måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Proto-col Green Magic Powder

200 g Pulver | Kosttillskott med 16 Superlivsmedel

Superfood är nu en essentiell del av kostentusiasters samtalsämnen – men med så många underbara alternativ på marknaden, kan det vara svårt att veta var man ska börja! För att spara dig från att ta ett omöjligt beslut, har Proto-Col blandat 16 förstklassiga superlivsmedel i Green Magic Powder. Bestående av bland annat välkänd chlorella, spirulina, äppelpektin och korngräsjuice, tillhandahåller det dig med en riktigt holistisk och omfattande produkt med ett brett urval av utvalda fördelar. Produkten syftar till att efterlämna energi, lyster och kraft, genom att boosta hela kroppens välmående.

 • Kraftfull fusion med 16 superlivsmedel
 • Uppmuntrar livlighet från insidan
 • För kraft, energi & lyster
 • Med spirulina & chlorella
 • Örtig smak & doft
 • Vegetariskt
 • Mjölkfri
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
55.65
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Den naturliga kraften från grönt

Dess nyans reflekteras över hela den naturliga världen, bevittnad i en lång rad av det som växer på vår jord. Det kan inte komma som en chock att denna färg följaktligen kommit att representera så många olika föreställningar, från liv och förnyande till energi och även naturen i sig själv. De gamla egyptierna ansåg färgen som särskilt kopplad till återfödelse och god hälsa. Dessa kopplingar kan verkligen ses i växterna själva! Den kemikalie som ligger bakom färgen, klorofyll, skapar växters energi genom att omvandla solljus med fotosyntesprocess. Klorofyll är rik på järn, som har oändliga uppfriskande funktioner i våra kroppar, och strävar efter att rena och ge näring. I alger tros det vara en av de särskilda delarna som hanterar toxiner, i tillägg till att utrusta celler med absorberbara fytonäringsämnen.

 • Energi
 • Kraft
 • Vitalitet
 • Styrka
 • Lyster
 • Kroppsskydd
 • Matsmältning
 • Viktkontroll
 • Regelbundenhet
 • Rengöring

Green Magic

Proto-Col strävar efter att tillhandahålla dig med den bredast tänkbara omfattningen av fantastiska superlivsmedel och de valde då ut sexton överlägsna superlivsmedel. Denna 100% naturliga och rena formula är rik på mikronäringsämnen, från källor som Nova Scotia Dulse och isländsk Kelp, vilka är rika på naturligt litium och andra mineraler; rice kernel membrane powder är den främsta källan i vitamin B-komplexet, och CO-enzym, som tros vara användbart för kroppsskydd, och som särskilt riktar in sig mot åldrande. Det är nästintill omöjligt att redogöra för alla otroliga egenskaper som samtliga ingredienser i Green Magic besitter!

Korngräsjuice
Korngräsjuice

En av de viktigaste arbetande ingredienserna i denna formula, Korn (Hordeum vulgare L.), är den fjärde mest signifikanta spannmålsgrödan som finns runt om i världen, och den tros besitta de högsta mängderna av kostfiber. Att konsumera det regelbundet anses vara särskilt användbart vid rening och rensning av kroppen från insidan, för en känsla av uppfriskande vitalitet och energi.

Äppelpektin
Äppelpektin

Tillsammans med formulans rika äppelfiber, är äppelpektin en kolhydrat som är en löslig fiber som förekommer i växtens cellväggar. Pektin är ett naturligt förekommande komplexbeståndsdel i växter. I jämförelse med andra fibrer som inte är lösningsbara i vatten, så är pektin lösligt i vatten, vilket förstärker dess användbarhet som ett hjälpmedel för matsmältning. Läs mer här.

Spirulina
Spirulina

Spirulina algae har ett globalt rykte för dess extraordinärt höga proteininnehåll, denna egenskap har erkänts av Förenta Nationerna. Ett energigivande superlivsmedel som fungerar i harmoni med chlorella för att rena och detoxifiera våra kroppar från toxiner och orenheter med dess speciella mängder av klorofyll.

Pulver av jordärtskocka
Pulver av jordärtskocka

Denna rotfrukt, även kallad solroskronärtskocka, besitter ett grovt mörkt skinn, stärkelserik vit insida och en smak som kan jämföras med potatis. Dessa små rötter är naturligt rika på inulin, en kostfiber, osmält av kroppen, som har stora mängdes av fysiokemiska egenskaper. Inulin har genom flera studier associerats till fördelar avseende viktkontroll.

Bidrottninggelé
Bidrottninggelé

Bidrottninggelé är en oumbärlig matvara för bidrottningen och är ett komplext material som är oerhört rikt på ovärderliga bioaktiva komponenter. Dessa inkluderar aminosyror, unika proteiner, lipider, flavonoider och socker. Dessa är kända för sina kraftfulla skyddande funktioner mot åldrande och oxidation. Bidrottninggelé anses användbar i främjandet av allmänt välbefinnande och kroppsimmunitet. Ta reda på mer her.

Fullständig ingredienslista

Soy Lecithin, Rice Kernel Membrane Powder, Kamut Wheat Grass Juice, High Apple Fibre, Barley Grass Juice, Hawaiian Spirulina, Broken Cell Wall Chlorella, Jerusalem Artichoke Powder, Wheat Sprouts, Icelandic Kelp, Nova Scotia Dulse, Apple Pectin, Royal Jelly, CO Enzyme (CO-Q-10), SOD W/Catalase, Lactobacillus Acidophilus (Laktosfri), Bifidus Bacteria (Laktosfri).

Användning av pulvret

Green Magic Pulver skapades för att vara ett väldigt anpassningsbart och flexibelt tillskott till din kost, som du kan justera för att det ska passa dina behov. Det är optimalt att ta en eller två läckra teskedar varje dag, möjligen med juice eller en grön smoothie. Du kanske även vill experimentera med hur du avnjuter det bäst, då dess örtiga smak även fungerar bra i aptitretande måltider. För optimal glädje av produkten föreslår vi daglig användning på regelbunden basis, och investering i en långtidsanvändning.

Vägledning

Även om pulvret är 100% naturligt, utan några kända biverkningar, så är det alltid värt att gå igenom den fullständiga ingredienslistan, om det mot förmodan skulle innehålla något du personligen är allergisk mot. Pulvret ses bäst som en boostande faktor i en hälsosam, varierad och balanserad kost. Det ska inte ses som ett alternativ till att ta itu med några medicinska åkommor; om du har några funderingar, vänligen kontakta din vårdpersonal.

Läs mer
Proto-col Green Magic Powder 200 g Pulver | Kosttillskott med 16 Superlivsmedel

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Perfekt spirulinapulver för de som vill leva hälsosamt utan att köpa massa olika produkter då man får alla vitaminer i en enda burk, som dessutom räckte den mycket längre än jag förväntat mig fast jag tog det varje dag! Tappade 3 kilo första månden och blev både piggare och fick mer energi.. Absolut värt pengarna då det är en kanonprodukt!!

S Sonia i Kalmar
Verifierat Köp

Både jag och min sambo tar detta pulver i ett glas vatten varje morgon. Vi båda har märkt tydliga resultat och det ger en riktig energikick! Orkar mer och det känns som en stor lättnad då jag tidigare har vart deprimerad och utbränd. Sambon gick också ner 4 kilon efter första månaden, för mig så märkte jag mest effekten på humöret och energin men jag ska försöka äta nyttigare nästa månad och hoppas de tydligare resultat på vågen även för mig. /Joelle

J Joelle och Tony
Verifierat Köp

Tar detta pulver varje morgon i min smoothie innan jobbet. Känner mig piggare och får mer energi, sen jag började med green magic har jag tappat 4 kilo även fast huvudsyftet med detta var att må bättre och få i mig fler vitaminer har viktnedgången bara vart en bonus. Känner mig snyggare och gladare och har mer ork. Beställer en förpackning till då det har blivit en av mina favoritprodukter nu!

B B-M Petersen
Verifierat Köp

Snabb leverans, stod att jag kunde få den på upp till 14 arbetsdagar men det tog bara 2 dagar!! Ska börja i morgon och återkommer hur det fungerar.

S Suljana H
Verifierat Köp

Jag prövade och blev mäkta förvånad, känner mig mer energisk och mer glad!

M Maria
Verifierat Köp

Jätteskönt efter en lång tids sjukdom! Känner mig starkare och fräshare. Jag har läst mycket bra om spirulina och Lecitin och detta innehöll exakt det jag letat efter!

T Therese
Verifierat Köp

Jag brukar använda den i min morgonsmoothie för att lätt få i min alla nyttigheter som finns i spirulina.

I Ida
Verifierat Köp

Smidigt att bara kunna blanda in den maträtter och juicer,

S Sophie
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter