WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

PressureX

60 Kapslar | Stöd för hälsosamt blodtryck

Vi känner alla till att det är viktigt att hålla blodtrycket i schack på grund av dess effekt på en rad olika fysiologiska tillstånd. Det finns mediciner som är till för att höja eller sänka trycket och ett antal olika livsstilsförändringar som kan ha en inverkan. Även om PressureX inte är en behandling för blodtrycket, så är det en produkt som är avsedd för att stötta dig med hjälp av helt naturliga ingredienser, inklusive noggrant utvalda vitaminer och mineraler som lagts till i precis rätt mängd för att stödja och upprätthålla en hälsosam balans.

 • Naturligt stöd för hälsosamt blodtryck
 • För män och kvinnor i alla åldrar
 • Med vindruvskärnextrakt
 • Berikad med vitamin A och magnesium
 • Innehåller vitamin A, magnesium och järn
 • Bara 2 kapslar om dagen
 • Veganvänligt örtkosttillskott
 • Vegansk
 • GMP
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
31.12
$33.35
Du sparar $29.88
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vikten av hälsosamt blodtryck

Blodtrycket är måttstocken för den kraft som trycker blodet mot blodkärlsväggarna. När trycket blir för högt så kan det lägga extra belastning på dina blodkärl, ditt hjärta samt andra organ, såsom hjärnan, njurar och ögon. Det finns många faktorer som kan påverkar blodtrycket, vilket kan inkludera stress, vara överviktig, alkohol, rökning, ålder och genetik.

Att ha en aktiv livsstil och kosthållning anses även vara väldigt viktigt för ett hälsosamt blodtryck, så du kan prova att lägga till mer träning i din vardag samt äta mat såsom bladgrönsaker, bär, havre och frön. Ett annat alternativ för att hjälpa dig att få in dessa i din kost är att prova ett naturligt kosttillskott. Dessa kan enkelt hjälpa dig att tillsätta fördelaktiga vitaminer och mineraler till din kost, som du annars kan sakna, för att hjälpa till med dina blodtrycksnivåer.

 • Stress
 • Rökning
 • Övervikt
 • Högt saltintag
 • Alkohol
 • Ålder
 • Genetiska faktorer
 • Användning

PressureX kapslar är enkla att införa i din dagliga rutin; ta bara 2 per dag, innan en måltid. Det är upp till dig att välja vid vilken måltid som kapslarna ska intas men vi rekommenderar att du tar kapslarna vid ungefär samma tid varje dag. Varje behållare innehåller 60 kapslar så vid korrekt användning räcker det under 30 dagar.

PressureX aktiva ingredienser

Detta förstklassiga tillskott har skapats genom att använda en exklusiv kombination av 5 aktiva huvudingredienser, som var och en finns i en precis mängd i varje PressureX kapsel.

Vindruvskärnextrakt
Vindruvor har varit populära sedan det antika Egypten men det är först nyligen som hälsofördelarna med vindruvskärnextrakt har upptäckts. Det har studerats avseende vindruvskärnextrakt och det kardiovaskulära systemet och kopplingen mellan hagtorn och blodtryck. För mer information om denna forskning, klicka här.
Hagtornsextrakt
Hagtorn härstammar traditionellt sett från Europa, Asien och Nordamerika. Det har använts i århundraden för att hjälpa till med kardiovaskulär hälsa och har studerats avseende den potentiella kopplingen mellan hagtorn och blodtryck. För mer information, klicka här.
Magnesium
Denna livsviktiga mineral sägs vara involverad i mer än 300 biokemiska reaktioner i kroppen. Magnesium är även känd för att spela en roll i celldelningsprocessen och har kopplats samman med hälsosamt blodtryck. Enligt forskning kan höga nivåer av magnesium, som finns i kosttillskott, ha en effekt på blodtrycket. Klicka här för mer information.
Järn
Detta nödvändiga mineral är väldigt fördelaktigt för kroppen av många olika anledningar. Järn kan vara användbart för blodets hälsa samt för hjärtat då det är känt för att bidra till en normal bildning av röda blodceller och hemoglobin. Det är även känt för att bidra till normal syretransport, vilket gör det gynnsamt för blodet.
Vitamin A
Som en vitamin i sig själv kan vitamin A vara väldigt bra för kroppen. Detta då vitamin A sägs bidra till normal funktion av immunsystemet såväl som upprätthållandet av normal hud. Det är även bra när det används tillsammans med järn då det är känt för att bidra till normal järnmetabolism.

Naturligt tillskott

Det finns inga kända biverkningar av att ta PressureX då det är ett naturligt kosttillskott. Vi rekommenderar alltid att läsa igenom ingrediensförteckningen för personliga allergier innan du tar produkten. Detta tillskott är inte avsett för personer under 18 år.

Läs mer
PressureX 60 Kapslar | Stöd för hälsosamt blodtryck

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har haft besvär med högt blodtryck i många år. Känns bra med naturligt alternativ. Jag tror den fungerar bra och jag känner mig pigg. Tack

A Arne
Verifierat Köp

Värd att testa! Gillar den naturliga aspekten och det känns som att den gör skillnad för mig. Blir nog en till beställning snart.

M Mika
Verifierat Köp

Tak Tak

A Anton
Verifierat Köp

Min läkare sa att mitt blodtryck var för högt för någon i min ålder så jag har slutat röka och tar dom här också

M Mathilda
Verifierat Köp

My wife bought them for me after my doctor said I need to watch my blood pressure

C Charlie
Verifierat Köp

Tänka sig att dom fungerar faktiskt! Mitt blodtryck var helt normalt sist jag var till läkarn

S Stina
Verifierat Köp

Gud så bra med naturliga blodtryckspiller

G Gunilla
Verifierat Köp

Dem kanske fungerar jag tror det

J Jaqueline
Verifierat Köp

Fungerar bra

J Johanna
Verifierat Köp

Bra

E Elsa
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter