Thermo-Lite

90 Kapslar | Naturligt Termogent Tillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Thermo-Lite är optimalt för dem som strävar efter att kontrollera sin vikt, och är ett kraftfullt tillskott som kombinerar 9 otroliga naturliga ingredienser för att göra det till en formula med hög styrka. Var och en av de aktiva ingredienserna inom formulan har noggrant valts ut för deras gynnsamma egenskaper, i synnerhet för att de hjälper till att boosta kroppen och förse den med den motivation och uthållighet som behövs under träningen.

  • Naturligt termogent tillskott
  • Boostar energi, motivation & uthållighet
  • Med aminosyror, vitaminer och mineraler
  • Vitamin B6 för trötthet & utmattning
  • Krom för normala blodsockernivåer
  • Fri från mejeriprodukter, laktos & gluten
  • Mjölkfri
  • Glutenfri

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Varför ska man använda en termogen produkt?

Precis som namnet antyder, så är termogena ämnen en specifik typ av kosttillskott som utarbetats för att hjälpa till att stimulera kroppens värmeproduktion. Detta görs genom att välja ingredienser som är kända för att förse kroppen med energi, uthållighet och motivation. De här typerna av tillskott är oftast berikade med fördelaktiga aminosyror och vitaminer, som är kända för att boosta kroppen i tillägg till att bidra till reducering av trötthet och utmattning. Dessa används även för att hjälpa till att stötta det mentala fokuset och drivet som behövs för att uppnå välbefinnande och fitness-mål.

Formulan i Thermo-Lite

Grönt te
Grönt te

Grönt te är en populär varm dryck som vanligen används för dess utsökta smak och koffeinhalt, för att tillhandahålla energi. I tillägg är den känd för att ha en återupplivande effekt på kroppen plus att även forskning har undersökt förhållandet mellan grönt te och kroppens termogenes, tillsammans med energiförbrukning och fettoxidation.

Guarana
Guarana

Det sägs att guarana traditionellt använts av ursprungsbefolkningen i Amazonas i teer och drycker för att hjälpa till att balansera hungern under fasta, genom förstärkt energi. Det används inom kroppen som ett stimulerande medel då det sägs att fröerna innehåller mer koffein än kaffe, en högt ansedd termogen. Dessutom har forskning utvärderat interaktionen mellan Guarana och lipidmetabolism.

Aminosyror
Aminosyror

De är viktiga för dem som utövar mycket träning och kan vara väldigt gynnsamma för kroppen. Aminosyran L-Karnitin används ofta som ett fysiskt stimulerande medel medan L-Tyrosin har studerats för dess effekt på träningskapacitet i värme. Forskning har även utförts avseende användningen av Karnitin och lipidprofil.

Sibirisk Ginseng

Sibirisk ginseng har en daterad användning ända tillbaka till för 2000 år sedan och har traditionellt använts som ett stimulerande medel, tonic och adaptogen, vilket innebär att den stöttar kroppens förmåga att anpassa sig till olika tillstånd både mentalt och fysiskt. Forskning har även utförts avseende dess användning, uthållighetsförmåga och fysiska motståndskraft.

Ingefära
Ingefära

Ingefära är en vanlig krydda i matlagning, som har en specifik smaksättning och många olika användningsområden. Den kan hjälpa kroppen med viktkontroll genom termogenes. Dessutom har kopplingen mellan ingefära och känslor såsom aptit, mättnad och energiförbränning även undersökts via grundlig forskning.

Vitaminer & Mineraler
Vitaminer & Mineraler

Ett antal välkända näringsämnen som har många otroliga fördelar för kroppen; vitamin B6 bidrar till normalt energigivande metabolism, normal funktion av nervsystemet såväl som reducering av trötthet och utmattning. Dessutom medverkar krom till normal makronäringsmetabolism och till upprätthållandet av normala blodsockernivåer.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: Green Tea 5:1, Magnesium Oxide Heavy, Siberian Ginseng 35:1, Ginger Root Powder, L-Tyrosines, L-Carnitine-L-Tartrate, Guarana, Pyridoxine HCI (B6), Zinc Citrate, Chromium (Picolinate)

Andra ingredienser: Magnesium Stearate, Bovine Gelatin Capsule: Size 0

Användningsanvisningar

Thermo-Lite kapslar är enkla att ta och skapade för att på ett smidigt sätt passa i din dagliga rutin. Bara ta 3 kapslar per dag på tom mage, mellan måltider tillsammans med ett fullt glas vatten. Det är upp till dig att välja när du personligen föredrar att ta kapslarna, men vi föreslår att du bibehåller kontinuitet genom att ta dem ungefär samma tid varje dag. Vi råder inte till intag efter 19-tiden eller för tätt inpå läggdags, då kapslarna innehåller koffein. Varje burk med Thermo-Lite innehåller 90 kapslar, således 30 portioner.

Råd

Detta förstklassiga kosttillskott är framställt med användning av naturliga ingredienser av hög kvalitet, så det är därför säkert att använda. Om du inte har tagit detta tillskott tidigare så rekommenderar vi, precis som med alla nya produkter, att du kontrollerar den fullständiga ingredienslistan för att undvika eventuella personliga allergier. Detta tillskott är fritt från mejeriprodukter, laktos och gluten, men ej lämpligt för veganer eller vegetarianer. Konsultera din läkare om du är gravid eller tar någon medicin. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år.

Thermo-Lite 90 Kapslar | Naturligt Termogent Tillskott

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Var lite skeptisk först men det här tillskottet är fantastiskt, jag har gått ner 4 kilon på 3 veckor nu och är mindre sugen på sötsaker och på att småäta! Rekommenderas starkt om du som jag behöver lite extra hjälp att få igång förbränningen.

T Tanja Abrahamsson
Verifierat Köp

Lite för dyr tycker jag men det kan vara värt det om det funkar för mig

H Hannes
Verifierat Köp

Jag har alltid kämpat med att gå ner i vikt men jag vet att jag äter alldeles för mycket kolhydrater .. Har aldrig träffat en läkare angående min vikt så jag vet inte om det har något att göra med min ämnesomsättning, men jag bestämde mig för att prova denna produkt och kan bara säga att det har hjälpt mig mycket!

D Dorotea
Verifierat Köp

Snabb leverans och det fungerade utmärkt med att beställa från eran sida.

L Linn
Verifierat Köp

Kanonbra! Jag har gått ner 4 kilo och fått mer energi, känner mig inte heller sötsugen eller lika hungrig på eftermiddagen som tidigare så den fungerade över förväntan då jag inte provat något sånnt här innan och inte visste vad jag skulle förvänta mig. Rekommenderat till vänner som frågat vad jag använt mig av!

R Robert P, Haninge
Verifierat Köp

Nöjd hitills men jag har bara testat 1 vecka än så länge.

M Minna Bengtsson-Flygare
Verifierat Köp

Jag har tagit Proto-col ™ Thermo-Slim under 1 månad och har märkt att jag fått mycket mer energi och ork. Jag har också tappat flera kilon och är mycket nöjd med detta tillskott.

M Martin W
Verifierat Köp

Helnöjd! Ringde eran kundtjänst då jag hade svårt att välja och blev rekommenderad denna produkt efter att ha berättat om vad jag ville uppnå och denna produkt har hjälpt mig en bra bit på vägen redan första månaden, beställer nu två burkar till!

F Fredrika i Halmstad
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra service när jag hade frågor. Ska börja med den till helgen och ser fram emot att testa något nytt då det verkar ha exakt de egenskaper jag sökt efter.

A Adrian P
Verifierat Köp

Mycket nöjd med denna produkt då den ger mig mer energi och ork till min träning.

P Petra Kilbäck
Verifierat Köp

Jag tar detta då jag tränar sex dagar i veckan och behöver den extra energi jag kan få för att klara det. Jag har märkt stor skillnad på min energi sedan jag började med denna produkt. Tummen upp.

A Arthur
Verifierat Köp

Tycker det funkar bra men hade gärna använt det som pulver istället då jag gillar att använda tillskott i shakes.

S Sandra

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar