Shirataki Diet Rice

Rik på fiber, låg på kolhydrater

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Shirataki ris är rik på fiber och ett hälsosamt low carb alternativ till vanligt ris. Shirataki ris är tillverkad av ett glukomannan konjakrot som är ett vattenlösligt fiber. Detta är känt för att vara idealiskt för viktminskning eftersom gulcomannan absorberar stora mängder vätska som fyller magsäcken och därmed ger en förlängd mättnads ??känsla. Så även en liten mängd av glukomannan kan fylla din mage och ger ett långvarigt mättnadskänslan. Dessutom kan glukomannan fiber bidra till en balanserad kolesterolnivå och friska matsmältningsfunktioner.

  • Rik på fiber och låg på kolhydrater
  • Neutral smak - absorberar kryddor och aromer lätt
  • Kalorifattig alternativ till konventionell ris
  • Vega friendly
  • Snabb och enkel att framställa
  • Produkten kan lagras vid rumstemperatur under ca ett år

Glukomannan härstammar i Asien, där den har använts som livsmedel under flera år. Under de senaste åren har populariteten av konjakc produkter växt även i Norden och på andra håll i världen. Shirataki Ris har en neutral smak men absorberar smak från andra livsmedel och är även idealisk för att krydda enligt önskemål och eget tycke.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Shirataki Diet Rice Rik på fiber, låg på kolhydrater

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

76.00% baserat på 4 Kundomdömen

Verifierat Köp

Älskar dessa! Har ris till nästan allt jag äter men vill gärna hålla ner på kolhydraterna så har börjat använda detta istället. Godaste "ris-alternativet" jag testat helt klart.

A Alice
Verifierat Köp

Gott och enkelt att laga. Märker ingen skillnad från vanligt ris. Enda minus är väl att ris köps i större förpackning men men.

M Molly
Verifierat Köp

Smakar precis som vanligt ris. Hade aldrig gissat att det inte var det om jag inte visste det.

N Nils
Verifierat Köp

Åt detta slaviskt när jag ville gå ner i vikt och det gick väldigt bra. Äter det fortfarande då och då eftersom det är gott och lätt att tillaga.

E Erik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar