Pengar Tillbaka Garanti

African Mango

Exotiskt kosttillskott för viktkontroll

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Prova vår marknadsledande 5000 mg styrka av naturliga veganska African Mango kapslar och upptäck ett exotiskt sätt att starta din viktminskingsrutin. Varje kapsel av African Mango är fullpackad med fiber, vilket syftar till att hålla din matsmältning balanserad och din hungerkänsla låg så att du bättre kan hantera din diet. African Mango är också fullt av hälsosamma fetter och mikronäringsämnen för att upprätthålla en hälsosam ämnesomsättning.

  • Naturligt rikt på fibrer
  • Kan underlätt aptitkontroll
  • Bidrar till att upprätthålla ämnesomsättningen
  • Innehåller många viktiga mikronäringsämnen
  • Marknadsledande styrka på 5000mg
  • Passar veganer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • GMP

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Mango - en fantastisk frukt!

Afrikansk mango (eller irvingia gabonensis för att använda den latinska benämningen) skiljer sig från sin släkting som kan hittas i de flesta mataffärerna - den är en större, hårdare och generellt sett mer potent än vanlig mango. Afrikansk mango är känd för sin näringstäta och fiberrika kärna, som efter skörd mals ner och blir till livsmedel, kosmetika och förtjockningsmedel. Denna näringsrika frukt har varit en stapelvara inom västafrikansk och västindisk matlagning i århundraden och dess exotiska egenskaper kan ha många fördelar för kroppen. Det fiberrika innehållet har även gjort den till en populär ingrediens i kosttillskott för viktnedgång och matsmältning.

Fibrernas funktion

Fibrer är en livsnödvändig ingrediens som du ofta hörs nämnas i sammanhang som vikthållning och hälsa, generellt! Detta eftersom det finns en tydlig koppling mellan fibrer och hur kroppen bryter ner mat, vilket ofta överförs på hur vi lagrar energi. Genom att ha en bättre matsmältning kan kroppen bryta ner maten bättre, så att den kan nyttja födan mer effektivt.

Fett
Fett

Hanteringen av fett är en av de viktigaste faktorerna som får människor att hålla koll på och reglera sin vikt. Afrikanska mango har testats som en naturlig ingrediens att använda, särskilt inom det här området. Studier har kopplat samman afrikansk mango till blodets lipidnivåer, vilket sägs påverka omsättningen av fettceller i kroppen.

Socker
Socker

En annan substans som har en mycket djupgående effekt på vår förmåga att lägga på oss och bli av med vikt, är socker. Inuti kroppen förekommer sockret i form av glukos. Extrakt från afrikansk mango har testats i studier som har kunnat hitta samband mellan tillskottet av afrikansk mango och glukosnivåerna i kroppen.

Fibrer
Fibrer

Fibrer är en nyckelingrediens inom många livsmedel, och spelar en avgörande roll för matsmältningen i kroppen. Lösligheten hos kostfibrerna sägs påverka på vilken nivå som du upplever mättnad eller hunger efter att du ätit. Fibrer är även involverade i nedbrytningen av mat. Afrikanska mango ses boosta näringsupptaget tack vare sin höga fiberhalt.

Fullständig innehållsförteckning

Extrakt av afrikansk mango, kapselhölje (HPMC), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid).

Användning

African Mango har utformats för att vara enkelt att addera till din dagsrutin och skall tas som ett tillskott till en balanserad kost. Ta en African Mango kapsel två gånger per dag, helst i samband med en måltid och ett glas vatten. Om inget annat föreskrivits av en läkare bör du inte överskrida den rekommenderade dagsdosen. African Mango utvinns ur 100% rent extrakt av afrikansk mango. Varje flaska innehåller 60 kapslar, för cirka en månads användning.

Råd

Detta kosttillskott har tillverkats med hög kvalitet och är därmed säkert att ta. African Mango ska absolut inte tas som ersättning för måltider. Om du är gravid, ammar eller har någon allvarlig sjukdom bör du rådfråga en läkare innan du använder produkten. Vänligen läs igenom den fullständiga innehållsförteckningen noggrant, om du skulle ha några allergier eller kostrestriktioner. African Mango är lämplig att användas av både veganer och vegetarianer.

African Mango Exotiskt kosttillskott för viktkontroll

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

75.56% baserat på 8 Kundomdömen

Verifierat Köp

Svårt att bedömma eftersom jag började med den igår. Märkt direkt att jag var piggare då sambon förvånat noterade att jag inte satt och halv/hel sov i soffan igår kväll.

H Helena
Verifierat Köp

...........................

M Miroslawa E
Verifierat Köp

Bra smak och den fungerar som den utlovar. Jag rekomenderar detta varmt.

H Helena
Verifierat Köp

Jag är mycket nöjd med detta .

L Laleh G
Verifierat Köp

Mango, hey! En bra grey..

S Sebastian A
Verifierat Köp

Tycker inte jag märkte nån skillnad av att äta den

A Anna
Verifierat Köp

Perfekt komplement till min träning. Jag har fått bättre resultat efter att jag började kombinera träning 3 gånger i veckan med african mango, jag var först lite skeptisk men nu har jag sett att det fungerar. Rekommenderat produkten till flera vänner som också beställt från er nu :)

M Mari-Louise F, 25
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra service. Jag börjar min kur idag och jag har blivit tipsad av produkten av en granne. Hoppas det kommer fungera lika bra för mig. /Hannes

H Hannes J, Skövde

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar