Gratis frakt vid köp över 599 kr

WeightWorld Marine Collagen Powder

5 g Pulver | Peach-flavored Anti-aging supplement

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Är du redo för ett nytt gott och lättanvänt kollagentillskott? Öka kollagennivåerna i kroppen och motverka ålderstecken så som fina linjer och rynkor på ett innovativt sätt med WeightWorlds Marine Collagen Powder! Detta unika pulver med persikosmak är både välsmakande och mångsidigt, så att du enkelt kan dra nytta av dess fördelar. Dessutom får du en kraftfull portionsstyrka på 2,600 mg NatiCol® marint kollagen av högsta kvalitet med endast 10 kalorier!

  • Naturlig anti-age formel för huden
  • Stödjer ben och leder
  • Kraftfull portionsstyrka på 2,600mg
  • Läcker persikosmak
  • Endast 10 kalorier per påse
  • Mjölkfri
  • Glutenfri

Vad är WeightWorlds Marine Collagen Powder?

Detta kollagenpulver med maximal styrka är utformat för att öka kollagennivåerna i kroppen och naturligt motverka ålderstecken på ett bekvämt och mångsidigt sätt. Med detta lättanvända pulver i persikosmak kan du ta hand om din kropp och dra full nytta av fördelarna med marint kollagen i form av en välsmakande dryck. En portionspåse innehåller endast 10 kalorier, så att du kan avnjuta tillskottet med ett gott samvete!

Hur fungerar det?

Hemligheten bakom de föryngrande egenskaperna i pulvret ligger i dess förstklassiga ingredienser. NatiCol® marint kollagen har hög biotillgänglighet och absorberas lättare av kroppen än många andra former av kollagen. De naturligt förekommande nivåerna av kollagen i kroppen sjunker med åldern och dagligt slitage, vilket resulterar i rynkor och fina linjer samt stela och knakande leder. Att ta WeightWorlds Marine Collagen Powder regelbundet kan öka kroppens kollagennivåer. Detta kan göra huden smidigare, fastare och ungdomligare samt benen och lederna starkare.

Vem passar det?

WeightWorlds Marine Collagen Powder är idealiskt för dem som vill njuta av fördelarna med ett kollagentillskott med bekvämlighet i åtanke. Detta kosttillskott i enkel pulverform är väldigt mångsidigt och kan blandas i allt från hett vatten till shakes, smoothies eller andra drycker. Tack vare dess höga biotillgänglighet kan du få ut maximal nytta av varje droppe och fullt värde för pengarna.

Användning

Blanda bara en påse av Marine Collagen Pulver med 120 ml hett (men inte kokande) vatten och rör om tills det är helt upplöst. Drick antingen varje morgon eller varje kväll för ett komplett 28 dagars program. Du kan även blanda ner pulvret i olika sorters drycker eller smoothies för en spännande variation!

Detta kosttillskott är tillverkat av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Det är tryggt att använda och har inga kända biverkningar. Kontrollera hela ingredienslistan före användning om du har allergier och använd ej om du är allergisk mot fisk. Rådfråga en läkare före användning om du är gravid, ammar eller tar någon medicin.

Fullständig ingredienslista

Hydrolyserad Kollagenfisk Pulver, Persikafruktpulver, Steviol Glykosider Löveextrakt 1:10.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Proto-col Pure Collagen
Proto-col Pure Collagen

1200 mg 90 Kapslar | Naturligt Hudvård Kosttillskott med kollagen

309Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

309Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jätte god och funkar !

l leila K
Verifierat Köp

Smakar gott och lätt lösligt i vatten eller kaffe

l leila K
Verifierat Köp

Jag är glad för den skillnad som denna har gjort. Kommer definitivt beställa igen. Smakar gott.

S Simone
Verifierat Köp

Den bäst smakande collagen pulver som finns. Jag har svårt att ta kosttillskott så detta är bra och enkelt att ta. Jag tar endast en tesked till mitt glass vatten varje morgon.

V Victoria
Verifierat Köp

Väldigt imponerad. Luktar och smakar bra och behöver endast blanda det med vatten. Jag köpte 2, en för att ha på jobbet och en för att ha hemma.

S Stu
Verifierat Köp

Kom snabbt och smakar gott

S Susanna
Verifierat Köp

Periskohy med persikosmak ;)

L Ludvig
Verifierat Köp

goda att blanda i apelsinjuice

A Annika
Verifierat Köp

Kom snabbt och jag tog genast med ett par till jobbet. Så gött att det är ortionsförpackat

L Liv
Verifierat Köp

Jättebra

A Ada

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar