• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Örtte Skinny Tea

Tepåsar | 28 dagars Detox & Viktminskningste
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Letar du efter ett gott och spännande tillägg i din vikthanteringsrutin? Upptäck Örtte Skinny Tea, ett 28 dagars Detox & Viktminskningste med grönt te förstärkt med superfoods som gojibär och röllika. En örtblandning skapad speciellt för att hjälpa dig att uppnå dina vikthanteringsmål. 28 dagars kuren inkluderar både ett uppiggande morgon te som låter dig vakna till liv och komma igång med dagen, samt ett avslappnande kvällste som hjälper dig att komma till ro. Tillsammans bidrar de till att öka din förbränning och minska din aptit och ditt sötsug. Att tänka på sin hälsa behöver inte vara tråkigt, så krydda din hälsorutin varje morgon och kväll med Örtte Skinny Tea, det enkla sättet att vara hälsosam!

 • 28-dagars vikthanteringsprogram
 • Naturlig energi och motivation
 • Hjälper till att hantera aptiten
 • God örtsmak och härlig arom
 • Helt veganskt
 • Vegansk
 • Vegetarisk

Vad är Örtte Skinny Tea?

Örtte Skinny Tea är ett unikt 28-dagarsprogram som är utformat för att ge näring och för att hjälpa till med vikthantering. Teamet i Örtte vet hur svårt det kan vara ibland att vara hälsosam, så de ville skapa något som skulle göra det enkelt och roligt. Örtte Skinny Tea är utformat för att lätt passa in i din dagliga rutin. Det är ett gott och tillfredsställande sätt att inkludera lite extra näring i din vardag.

Morgon och kvällste

Denna té kombination kommer med ett morgon och kvällsté som innehåller sina egna noga utvalda ingredienser för att erbjuda dig det bästa för olika tider på dagen. Morgonteet är utformat för att ge dig en kickstart och energifylld början på din dag så att du kan få saker gjort. Det går också att använda som en hälsosam ersättning i stället för ditt vanliga morgon té eller kaffe. Kvällsteet är utformat för ge en stillande effekt, med ett noggrant urval av lugnande ingredienser och aromer som gynnar din kropp medan du sover.

Ingredienser:

Morgonte
Kvällste
Image of Green Tea
Grönt te - Grönt te är inte bara känt för att innehålla koffein vilket kan ge dig naturlig energi, det finns också forskning på grönt te och dess katekiner och deras biologiska egenskaper samt deras koppling till ämnesomsättningen.
Image of Rhubarb Root
Bovete - Trots sitt namn så är bovete faktiskt inte ett vete utan ett pseudo-sädesslag. Bovete är ett glutenfritt korn som sägs vara mycket näringsrikt. Det har till och med varit forskning kring bovete och dess antioxidanta egenskaper.
Image of Goji Berries
Goji Berry - Dessa röda bär innehåller ett antal fördelaktiga vitaminer och mineraler som inkluderar vitamin C, vitamin B2, vitamin A, järn och selen. Det sägs även vara ett naturligt hjälpmedel för gastrointestinala funktioner.
Image of Psyllium Husk Seed
Röllikablad & rot - Den här fantastiska växten har funnits i århundraden och i den grekiska mytologin användes den för att läka Achilles. I modern tid används den för att hjälpa matsmältningen och sägs även ha en avgiftande effekt. Dessa är båda bra när det gäller att hantera din vikt.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Pepparmint - Många dricker pepparmint té på kvällarna, och det beror på att teét är lugnande för sinnet och för magen. Det kan också hjälpa dig med sömnen och en god natts sömn har visat sig minska aptiten nästa dag.
Image of Lotus Plant
Aloe Vera - Många använder Aloe Vera för huden, men det kan också vara bra för vår insida. Aloe Vera har en lugnande effekt som är utmärkt för matsmältningen. Att ha en smidig matsmältnings funktion innebär att du kan få ut det mesta av näringsämnena och stödja din viktminskning.
SKINNY TEA MORGON - Grönt te 40%, Lotus löv 20%,
Lime löv 15%, Maskrosblad 10%, Bovete 10%, Gojibär 5%
SKINNY TEA KVÄLL - Röllikablad & rot 30%, Pepparmint 10%,
Aloe Vera 30%, Linfrö 5%, Plommon Extrakt 5%,
Apelsinskal 5%, Citron löv 5%, Blåbärs löv 5%, Fikon extrakt 5%

Användning

För att njuta av ditt te, lägg en tepåse i en mugg och tillsätt kokande vatten. Låt tepåsen dra i ca 5 minuter innan du tar bort tepåsen. Vi rekommenderar att du inte lämnar i den i mer än 5 minuter för att få den bästa smaken och effekten. Testa att experimentera och tillsätt en smak i ditt té, till exempel citron eller färsk mynta, men var försiktig så att du inte lägger till något som är högt i fett eller socker (eftersom det inte längre kommer att vara hälsosamt då!).

För ett komplett program, drick ditt morgonté varje morgon och kvällsté varannan kväll. För ett fullt 28 dagars program drick ditt morgonte i 28 påsar och kvällste i 14 påsar. Örtte Skinny Tea är tillverkat av naturliga ingredienser och har därför inga kända biverkningar. Före användning rekommenderar vi dock att du läser ingredienserna för att kontrollera eventuella personliga allergier. Detta té rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor eller för personer under 18 år.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(14)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(2)
1 Stjärna
(3)
MYCKET BRA 4

76.15% baserat på 21 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Smakar bra, märker dock inga resultat efter ca 3 v

  HE Hanna E trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • 100procent nöjd. Min mor är nöjd med första veckans resultat

  DC Djam C trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Ser inte så mycket effekt..

  E Ek. trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • God smak. Smakar som vanligt te

  JJ Jill J trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jag älskar det här teet, bra rutin på morgonen och blir väldigt trött av kvällsteet. Och det bästa av allt är att det är så gott. Har redan beställt nästa omgång.!

  A Anni trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har nyligen börjat med te ser redan resultat min mage är inte lika svullen (5 dagar )

  JI Juana I trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Luktar gott , har dock ej börjat använda. Men säkert bra! Perfekta påsar så inget krångel. :)

  DB Dragana B trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Helt enkelt BÄST! Tack så hemskt mycket, borde ha köpt detta för länge sen.. Funkar 100% rekommenderar verkligen!

  DA Dila A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • - 4 kg på två veckor, men med en del biverkningar som man kan välja att kalla utrensning. Känsliga magar varnas, speciellt för kvällsteet.

  MI Mona I trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

Last1 2 3  Nästa >
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.