Gratis frakt vid köp över 699 kr

Naturligt kollagen komplex

180 Kapslar | Kollagen tillskott för ben, leder & naglar

Översikt

Kollagen komplex är ett naturligt baserat kollagentillskott med hydrolyserad kollagenpeppar från frigående kor. Förutom kollagen så innehåller även tillägget i fråga vitaminer i form av vitamin-B12, vitamin-B7 och vitamin-B5, inklusive MCT pulver, biotin och extrakt från grönt te används för att stödja normal hud, hår, naglar, ben och leder. Behandla din kropp till ett kollagentillskott från nötkreatur som utvecklats för bättre välbefinnande. Denna unika blandning är avsedd att bidra till normal immunförsvar samt verka för bildandet av de naturliga kollagen nivåerna för en mer strålande hud. 100% nöjd kundgarant

  • Hydrolyserat kollagen från frigående kor
  • För naglar, hår, hud, ben & leder
  • Berikad med B-vitaminer, MCT-pulver & grönt te
  • 180 kapslar, räcker under 6 månader vid rekommenderad dosering
  • Glutenfri
  • GMP
  • GMO Free
  • Framtagen av experter

Kroppens naturliga kollagenproduktion minskar i takt med åldern

Kollagen är ett viktigt protein i kroppen som i kombination med elastin bildar fibrer av bindväv. I takt med åldern så börjar kroppens bindväv att minska i antal där den även blir betydligt långsammare. Redan vid 35 års ålder så börjar kroppens celler bryta ner mer kollagen än vad den mäktar med att producera naturligt. Denna speciella process ter sig ofta i from av det faktum att huden börjar "kollapsa", vilket resulterar i väl synliga linjer och rynkor hos huden, något som för många individer knappast uppfattas som attraktivt och kan således slå ner på en redan sargad självkänsla och självförtroende. Det är just därför som så många människor väljer att konsumera ett tillägg i form av kollagen, eftersom du på detta sätt får möjligheten att förse din kropp med alla de nödvändiga byggstenarna som ett led i att stödja en naturlig kollagenproduktion. Kollagen hjälper kroppen att enklare förnya celler och kan göra din hud mer elastisk, mjukare och betydligt mer återfuktad. Kollagen har inte bara en inverkan på hudens välmående, utan det är också viktigt i förhållande till friska leder, naglar, hår, ben och mycket mer. Men det är inte bara åldern som påverkar kroppens kollagenproduktion. Hormonella förändringar, alkoholkonsumtion, bearbetade livsmedel, sol, stress och många andra faktorer gör att kroppen börjar få brist på den ack så viktiga kollagen.

Fördelar med kollagen komplex

Till skillnad från många andra kollagentillskott på marknaden, vilka främst baseras på marint kollagen, så har denna kollagen komplex utvecklats av hydrolyserat kollagen från frigående kor. Med andra ord så är WeightWorlds kollagen komplex ett kvalitetstillskott utvecklat med hållbarheten i åtanke för att kunna förse dig och din kropp med alla de byggstenar som behövs för att stödja en adekvat produktion av kollagen, särskilt när åldringsprocessen bidrar till att kollagenproduktionen minskar helt naturligt. Förutom hydrolyserat kollagen från frigående kor så innehåller även kollagen komplex en mängd nyttiga B-vitaminer, biotin, MCT-pulver, grönt te och en mängd andra mineraler inkluderat naturliga ingredienser för naglar, hud, hår, ben och leder. Alla dessa ingredienser har inkluderats i vårt kollagen komplex med syftet att kunna erbjuda dig de absolut bästa förutsättningar för att kunna stimulera din kropps naturliga kollagenproduktion som i sig stödjer ett normal underhåll av håret och huden.

Huvudingredienser

Kollagenkomplex är ett mer mångsidigt kosttillskott jämfört med andra kollagentillskott på marknaden, som förutom hydrolyserad kollagenpeppar från frigående kor även innehåller ett antal andra naturliga ingredienser som valts ut i syfte att skapa ett komplett komplement till din och din kropps behov. Vi kan bland annat nämna ingredienser så som vitamin B1, riboflavin, biotin, vitamin B12, kakaopulver, grönt te och ginkgo biloba, liksom flera andra mineraler, vitaminer och aminosyror. Värt att markera är:

Multivitaminer

Vårt kollagen komplex tillskott innehåller ett antal vitaminer speciellt utvalda för att ge din kropp det stöd som behövs för ett optimalt välbefinnande och vitalitet. Läs mer här.

Aminosyra

Kollagen tillskottet ger din kropp essentiella aminosyror för att stödja ditt hår, hud, naglar, ben, leder och mer. Innehåller bland annat L-theanin för att komplettera de aktiva ingredienserna för optimalt välbefinnande.

Grönt te

Kollagen komplex innehåller grönt te-extrakt som erbjuder alla fördelar med grönt te i en mer potent form. Även känd för flera andra hälsofördelar, bland annat i samband med vikthantering. Läs mer här.

Användarhandbok

Vi rekommenderar att du tar 1 kapsel om dagen, helst i samband med en huvudmåltid och ett stort glas vatten. För att få ut det mesta av tillskottet så rekommenderar vi att du intar det dagligen under en minimiperiod på 3-6 månader. Innehåller endast naturliga produkter. Inga kända bieffekter har rapporterats in. Vänligen granska ingredienslistan för att kontrollera huruvida du kan exponeras för några potentiella allergier. Lämplig endast för personer över 18 år.

Ingredienser

Vitamin B1 (Thiamin HCL), vitamin B2 (Riboflavin), vitamin B3 (Niacin), vitamin B12 (methylkobalamin), vitamin B7 (Biotin), vitamin B5 (Pantotensyra), MCT-pulver (innehåller mjölk- eller mjölkderivat), bovin kollagenpeppar (från mjölkprotein), kakaopulver (Theobroma Cacao), L-lin cho bitrartrat, DHA Pulver, Katt Klorfluorkarbon pulver, Grönt te Extrakt, Havre Extrakt, L-theanin, Alfaliponsyra

Dosering

Ta 2 kapslar per dag i samband med ett stort glas vatten.

Rekommendationer

Ta inte mer än den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott bör inte ses som ett alternativ till en varierad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar eller tar andra läkemedel så rekommenderas att du kontaktar din läkare innan du konsumerar denna produkt. Om du upplever biverkningar så ska du sluta ta produkten och kontakta din läkare. Ej avsedd för personer under 18 år.

Förvaring

Undvik kontakt med direkt solljus. Förvaras torr och otillgänglig för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

309Kr

+
Vitamin D3 4000IU
Vitamin D3 4000IU

4000 IU 400 Tabletter | D-vitamin tabletter

179Kr

1 Produkt(er)

309Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

J'utilise ce produit depuis plusieurs mois et en suis très satisfaite. J'ai pu observer une nette amélioration quant à mes douleurs dorsales.

M Mme A

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar