Gratis frakt vid köp över 599 kr

Royal Jelly

750 mg 60 Kapslar | Naturliga Kosttillskott för Wellness

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Royal Jelly eller bidrottninggelé är ett näringsrikt ämne som bin producerar som föda till sina larver och bidrottningen. Med WeightWorlds Royal Jelly kapslar kan även du dra nytta av denna naturlig ingrediens, som traditionellt använts för att främja vitalitet och upprätthålla immunförsvaret. De lättsvalda kapslarna har en potent styrka på 750 mg ren bidrottninggelé i varje kapsel. Royal Jelly kan även bidra till balanserade kolesterol- och glukosnivåer, vilket kan hjälpa dig att kontrollera din vikt. Produkten är helt vegetariskt och framställd utan att skada bikupan.

  • Gjord av ren bidrottninggelé
  • Hälsofördelar för hela kroppen
  • Hållbart framtaget
  • Med hela 750 mg för bästa effektivitet
  • Lämplig för vegetarianer
  • GMP
  • Vegetarisk
  • Vegansk
  • Hög dos

Vad är Royal Jelly?

Royal Jelly eller Bee Propolis är i grunden det mest värdefulla näringsämnet som bin producerar. Trots att de är mest kända för att producera läcker gyllene honung, producerar bin också ett mjölkigt, näringsämne som kallas Royal Jelly eller bidrottninggelé. Det är vad bina matar sin drottning med för att få henne att växa och bli stark och reproducera. Det är också vad bi larver matas omedelbart med efter födseln för att hjälpa till att accelerera deras naturliga tillväxtmönster. För människor är det en näringsrik gelé som har kopplingar till bland annat viktkontroll. Det används nämligen som ett naturligt sätt att förmedla glukos- och kolesterolnivåer, vilka båda har ett djupt inflytande på vår förmåga att bränna och oxidera fett.

Varför bör man ta Royal Jelly?

Sockerhalt

Varje kapsel av WeightWorlds Royal Jelly är fylld med den naturliga bi-elixiren, som ofta används för att hjälpa till att minska mängden socker som cirkulerar i kroppen. Detta är viktigt för viktkontroll eftersom överflödigt socker i blodet vanligtvis lagras som fettceller. När vårt sockerhalt stiger för högt tar kroppen vanligen glukosen, som inte kan förbrännas som energi och lagrar den i fettceller.

Kroppsbalans

När det kommer till fetter i kosten anser vi ofta att fett är negativt, särskilt för viktkontroll. Royal Jelly är en potent källa fylld av naturliga omättade fetter, som i motsats till skadliga mättade fetter utgör en viktig ingrediens i produktionen av hormoner. Hormoner är de naturliga kropps kemikalierna som leder till massor av kroppsliga processer, inklusive viktminskning, muskelproduktion och humör.

Kolesterol balans

Den fina balansen av olika ämnen i kroppen har en stor betydelse för vår hälsa. Detta gäller till exempel kolesterol. För mycket LDL kan vara problematiskt för cirkulationen och det allmänna välbefinnandet. Studier har kopplat Royal Jelly till kolesterolnivåer. Hälsosamma kolesterolnivåer är viktigt för din övergripande hälsa, eftersom ett överskott av LDL-kolesterol kan spela en bidragande roll i ett antal hjärt- och cirkulationsproblem.

Naturlig

Naturlig

En av planetens bästa naturliga näringskällor.

Immunitet

Immunitet

Boostar immunförsvaret.

Hållbart

Hållbart

Hållbart framtaget, utan att skada bin.

Hög effekt

Hög effekt

750mg kraft i varje kapsel

Ingredienslista

Royal Jelly 4:1, Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide

HPMC Clear Capsule

Användning

Använd Royal Jelly genom att svälja en kapsel med vatten 1-2 gånger om dagen. Ta helst kapslarna tillsammans med en näringsrik måltid.

Råd om Royal Jelly

Royal Jelly är avsett att komplettera en balanserad kost och motion. Använd inte Royal Jelly som ett ersättningstillskott för måltider. Royal Jelly är lämpligt för konsumtion av vegetarianer, men inte för veganer på grund av dess ursprung. De bör förvaras på ett svalt torrt ställe och det finns inga kända bieffekter av att konsumera Royal Jelly.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Royal Jelly
Royal Jelly

750 mg 60 Kapslar | Naturliga Kosttillskott för Wellness

175Kr 219Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

+
Ekologiska Moringa kapslar
Ekologiska Moringa kapslar

1112 mg 120 Kapslar | Rent, Naturligt & Uppfriskande tillskott

209Kr

1 Produkt(er)

175Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.33% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jättebra kvalité och prisvärt.

M Milena
Verifierat Köp

Bra! Känns direkt. Mer kraft, piggare.

m monique S
Verifierat Köp

Min hy känns jättebra och jag sover bättre på nätterna.

P Pattamon C
Verifierat Köp

Väldigt nöjd!

R Reidun L
Verifierat Köp

Jag är en stoor fan av naturlig kosttillskott och vad jag kan säga om detta är att royal jelly har hjälpt mig att må bra.

M MelaD
Verifierat Köp

Dessa Bin vet hur man gör för att få en på topp.

G Greta
Verifierat Köp

I looooove it .... bara synd att det inte kan smaka exakt som honung dock.

T Tess_87_01
Verifierat Köp

Fantastisk produkt - så glad att jag provat denna!

E Emma
Verifierat Köp

Bidrottninggele är min favorit jag har inte varit sjuk sen jag började med dom

J Johanna
Verifierat Köp

Jag har redan rekommenderat detta till mina kompisar på jobbet

F Fia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar