Gratis frakt vid köp över 699 kr
Kapslar med C-vitamin & Zink - Kosttillskott för välmåendet - WeightWorld
Kapslar med C-vitamin & Zink - Kosttillskott för välmåendet - WeightWorld
Kapslar med C-vitamin & Zink - Kosttillskott för välmåendet - WeightWorld
Kapslar med C-vitamin & Zink - Kosttillskott för välmåendet - WeightWorld

Kapslar med C-vitamin & Zink

120 Kapslar | Naturligt kosttillskott för välmåendet

Översikt

Prova WeightWorlds Kapslar med C-vitamin & Zink idag och ge din kropp den naturliga vitaminboost som den förtjänar! Superduon C-vitamin och zink är nödvändiga för flera av kroppens processer och bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar, att stärka ben och leder och att hålla sinnet skarpt så att du orkar hantera all information och stress i vardagen. Kapslarna har dessutom berikats med gurkmeja, järn, ingefära och vitamin B12 för att ge ditt välmående en riktig superboost!

  • För ett normalt fungerande immunsystem
  • För dina kognitiva förmågor
  • Med järn som minskar trötthet och utmattning
  • Glutenfritt, non-GMO & veganvänligt
  • 120 kapslar för en 2-månaders förbrukning
  • Vegansk
  • GMP
  • Framtagen av experter
  • GMO Free

Betydelsen av ett normalt fungerande immunförsvar

Ditt immunförsvar har en enda, livsviktig funktion. Och det är att skydda din kropp från skadliga bakterier, virus och cellförändringar som skulle kunna göra dig sjuk. Det består av olika organ, celler och protein som alla arbetar tillsammans för att hålla dig frisk och välmående.

Det är lätt att förbise just hur viktigt immunförsvaret faktiskt är för oss, så länge det fungerar som det ska och vi slipper bli sjuka. Men när vi dras med ständigt återkommande förkylningar, eller ännu värre sjukdomar, då önskar vi ofta att det var i lite bättre form. Och det finns mycket som du kan göra för att hålla ditt immunförsvar i så bra form det bara går. Till exempel är självklara saker som balanserad kost och motion, sömn och minskad stress rena dunderkuren för immunförsvaret. Men ibland kan det ändå vara svårt att ge immunförsvaret allt det förtjänar, och då kan det vara en god idé att fylla på med en liten extra superboost, som WeightWorlds Kapslar med C-vitamin & Zink!

Stötta ditt immunförsvar naturligt med C-vitamin & Zink

Både C-vitamin och zink är två superämnen för immunförsvaret! De bidrar till att flera olika processer i kroppen ska fungera som de ska, och då framför allt de processer som ansvarar för att skydda oss från skador och sjukdomar. Tyvärr kan vår kropp inte själv producera vare sig C-vitamin eller zink, och det är därför nödvändigt att få i oss dessa ämnen genom kosten.

Men i en stressig vardag kan det vara svårt att hela tiden tänka på att äta rätt mat för att täcka upp för vårt behov av C-vitamin och zink. Därför har WeightWorld tagit fram de här naturliga kapslarna som dessutom berikats med extra gurkmeja, järn, ingefära och vitamin B12. Allt för att du så enkelt som möjligt ska kunna ge din kropp och ditt immunförsvar den superboost som det förtjänar!

Nyckelingredienser & fördelar

ZINK

Zink är en essentiell mineral som kroppen inte kan tillverka själv. Den är nödvändig för att flera processer i kroppen ska fungera normalt och optimalt. Till exempel bidrar den till hålla hår, hud, naglar och ögon i bra form, reducerar oxidativ stress i cellerna, balanserar testosteronnivåerna och håller immunförsvaret i toppform!

C-VITAMIN

C-vitamin är en vattenlöslig vitamin som också kallas askorbinsyra. Den är känd för sina många och fantastiska hälsofördelar. Den hjälper kroppen att producera kollagen och L-karnitin för att hålla hud, ben och blodkärl starka och smidiga, hjälper kroppen att ta upp järn och fungerar som en antioxidant för att skydda kroppens celler från oxidativ stress. Men mest känd är den för sin boostande effekt på immunförsvaret.

JÄRN

Järn är en annan viktig mineral i kroppen som hjälper de röda blodkropparna att transportera syre. Det stöttar immunförsvaret och bidrar till en normal och energigivande metabolism. Järn minskar också tecken på trötthet och utmattning och hjälper dina kognitiva förmågor så att du orkar hålla sinnet skarpt och hantera all information och stress i vardagen.

VITAMIN B12

Vitamin B12 bidrar, precis som järn, till en normal funktion i blodets röda blodkroppar för en normal och energigivande metabolism som stöttar immunförsvaret. Det minskar också trötthet och utmattning och håller dina neurologiska funktioner i form.

Användning

Ta två kapslar om dagen med ett helt glas vatten, helst i samband med måltid.

Råd: Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning bör du alltid rådgöra med läkare innan du använder kosttillskott. Avbryt användandet och kontakta läkare om några allvarliga reaktioner skulle uppstå. Den här produkten är inte ämnad för personer under 18 år.

Varning: Om du har någon leversjukdom, sjukdomstillstånd relaterat till gallan, gallvägarna eller kalkulosen rekommenderas inte användning av produkten. Om du samtidigt tar medicin eller läkemedel rekommenderar vi att du först rådgör med din läkare

Full ingredienslista

C-vitamin (askorbinsyra), vitamin B12 (cyanokobalamin), järn (järnfumarat), zink (zinkcitrat), selen (L Seleno metionin), Vitis Vinifera (druvkärnor) extrakt, Zingiber officinale (ingefärsrot) extrakt, Allium sativum (svart åldrad vitlök) extrakt, Vaccinium subg. Extrakt från oxycoccus (tranbär), Curcuma Longa (gurkmeja) extrakt, Rosa Canina L. (nypon), Acidophilus-pulver, bulkmedel: brunt rismjöl, kapselskal: hydroxipropylmetylcellulosa, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat.

Oftast köpt tillsammans

Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

+
Kalcium, Magnesium och Zink med Vitamin D3
Kalcium, Magnesium och Zink med Vitamin D3

400 Tabletter | Tillskott för välmåendet

239Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(19)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.77% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

Toppen produkt

E Elzbieta D
Verifierat Köp

Love how you get so many vitamins and minerals in each capsule!

A Annie
Verifierat Köp

Found these capsules really easy to swallow and definitely feel like i’ve got more energy even after working long hours

J Jonah
Verifierat Köp

Felt good since I started having these with my lunch each day.

S Shaun
Verifierat Köp

Really handy not having to buy separate supplements when you basically get 2 for 1 with these!

S Serena
Verifierat Köp

Like these a lot. Definitely buying again in 2 months time

B Bobby
Verifierat Köp

Good to have this as peace of mind as you don’t know what’s round the corner

C Charley
Verifierat Köp

Big draw for me was that I could buy vitamin c and zinc together rather than buying separate!

M Mickey
Verifierat Köp

So cheap bearing in mind what you get in it. Great value

L Lalita
Verifierat Köp

Always found it hard to get the right foods into my diet so at least with this I know i’m covered and not worry about cooking complicated meals

L Louise

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar