28 dagar kan hjälpa till att minska sötsuget och öka din ork*

Skinny Tea 28 dagar från Örtte Natural består av naturliga ingredienser som alla är handplockade baserade på deras deras naturligt förbränningshöjande egenskaper*. Innehållet i detta slimte har kombinerats för att maximera effekterna och hjälpa kroppen att uppnå effektiva resultat. Behöver du en kickstart på din viktminskning och mer energi kan Skinny Tea 28 dagar från Örtte Natural vara precis det du letat efter!*

Läs mer

Hur fungerar Skinny Tea 28 dagar?

Du kan enkelt och snabbt utföra en effektiv detoxkur med Örtte Skinny Tea – en bantningskur som varar i 28 dagar. Detta viktminskningste innehåller ingredienser som är fördelaktiga för viktminskning och som kan hjälpa dig att få ökad energi och ökad ämnesomsättning så att du snabbt kan gå ner i vikt. Skinny Tea kan även bidra till att hämma aptiten – något som i sin tur kan leda till viktminskning.

Alla ingredienser hos Örtte Skninny Tea har plockats under sommarmånaderna och är handplockade från de bästa plantagerna runtom i världen. Detta säkerställer att ingredienserna har en bra koncentration av näringsämnen vilket kan ge bästa resultat.

För att förbereda Örtte Natural Skinny Tea lägger du helt enkelt en tepåse i en mugg och tillsätter kokande vatten. Låt teblandningen dra i ca 5 minuter, och färdigt. Tveka inte att experimentera och lägga till lite extra smak, men var noga med att inte addera något som innehåller mycket fett eller socker.

Skinny Tea 28 dagar

Kan verka naturligt aptitnedsättande, tillför mängder av näring och minskar sötsuget*.

Kan hjälpa till att öka ämnesomsättningen samtidigt så att du orkar mer i träning och vardag*.

Kan hjälpa till att stärka kroppen och ökar energinivåerna naturligt samtidigt som det kan verka avslappnande och stressminskande*.

Vad skiljer Skinny Tea från andra typer av teer?

Detta slim te som kan hjälpa dig att bränna fett är speciellt framtaget som ett kraftfullt naturligt viktminskningste som kan hjälpa kroppen att öka förbränningen och få mer energi.* De unika ingredienserna som används i vårt kraftfulla slimming te har egenskaper som kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam naturlig balans i kroppen samtidigt som teet kan bidra till att öka ämnesomsättningen och hjälpa dig att gå ner i vikt.

Skinny Tea 28 dagar fungerar som ett stöd i din viktminskning genom att hjälpa till att minska aptiten och öka ämnesomsättningen. De aktiva ingredienserna i skinnytea kan hjälpa dig att åstadkomma den viktminskning du strävar efter*. Téets aktiva ingredienser kan resultera i att öka förbränningen av fett och kalorier*. Drick detta te i kombination med regelbunden motion och i samband med en hälsosam kost för att få ut maximalt resultat. Skinny Tea 28 dagar är särskilt effektivt slim te som bränner fett i kombination med träning då det ökar dina energinivåer vilket kan hjälpa dig att orka prestera mer och få ut mer resultat av din träning med skinnytea.

Varje morgon

Image of Goji Berries
Gojibär - Kända för att vara naturligt aptitnedsättande,högt vitamininnehåll, tillföra mängder av näring och minska sötsuget.
Image of Green Tea
Grönt te - Används för att öka ämnesomsättningen samtidigt som det renar kroppen och tillför energi.
Image of Lime Leaf
Limeblad - Limeblad är fyllda med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter och har länge använts för att bidra till en hälsosam matsmältning.
Image of Lotus Leaf
Lotusblad - Känt för att kunnabidra till en bättre matsmältning och hjälpa kroppen att hantera stress. Det sägs också vara bra för att förbättra leverfunktionen och verka för en hälsosam viktminskning.
Image of Dandelion Leaf
Maskrosblad- Full av antioxidanter, vitaminer och hälsofrämjande egenskaper. Kan bidra till att förbättra ämnesomsättningen, rena blodet samt balansera blodsocker och glukosnivåer.
Image of Rhubarb Root
Bovete - Är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter, inklusive järn, selen och zink. Det kan också ha många fördelaktiga effekter på kolesterolhalten.

Varannan kväll

Image of Senna Leaf
Mullbär - Rik på vitaminer, näringsämnen och antioxidanter vilket betyder att det kan bidra till att förbättra cirkulationen, matsmältningen samt stärka immunförsvaret.
Image of Hawthorn Berry
Senna blad - Senna kan i en balanserad mängd vara fördelaktig för kroppen. Det är FDA-godkänt som ett naturligt laxermedel som ofta används för att rensa kolon och matsmältningssystem.
Image of Lotus Plant
Kanel - Kanel är känd för att ha vätskedrivandeo ch antiinflammatoriska egenskaper. Det kan också bidra till att reglera blodsockernivån samt verka för att förbättra matsmältningen.
Image of Psyllium Husk Seed
Nypon - En naturlig källa till vitamin C och antioxidanter. Det kan ha många fördelar för bland annat ämnesomsättningen, mot irritation i magen, förstoppning och inflammation samt verka för att reglera blodtrycket.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Psyllium Husk frön - Psyllium Husk frön kommer från en planta som finns i bland annat Indien, Bangladesh och Pakistan. Sägs kunna hjälpa till att hantera symptom på bland annat förstoppning, irriterad tarm samt diarré.
Image of Lime Leaf Extract
Limeblad - Limeblad är fyllda med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som sägs vara speciellt användbara för att förbättra matsmältningshälsan vilket gör dem till en viktig ingrediens i Skinny tea

100% naturligt

Vårt populära Skinny Tea 28 dagar detoxte har en kraftfullt renande effekt och du kan därför upptäcka att din mage beter sig annorlunda än normalt vilket är helt normalt vid en renande detoxkur. Vi rekommenderar inte att dricker Skinny Tea 28 dagar för viktminskning eller ett slim te som kan bränna fett om du är gravid eller ammar.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (87.27% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (96% baserat på 10 )

 • * Känner mig mycket mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste vecka 2 veckorna. Jag känner mig piggare också och detta fungerar över förväntan!
 • * Detta te har en fantastisk god smak och är lätt att dricka. Mina energinivåer har ökats, jag är inte längre lika trött på eftermiddagarna och det har verkligen minskat min aptit. Jag får ut mer av min träning då jag orkar betydligt mer nu och min mage mår också bättre. Jag väger inte mig men jag känner att jag har gått ner i vikt då jeansen sitter lösare och jag är mycket nöjd med mitt skinny tea. Ger er högsta betyg och kommer handla hos er igen!
 • * Jag har druckit teet i 2 veckor och hittills har jag gått ner 3 kilo, känner mig mindre hungrig och sötsugen, fått mer energi och jag är piggare på morgonen.
 • * Rekommenderas, är absolut värt det om man behöver förlora några kilon!
 • * Älskar detta te då det har hjälpt mig att gå ner 4 kilo redan efter några veckor vilket aldrig hänt innan på så kort tid. Jag har haft svårt att gå ner i vikt länge och gillar inte att ta några tillskott eller kapslar och hur mycket jag än tränat och försökt att äta nyttigt så har inget hjälpt. När jag hörde om teer som ökar förbränningen så sökte jag på google och hittade er vilket jag är jätteglad för!
 • * Bra produkt, snabb leverans. Rekommenderades det här av min syster som gått ner 5 kilo av denna kur så jag ville testa också och hoppas på lika bra resultat!
 • * Mycketnöjd med detta köp! Gått ner nästan 4 kilo på 28 dagar med detta te och träning 3 gånger i veckan! Smakar gott så känner inget behov av extra sötningsmedel men vissa dagar sätter jag i lite citron eller honung i mitt te för att variera smaken!
 • * Min beställning kom fram mycket snabbt. Jag köpte denna 28 dagars kur för att gå ner några kilon. Älskar förpackningen och jag jag trodde att jag skulle behöva köpa en tekokare men teet kommer i tepåsar vilket gör det enkelt att förbereda och dricka. Det luktar och smakar bra. Jag fram emot den här månaden!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden