måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Örtte Natural Skinny Tea

Detox & Viktminskningste

Örtte

389Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Letar du efter ett spännande tillskott till din viktnedgångsrutin? Upptäck Örtte Skinny Tea, en unik örtteblandning som skapats specifikt för att hjälpa dig att uppnå dina viktnedgångsmål. Att gå ner i vikt behöver inte vara tråkigt så krydda till din rutin med Örtte Skinny Tea, det njutbara sättet att vara hälsosam!

 • 28 dagars vikthanteringsprogram
 • Läckert örtte med smak och arom
 • Fullständigt program med morgon- och kvällste
 • Naturlig energi- och motivationsboost
 • Hjälper till att hantera aptiten
 • Uppmuntrar hälsosam metabolism
 • Full av vitaminer och mineraler

Örtte Skinny Tea paket innehåller både morgon- och kvällsteet, vardera är utarbetat för olika behov vid olika tider på dagen, detta för att erbjuda ett fullständigt och rundat te-program. Detta naturliga te har utarbetats genom användning av de finaste växtbaserade ingredienserna och är fullständigt fritt från kemiska tillsatser, för att förse dig med ett hälsosamt sätt att förstärka dina viktnedgångsansträngningar.

Läs mer

Örtte Skinny Tea

Örtte Skinny Tea 28-dagars program har utarbetats med en unik blandning av helt naturliga ingredienser och är ett otroligt sätt för dig att ge dig själv en näringsboost. Teamet på Örtte vet att det ibland kan vara svårt att hålla sig hälsosam så de ville skapa något som kunde göra det enkelt och njutbart. Örtte Skinny Tea är utformat för att lätt passa in i din dagliga rutin och är ett läckert och tillfredsställande sätt att införa lite näring i din livsstil.

Denna te-kombination kommer med både ett morgon- och kvällste som båda innehåller deras noggrant utvalda ingredienser för att förse dig med det bästa till dagens olika tidpunkter. Morgonteet är utformat för att hjälpa dig att kickstarta din dag samt verka energigivande så att du kan få saker gjorda. Det kan även användas som en hälsosam ersättning av din vanliga morgondryck såsom te eller kaffe. Kvällsteet är utformat till att vara mer lugnande, med ett noggrant urval av lugnande ingredienser och aromer för att hjälpa din kropp medan du sover.

Användning av 28-dagars te-programmet

Örtte Skinny Tea kommer med både ett morgon- och kvällste som vardera har dess specifika örtblandning, detta för att ge dig ett komplett och rundat program. Vid användning ska du dricka en kopp med morgonte varje morgon och kvällsteet varannan kväll. På detta sätt kommer morgonteet med 28 påsar och kvällsteet med 14 påsar att räcka till hela 28-dagars programmet.

För att förbereda båda dina Örtte Skinny Teer så lägg bara en tepåse i en mugg och tillsätt nästintill kokande vatten. Lämna tepåsen i under ungefär 5 minuter för att låta teet dra innan du avlägsnar den. Vi rekommenderar att du inte lämnar den i under mer än 5 minuter, detta för att ge dig bästa smak och effekt. Tveka inte att experimentera och tillsätt en twist av extra smak till ditt te, såsom citron eller örter, men var försiktig så att du inte tillsätter någonting med högt fettinnehåll eller socker (då kommer det inte längre att vara hälsosamt!).

Hvordan drikkes Örtte Skinny Tea?

Morgonte
Kvällste
Image of Green Tea
Grönt te - Grönt te är inte enbart känt för att innehålla koffein som kan verka naturligt energigivande, det finns även forskning kring katekiner i grönt te och deras biologiska handling såväl som deras förhållande till metabolism. För mer information om denna forskning, klicka här.
Image of Rhubarb Root
Bovete - Dess namn till trots så är bovete faktiskt inte ett vete utan ett pseudo-sädesslag. Som ett glutenfritt spannmål sägs bovete ha ett högt näringsinnehåll. Det har till och med utförts forskning kring bovete och dess antioxidativa egenskaper. För mer information, klicka här.
Image of Goji Berries
Gojibär - Dessa röda bär innehåller ett antal fördelaktiga vitaminer och mineraler som inkluderar vitamin C, vitamin B2, vitamin A, järn och selen. Det sägs även vara ett naturligt hjälpmedel för gastrointestinala funktioner. För mer information om detta, klicka här.
Image of Psyllium Husk Seed
Nypon - Nypon är frukten från rosväxten och sägs ha ett högt innehåll av vitamin C. Vitamin C är väldigt fördelaktigt för många kroppsfunktioner, speciellt för immunsystemet.
Image of Poria Cocos Stem Bark
Psylliumskal - Psyllium, som även är känt som Ispagula, hänvisar till fibrer som tas från Plantago Ovata växten. Det sägs hjälpa till med tarmfunktioner och enligt forskning finns det ett samband mellan psyllium och blodsockernivåer. Klicka här för mer information.
Image of Lotus Plant
Kanel -Kanel är inte bara en läcker krydda utan används till mycket mer än kakor och smaksättning. Det har utförts studier kring dess egenskaper och hur den är en del av en grupp kost-polyfenoler som kan hämma glykosabsorption. För mer information, klicka här.
SKINNY MORNING TEA - Green Tea 40%, Lotusblad 20%,
Limeblad 15%, Maskrosblad 10%, Bovete 10%, Gojibär 5%
SKINNY EVENING TEA – Mullbär 20%, Nypon 20%,
Lotusblad 20%, Limeblad 20%, Psylliumskal 10%, Kanel 5%, Sennablad 5%

Naturligt örtte

Då Örtte Skinny Tea är gjort av naturliga växtbaserade ingredienser så finns det inga kända biverkningar med att dricka det. Innan användning rekommenderar vi att man läser igenom ingredienserna för att titta efter eventuella personliga allergier. Detta te rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor eller för de som är under 18 år.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94.55% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.23% baserat på 885 )

 • * Rekommenderas, är absolut värt det om man behöver förlora några kilon!
 • * Fungerar över förväntan för min energi och jag har inte längre så stor lust att småäta men har bara druckit det 2 dagar så ser inga resultat på vågen riktigt ännu!
 • * Detta te har en fantastisk god smak och är lätt att dricka. Mina energinivåer har ökats, jag är inte längre lika trött på eftermiddagarna och det har verkligen minskat min aptit. Jag får ut mer av min träning då jag orkar betydligt mer nu och min mage mår också bättre. Jag väger inte mig men jag känner att jag har gått ner i vikt då jeansen sitter lösare och jag är mycket nöjd med mitt skinny tea. Ger er högsta betyg och kommer handla hos er igen!
 • * Känner mig nöjd, eran sida var bra, leveransen var snabb.
 • * Jag har druckit teet i 2 veckor och hittills har jag gått ner 3 kilo, känner mig mindre hungrig och sötsugen, fått mer energi och jag är piggare på morgonen.
 • * Känner mig mycket mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste vecka 2 veckorna. Jag känner mig piggare också och detta fungerar över förväntan!
 • * Älskar detta te då det har hjälpt mig att gå ner 4 kilo redan efter några veckor vilket aldrig hänt innan på så kort tid. Jag har haft svårt att gå ner i vikt länge och gillar inte att ta några tillskott eller kapslar och hur mycket jag än tränat och försökt att äta nyttigt så har inget hjälpt. När jag hörde om teer som ökar förbränningen så sökte jag på google och hittade er vilket jag är jätteglad för!
 • * Bra produkt, snabb leverans. Rekommenderades det här av min syster som gått ner 5 kilo av denna kur så jag ville testa också och hoppas på lika bra resultat!
 • * Mycketnöjd med detta köp! Gått ner nästan 4 kilo på 28 dagar med detta te och träning 3 gånger i veckan! Smakar gott så känner inget behov av extra sötningsmedel men vissa dagar sätter jag i lite citron eller honung i mitt te för att variera smaken!
 • * Min beställning kom fram mycket snabbt. Jag köpte denna 28 dagars kur för att gå ner några kilon. Älskar förpackningen och jag jag trodde att jag skulle behöva köpa en tekokare men teet kommer i tepåsar vilket gör det enkelt att förbereda och dricka. Det luktar och smakar bra. Jag fram emot den här månaden!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden