• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Green Magic

200g Puder | Pulver med spirulina

proto-col

499Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Green Magic med spirulinapulver innehåller 16 kraftfulla ingredienser som är kända för att vara fyllda av näring, vitaminer och mineraler. Kostrådgivare rekommenderar att man äter 5-6 portioner frukt och grönsaker per dag för att behålla hälsan och att få i sig alla viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Green Magic Powder med spirulinapulver kan hjälpa dig att få i dig den rekommenderade mängden enkelt och mer kraftfullt än någonsin.

 • 100% naturligt kosttillskott med spirulina
 • En mycket hög halt av vitaminer och mineraler
 • Green Magic kan hjälpa till med din viktminskning
 • Innehåller 16 olika superfoods
 • Innehåller rent Spirulinapulver
 • Enkelt att ta – lös pulvret i vatten eller blanda i en smoothie
 • Hjälper till att neutralisera och utsöndra gifter och slaggprodukter från kroppen

Green Magic med spirulinapulver kan bidra till att balansera kroppen, dessutom kan det bidra till att ge kroppen mer energi. Sammansättningen i detta tillskott hjälper kroppen hamna i balans och ge dig mer energi. Dessa fantastiska egenskaper kan bidra till att hjälpa dig att uppnå en naturlig viktminskning då du får mer energi. Ett intag av Green Magic Powder motsvarar ungefär 5-7 ekologiska frukter och grönsaker med bara bara 15 kalorier vilket effektivt kan hjälpa dig att gå ner i vikt samtidigt som kroppen får i sig maximalt med vitaminer och mineraler.

Läs mer
Typ: Puder
Antal: 200g
Rekommenderad dos: 3g a day
Längd: 60 dagar

Vad är Green Magic Spirulinapulver?

Green Magic powder är ett kosttillskott med spirulina kommer i pulverform så om du inte gillar piller eller inte kan svälja tabletter kan detta vara lösningen. Pulvret kan lösas i ett glas vatten eller blandas i en smoothie. Det är rekommenderat att du äter 5-6 portioner frukter och grönsaker per dag för att upprätthålla en hälsosam och balanserad kost och på det sättet hålla dig frist och välmående. Idag finns det många som lever ett hektiskt liv med långa arbetstider och lite fritid. Detta innebär att du inte alltid har tid att sätta kosten i första hand. Under dagen så är det vanligt att småäta mellan måltider och det är inte alltid de mest hälsosamma livsmedel som du konsumerar när blodsockret sjunker. Green Magic powder med Spirulinapulver kan bidra till att upprätthålla ett stabilt blodsocker och hjälpa dig att minska och undvika starkt sockersug eller lusten att småäta.

Green Magic Powder kan dessutom hjälpa dig att få i dig de nödvändiga vitaminerna och mineralerna som kroppen behöver. Om du, liksom många andra, inte hinner äta 5-6 stycken av den rekommenderade mängden frukter och grönsaker per dag kan detta kosttillskott med spirulina hjälpa dig att få i dig fullt av nödvändiga vitaminer och mineraler. Green Magic powder är ett kosttillskott med spirulina som kan bidra till att gå ner i vikt eftersom det kan bidra till att balansera kroppen och hjälpa till att stabilisera blodsockernivån.

Hur fungerar Green Magic Powder?

Green Magic powder är perfekt för de som inte gillar att ta kapslar eller tabletter eftersom pulvret lätt kan lösas i ett glas vatten eller blandas i en smoothie. Green Magic powder är ett kosttillskott med spirulina som består av en hög halt vitaminer och mineraler vilka hjälper till att balansera kroppen. Dessutom tillför Green Magic powder också energi till kroppen vilket gör det lättare att ta sig igenom dagen. Green Magic Powder är ett kosttillskott med spirulina som innehåller några av de högsta proteinkällorna och detta protein hjälper kroppen att utsöndra kolesterol i stället för att omvandla det till fett i kroppen.

Green Magic Powder är vetenskapligt testat kosttillskott med spirulina och kliniskt bevisat att kunna bidra till att förbättra vår hälsa och välbefinnande. Ingredienserna i green magic powder kan kombinerat hjälpa dig att dig att få mer energi och känna mindre stress.

Vad innehåller Green Magic Powder?

Green Magic powder är tillverkat av 100 % naturliga ingredienser så som spirulinapulver, korngräs och lecitin. Några av ingredienserna i Green Magic powder är:

Spirulina

Spirulina är en alg med mycket högt innehåll av vitaminer och mineraler samtidigt som den är känd för att hjälpa människor att gå ner i vikt snabbt och effektivt. Rent spirulinapulver kan bidra till att stabilisera blodsockernivåerna i kroppen så du kan minska din aptit, så att du kan bättre ta sig igenom dagen utan att småäta mellan huvudmåltiderna. Halten av spirulinapulver i Green Magic powder naturligt kosttillskott kan bidra till att ge kroppen mer energi och öka förbränningen vilket ofta leder till en effektiv viktnedgång.

Korngräs

Korngräs innehåller en hög halt av antioxidanter, näringsämnen och enzymer. Detta är ett naturligt kosttillskott som är en bra källa för kalium, kalcium och järn. Det kan bidra till att neutralisera och hjälpa kroppen att bli av med gifter. På detta sätt kan bidra till att balansera kroppen. Det är viktigt för kroppen att vara i balans när du vill gå ner i vikt eftersom det kan hindra kroppen från att förbränna fett. Green Magic powder innehåller korngräs som effektivt kan hjälpa kroppen i balans.

Lecitin

Lecitin innehåller fosfor, linolsyra och kolin. Denna blandning kan bidra till att upprätthålla normal förbränning samtidigt som det kan hjälpa kroppen med att stärka skelettet. Dessutom kan detta hjälpa till att hålla kolesterolhalten i kroppen normal och stabil. På detta sätt skapar du optimala förutsättningar för kroppen att effektivt gå ner i vikt med Green magic powder.

Hur tar jag Green Magic Powder?

Detta tillskott med spirulinapulver kommer i pulverform, vilket gör det lätt att ta eftersom det helt enkelt kan lösas upp i ett glas vatten. Du kan även tillsätta pulvret i en smoothie och dricka den till frukosten för en perfekt start på dagen.

Det rekommenderas att ta Green Magic med spirulinapulver en gång per dag. För att få maximalt resultat och näringsvärde är det rekommenderat att du tar ditt kosttillskott med spirulina tre gånger om dagen.