Oligo.DX

Cellulitinriktad Gel

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Oligo DX® Anti Cellulite Creme är en effektiv kräm mot celluliter som kan hjälpa dig att bli av med de mest envisa celluliterna. Krämen, som är helt naturlig, tränger djupt in i huden och kan bidra till att stimulera blodcirkulationen. Vill du bli av med dina celluliter? Testa Oligo DX®!

 • Kan hjälpa dig att bli av med celluliter
 • Kan hjälpa dig att få ett långvarigt och bestående resultat
 • Krämen absorberas snabbt och lämnar inga rester
 • Tränger djupt in i huden
 • Kan bidra till att stimulera blodcirkulationen
 • Innehåller 100% naturliga ingredienser
 • 150ml kräm

Oligo DX® Anti Cellulite Creme är framtaget efter fem års forskning av DS Laboratories. Oligo DX® anticellulitkräm innehåller aktiva ingredienser såsom fint inkapslade små nanosomer. Detta är små mineraler som är 200 gånger mindre än mänskliga hudceller och som kan hjälpa dig att bli av med celluliter.

 • Kliniskt bevisad
 • Framtagen av experter
 • Utan parabener
 • Fri från SLS

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är Oligo DX® Anti Cellulite Creme?

Oligo DX® Anti Cellulite Creme kan bidra till att avlägsna vätska och gifter från huden som fastnat i lymfsystemet och som därmed kan hjälpa dig att bli av med celluliter. Dessa gifter elimineras via njurarna och töms genom ökad urinering. Urinen innehåller många metaboliska gifter så du kan i vissa fall upptäcka att din urin blir mörkare. Förutom de estetiska fördelarna med att bli av med celluliter så kan Oligo DX® anticellulitkräm också hjälpa till att rengöra och avgifta huden vilket förbättrar hudens hälsa.

Tekniken bakom Oligo DX® anticellulitkräm

DS Laboratories ligger bakom den banbrytande tekniken som används i Oligo DX® Anti Cellulite Creme. DS Laboratories använder en patenterad Nanosomteknik i denna kräm mot celluliter där de aktiva ingredienserna kan tränga djupare in i huden och ger ett mer kraftfullt genomslag. De aktiva ingredienserna är inkapslade i tunna mikrosfärer som kallas nanosomer. Nanosomer är mindre än våra hudceller och tränger in i de djupaste skikten av epidermalvävnad där de långsamt verkar under 14 timmar i syfte att skapa en permanent och en maximal terapeutiskeffekt. Dessa nanosomer har visat sig högeffektiva och har hjälpt tusentals kvinnor att bli av med celluliter.

Hur använder jag Oligo DX® Anti Cellulite Creme från DS Laboratories?

Intensiv behandling
Intensiv behandling

Applicera Oligo DX® anticellulitkräm på önskat område dagligen efter att du duschat. För en mer intensiv behandling smörjer du in krämen på önskat område två gånger per dag. Använd rikligt med kräm för att vara säker på att hela området är täckt. Undvik andra typer av fuktighetsgivande lotion eftersom de kan störa absorptionen och effekten av Oligo DX® Anti Cellulite Creme.

Förebyggande behandling
Förebyggande behandling

Applicera Oligo DX® anticellulitkräm två till tre gånger per dag under 30-dagarsperioder för att förebygga uppkomsten av celluliter. Vill du däremot bli av med dina nuvarande celluliter rekommenderar vi att du utökar din behandling för bästa möjliga resultat.

100% Naturligt

Det är viktigt att notera att kvinnor kan uppleva mörkare urin under användning av Oligo DX® anticellulitkräm. Detta kan uppstå då kroppen renas från gifter och fett som tidigare stängts in under huden. Behandling med Oligo DX® kräm mot celluliter kan hjälpa dig att bli av med celluliter effektivt utan några kända biverkningar.

Hur beställer jag Oligo DX® anticellulitkräm?

Oligo DX® Anti Cellulite Creme kan köpas online direkt här på WeightWorld.se eller per telefon genom att kontakta vår kundtjänst på 08 44 68 24 03. Du kan välja mellan betalning med faktura, kort, bankgiro eller med din internetbank. Leveransen av din kräm mot celluliter sker med bud UPS eller Posten. För att köpa din produkt, klicka på "Köp" och följ de enkla instruktionerna. Om du har några frågor om Oligo DX® Anti Cellulite Creme eller våra andra produkter är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att svara på dina frågor. Beställer du din Anti Cellulite Creme idag kan du påbörja din behandling för att bli av med celluliter redan imorgon!

Oligo.DX Cellulitinriktad Gel

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

70.00% baserat på 7 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det hjälpte mig verkligen den är trovärdighet

I Indra H
Verifierat Köp

Jag tycker det är för tidigt att säga resultatet, men den är mjuk och skön att smörja med

M Marie P
Verifierat Köp

Har inte märkt något resultat på 3 veckor. Men de säger de inte heller. Ska nog användas betydligt längre.......

N Nadja J
Verifierat Köp

Snabb leverans! Beställde igår och fick paketet idag, beställde denna och Garcinia Cambogia så nu är jag redo att komma i form till sommaren och både gå ner i vikt och bli av med mina celluliter.

L Louise, Sollefteå
Verifierat Köp

En kräm av hög kvalitet som gör skillnad.

R Ritva, 29, Borås
Verifierat Köp

Snabb leverans och känndes direkt att krämen verkade åtstramande. Efter 3 veckor såg jag resultat och nu ytterligare några veckor senare är de flesta av mina celluliter borta. Rekommenderas till de som har problem med celluliter !

L Liv
Verifierat Köp

Jag har haft celluliter på baksidorna av låren i flera år. Testade denna efter ett tips från en vännina och hoppas att det ska fungera lika bra för mig som för henne. Väntar spännt på mitt paket!

S Sylvia H

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar