Gratis frakt vid köp över 699 kr

Marine Collagen med Hyaluronsyra

90 kaps | Kollagentillskott för hår, hud och naglar

 • Köp 1 209Kr
 • Köp 2 398Kr 418Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 564Kr 627Kr Du sparar 10%

Funktioner & Fördelar

 • Kollagentillskott för anti-aging, hud, skelett och leder
 • Berikad med hyaluronsyra, Co-Q10 & vitamin C
 • Bidrar till att ge din hud extra fukt och minska rynkor
 • 90 kapslar - tillräckligt för 1 månads konsumtion
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • MJÖLKFRI
 • GMOFRI
 • LAKTOSFRI

Vad är Marine Collagen med Hyaluronsyra?

Detta är det perfekta kosttillskottet för dig som vill ta hand om din hud, skelett och leder. Dessa collagen kapslar är helt luktfria, smakfria och lättabsorberade. Dessutom är den avancerade formulan gjord på en patenterad blandning av 1200 mg av NatiCol® Marine Collagen, Hyaluronsyra, Vitamin C, Koenzym Q10, Zink och andra välgörande ingredienser som arbetar för att återuppliva huden samtidigt som de hjälper till att upprätthålla ben och leder.

Vad är det till för?

Kollagen är ett av de vanligaste proteinerna som går att hitta i kroppen och tjänar som viktig strukturell molekyl i vår hud, leder och bindväv. Den naturliga produktionen av kollagen minskar med åldern, vilket resulterar i bland annat rynkor, benskörhet och svaga leder. På grund av detta kan ett regelbundet intag av Marine Collagen med Hyaluronsyra kosttillskott hjälpa till med att:

 • Främja hudens lyster
 • Motverka tecken på åldrande
 • Upprätthålla led-, ben- och muskelhälsan
 • Stimulera hår och naglar

Vem borde använda Marine Collagen med Hyaluronsyra kapslar?

Efter 30 års ålder börjar kroppens kollagennivåer minska. Det är också då du börjar uppleva slappare hud och knakande leder. På grund av detta är Marine Collagen med Hyaluronsyra perfekt för dig som vill ha en boost av kollagen för olika kroppsfunktioner, från hudens utseende till matsmältningen och ledhälsa. Dessa bekväma och lättsvalda kapslar är också perfekta för dem med lite tid och som letar efter ett sätt att inkludera en ny hälsosam rutin i sitt tighta schema.

Hur använder jag det?

Ta helt enkelt tre kollagen kapslar dagligen med ett glas vatten helst en timme efter middag. Försök att ta det vid samma tidpunkt varje kväll för bästa resultat. Detta kosttillskott är gjort på högkvalitativa naturliga ingredienser, är helt säkert att användas och har inga kända bieffekter. Dessutom innehåller det inga artificiella färgämnen, sötningsmedel, smaksättare eller konserveringsmedel och är GMP och Halalcertifierade. Läs alltid igenom listan av ingredienser för att undvika allergier. Produkten är inte rekommenderad för barn under 18 år.

Ingredienser:

Marint kollagenhydrolysatpulver (Naticol®), Vitamin C (som L-askorbinsyra), Hyaluronsyra, Zink (som Zinkglukonat), CoQ10 (som Ubikinon), Antiklumpningsmedel: Magnesiumstearat, Kiseldioxid, Kapselskal: Hypromellos (HPMC)

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(191)
4 Stjärnor
(60)
3 Stjärnor
(21)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.16% baserat på 272 Kundomdömen

Verifierat Köp

Very good products and very good service

T Tirda N
Verifierat Köp

Svårt att göra ett utlåtande då jag bara ätit tabletterna 2 veckor.

M Maria G
Verifierat Köp

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

A Anna
Verifierat Köp

Använd bara 1 burk ( köpte 3)och ser redan skillnad! Huden är "slätare" och känns det som små rynkor är mindre synliga. Håret växer som ogräs ( detta gillar inte jag pga kortklippt hår;),passar perfekt för tjejer som vill ha längre hår på en kortare tid. Bästa rekommendationer!

J Joanna D
Verifierat Köp

Very Good product for a very Good price

M Myla U
Verifierat Köp

Jag är så nöjde🤗

C Cleusa M
Verifierat Köp

Det framgick inte av produktannonsen att doseringen var 3 tabl/dag, vilket gör att burken tar slut väldigt fort. Pga det blir det en väldigt kostsam produkt, som jag inte kommer välja igen. Kommer istället välja en annan sort/märke, från annan leverantör.

E Emilia
Verifierat Köp

Den är jätte bra

k khadra A
Verifierat Köp

Riktigt bra produkt!

H Halldor
Verifierat Köp

Jätte bra

R Rahaf A

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar