Mymi Wonder Patches Combo

Kombinationspaket | Riktad botanisk behandling via huden, för mage och ben

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Många av oss jobbar hårt för att få en slankare och mer tonad siluett och investerar inte bara i träning utan även i piller, tabletter och krämer. Oavsett våra hårda ansträngningar finns det vissa områden på kroppen som är svårare att åtgärda, som magen och benen. För att hjälpa dig att angripa de här specifika områdena har Mymi kombinerat två perfekta produkter i Wonder Patch Combo, så att du kan hantera det envisa fettet på magen och benen med en enkel och smärtfri plåstermetod.

  • Plåster mot fett på ben & mage
  • Revolutionerande teknologi via huden
  • Stimulerande guarana & koffein
  • Stärkande katekin & capsaicin
  • Med en härlig varm doft
  • Diskreta och lättanvända plåster

I båda uppsättningarna av plåster i Mymi Wonder Patch Combo har Mymi kombinerat sex unika, växtextrakt som var och ett av dem har valts ut för sina kraftfulla egenskaper. När de appliceras på huden kommer sedan både Wonder Leg Patches och Wonder Belly Patches att sakta utsöndra naturliga extrakt genom huden till ditt blodomlopp, för att hjälpa dig att hantera de där specifika ställena som bekymrar dig mest.

Banbrytande plåster

Den här behandlingsmetoden via huden började användas redan år 1979, för att hjälpa personer som led av åksjuka. Med denna fascinerande metod kan du förse kroppen med viktiga näringsämnen och andra aktiva komponenter genom att föra in ämnen direkt i blodomloppet, utan att de behöver passera den långa vägen genom matsmältningssystemet. Plåstren avger istället en omedelbar och jämn dos under hela tiden som de sitter på. På det här viset får du precis rätt mängd av ämnen, exakt till det ställe där du vill ha dem. Experterna anser i allt större utsträckning att behandling via huden är ett kraftfullt alternativ och en uppfinningsrik väg framåt.

En fantastisk kombination

Mymi gjorde ett fantastiskt genombrott när man utvecklade Wonder Patches. Utifrån deras förståelse för omfattningen av problemet som så många kämpar med, nämligen fett på magen och benen, tog de beslutet att utveckla ett flexibelt och bekvämt bantningsplåster som kan täcka hela det berörda området. Dessa frigör gradvis och kontinuerligt sitt innehåll till din hud och ditt blodomlopp, och vårdar din kropp genom att förse den med uppfriskande, stärkande och stimulerande ämnen. De kan ge dig en genomgripande och komplett metod, som också lätt kan arbetas in i ditt dagliga liv. I form av engångsplåster är de ett hygieniskt och bekvämt alternativ till krämer och kapslar. Du behöver bara placera plåstret på önskad del av kroppen och sedan gå vidare med din dag.

Lipidmetabolism

Lipidmetabolism
Sophoricoside utvinns från det japanska pagodträdet, sophora japonica, och har kopplats samman med metabolismen av lipider, det vill säga fettsyror och socker. Ämnet som orsakar pepparns kryddighet, capsaicin, är på ett liknande sätt känt för vara termogeniskt, något som är knutet till vår metabolism och till vikthållning.

Energi

Energi
Den botaniska, centralstimulerande frukten, guarana, och en av dess aktiva komponenter, koffein, anses allmänt boosta fysisk och mental prestation och den del refererar även till deras nytta när det gäller hantering av hunger, aptit och matsug. Man har utfört forskning på ingrediensernas samverkan med den energiavgivande metabolismen.

Vikt

Vikt
Katekiner, botaniska derivat från kakao och rödvin, sägs hjälpa till att skydda kroppen och att ge en vital och livlig fysisk utstrålning. På senare tid har forskning länkat dessa naturliga fenoler med viktkontroll. På motsvarande sätt har glasört, en unik koreansk ingrediens som även kallas salicornia herbacea, kopplats till justering av glukosbalansen.

Full Innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: sophoricosid, capsaicin, koffein, katekin, fjärrinfraröda och negativa joner, aktiva substanser från växtextrakt.

Klister: naturgummi.

Användning av Wonder Combo

Detta kombinationspaket riktar sig mot att bli en omfattande metod mot de bekymmer som magen och benen ger dig, som ett perfekt komplement till dina nuvarande diet och träningsrutin. När du använder ett plåster från någon av uppsättningarna så se till att du applicerar det på hud som är helt ren och torr. Vi rekommenderar att du använder plåstren efter att du duschat, när huden är ren och porerna är öppna. Med Wonder Belly Patches tar du bort två bredvidliggande plastskydd och applicerar det till ditt magområde med hålet för din navel, och tar bort den sista skyddsplasten allt eftersom. Använd det sedan i upp till sex timmar. Med Wonder Legs Patches tar du bort skyddsplasten från en bit av lagom storlek och placerar bara plåstret på den del av huden som du vill behandla, gärna så att det täcker det värsta området med celluliter. Låt det sitta i maximalt åtta timmar.

Råd

Kärnan hos de båda komponenterna i Mymi Wonder Patch Combo finns i deras sammansättning av vitala, botaniska extrakt som strävar efter att ge dig en naturlig och förstklassig metod för att tackla dina fysiska bekymmer. Med det sagt bör du ändå alltid ta dig tiden att kontrollera den kompletta innehållsförteckningen av allergiskäl. Plåstren är inte avsedda för att användas på känslig, lättinflammerad hud. Plåstren för magen bör inte användas i mer än sex timmar i sträck, och de för benen i maximalt åtta timmar.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag har prövat allt mellan himmeln och gjord för att bli av med celluliter. Dessa funkar jättebra för celluliterna jag har på benen. På magen har jag inga celluliter men tänker använda magplåster sen när jag börjar min diet nästa månad.

L Linda
Verifierat Köp

Funkade jättebra på mina lår, ska bli spännande att se vad den gör för magen.

J Jasmine
Verifierat Köp

Stramade upp min mage fint efter graviditeten.

L Liv
Verifierat Köp

Jodå även men kan drabbas av celluliter, särskilt efter att man har gått ned i vikt. Men de här funkade för mig i alla fall.

W Walter
Verifierat Köp

Jättebra! Mina ben blev så fina

A Ann-Marie
Verifierat Köp

Märkte inte så mycket men jag hade inte så mycket celluliter från början

S Saga
Verifierat Köp

Jag är så nöjd!

L Lucia
Verifierat Köp

Lite krångliga att sätta fast rätt men dom funkade!

I Isabella
Verifierat Köp

Dom pirrade lite i huden så man känner att dom verkar

O Olivia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar