måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

African Mango Kapslar 500mg 60 Kapslar

Av: maxmedix™

239Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Pure African Mango Extreme ™ finns nu med 6000 mg rent extrakt från afrikansk mango i varje kapsel, detta är det mest kraftfulla extraktet med den afrikanska mangon på den Svenska marknaden. Afrikansk mango är en av de bäst säljande produkter just nu för naturlig viktminskning med tabletter, tillskottet används av kändisar och rekommenderas av många läkare för sina naturliga näringsmässiga egenskaper.

 • Afrikanska mango med 6000 mg
 • Hjälper till att minska hungerkänslan
 • Perfekt att kombinera med en lågkaloridiet
 • Hjälper till att motverka trötthet och upprätthålla en hög energinivå
 • Innehåller inga konstgjorda ingredienser eller koffein
 • Utan biverkningar och 100% naturligt
 • Perfekt för vegetarianer

Pure African Mango Extreme ™ är ett effektivt kosttillskott som kombinerat med en balanserad kost och regelbunden motion har visat sig vara mycket effektiv för dig för att förbättra ditt fysiska välbefinnande tack vare de många näringsmässiga egenskaper från den afrikanska Mango. Detta extrakt av afrikansk Mango utnyttjar egenskaperna hos den aktiva ingrediensen utvinns ur frön av den afrikanska mangon, en frukt som odlas i Östafrika som hjälper till att rena kroppen, upprätthålla en hög nivå av energi i hela kroppen.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 60 kapslar
Längd: 30 dagar

Hur fungerar Pure African Mango Extreme?

Pure African Mango Extreme 6000 mg är en naturlig produkt som kombinerar alla naturliga egenskaper från den speciella afrikanska mango med ursprung i Västafrika för naturlig viktminskning med tabletter. Den afrikanska fruken är även välkänd under namnet Irvingia Gabonensis. Afrikansk mango innehåller av ca 81 % vatten, 0,5 % protein, 17 % kolhydrater, kostfiber, 15 % socker och mineraler inklusive kalcium, natrium, fosfor, järn, magnesium, kalium, Zink, vitamin A samt många vitaminer B, C och vitamin D.

Rent extrakt av Pure African Mango Extreme innehåller alla kvaliteten på frukten i piller speciellt framtagen för att möjliggöra en daglig enkel och effektiv. Dessutom kan den aktiva substansen av det kraftfulla ämnet i Irvingia Gabonensis som utvinns ur frön av Afrikansk Mango hjälpa till att återställa energinivåerna på ett sunt sätt utan att innehålla artificiella ingredienser eller tillsatser. Dessutom är Pure African Mango Extreme lämpligt för vegetarianer.

Hur tar du Pure African Mango Extreme?

För bästa resultat rekommenderar vi att du tar 2 tabletter av Pure African Mango Extreme per dagen. Tag 1 tablett på morgonen och en på kvällen i kombination med måtid. Det är också rekomenderat att dricka rikligt med vatten när du tar afrikansk mango för naturlig viktminskning med tabletter.

Hur fungerar Afrikansk Mango?

Afrikanska Mango fungerar genom att öka kroppstemperaturen, vilket naturligt sker under träning och Pure African Mango Extreme ökar därmed fettförbränningen.

När den dagliga kosten innehåller en liten mängd vitaminer hjälper tillskottet till att återvinna energi och mineraler som är mindre under dagen. Afrikansk mango påverkar kroppen och kan leda till en naturlig viktminskning med tabletter genom bland annat:

 • Minska sötsuget och kontrollera aptiten
 • Ge kroppen nödvändiga vitaminer och mineraler
 • Hjälper kroppen att stabilisera blodsockernivåerna
 • Mycket rik på antioxidanter och protein

Hur ska jag ta Pure African Mango Extreme?

Afrikansk mango är en helt naturlig produkt för naturlig viktminskning med tabletter. Då tillskottet är helt naturligt är säkert och utan biverkningar. Hur lång tid det tar att se resultat kan variera från person till person och beror på din livsstil och träning.

Det rekommenderas att kombinera Pure African Mango Extreme med en balanserad kost och tillräcklig motion för att få ut maximalt resultat.

För vem är det lämpligt att ta Afrikansk mango?

Pure African Mango Extreme är lämplig för kvinnor och män över 18 år. Tillskottet fungerar perfekt för vegetarianer samt för dem som tränar regelbundet aktivitet och behöver öka energinivån och vitaminintag dagligen. Det är även lämpligt för de som vill gå ner i vikt och nå en stabil viktminskning.

Innehåller Pure African Mango Extreme några tillsatta ingredienser?

Nej, Pure African Mango Extreme är 100% naturligt och innehåller inte några konstgjorda ingredienser eller skadliga tillsatser. Kapselskalet består av hydroxi-propyl-metylcellulosa vilket gör tillskottet lämplig även för vegetarianer.

100% Naturligt

De naturliga ingredienser som finns i African Mango Extreme gör detta naturliga tillskott till produkt utan några kända biverkningar. Vi rekommenderar dock inte användning av produkten om du är allergisk mot mango eller några av ingredienserna. Om du är gravid och ammar ska du rådfråga din läkare då det inte är rekommenderat att ta tillskott för naturlig viktminskning med tabletter under graviditeten.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Perfekt komplement till min träning. Jag har fått bättre resultat efter att jag började kombinera träning 3 gånger i veckan med african mango, jag var först lite skeptisk men nu har jag sett att det fungerar. Rekommenderat produkten till flera vänner som också beställt från er nu :)
 • * Snabb leverans och bra service. Jag börjar min kur idag och jag har blivit tipsad av produkten av en granne. Hoppas det kommer fungera lika bra för mig. /Hannes
 • * Mycket bra och naturligt kosttillskott som hjälpt mig att tappa i vikt och få mer energi. Jag har tagit Afrikansk mango i 1 månad nu och märker stor skillnad på hur jag mår nu och jag har dessutom gått ner nästan 7 kilo så det kan verkligen göra skilland. Beställer en burk till idag och hoppas på fortsatta resultat!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden