• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Slimming Patch (Hershley)

30 Plåster | Viktminskningsplåster
229Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Hershley Slimming Patches ™ är ett naturligt aptitnedsättande viktminskningsplåster och denna förpackning har den maximala styrkan på marknaden. De kombinerade örtextraktet i plåstrera ger dig en ökad känsla av mätthet. Hershley Slimming Patches Viktminskningsplåster ™ innehåller en speciell typ av tång som kallas Fucus Vesiculosus som är känt för att kraftfullt kunna öka din viktminskning genom att verka hungerdämpande. Genom ökad mättnadskänslan kan du begränsa ditt kaloriintag och minska din vikt mycket lättare.

 • Kan hjälpa kroppen med en ökad viktminskning
 • Naturliga ingredienser som är kända för ökat mättnadskänsla
 • Kan hjälpa till att minska ditt kaloriintag
 • Verkar främjande för en god ämnesomsättning
 • Naturliga viktminskande egenskaper för ett ökat välmående
 • Tillför din kropp massvis av antioxidanter
 • Helt diskreta och enkla att bära
 • Kan hjälpa kroppen att minska hungerkänslan samt minska sötsug och portioner
 • Enklare och snabbare upptagning av kroppen än en kapsel
 • Varje förpackning innehåller 30 plåster med maximal styrka (1 månads förbrukning)

Hershley Slimming Patches ™ kan hjälpa dig att gå ner i vikt helt diskret. Hershley Slimming Patches är superdiskreta och kan bäras under dina kläder på valfri del av kroppen och samtidigt leverera kraftfulla antioxidanter som kan hjälpa till att minska din hunger. Om att det tidigare har vart svårt att säga nej till en bit av kakan kommer du bli förvånad av effekten av dessa kraftfulla plåster. Dold under kläderna kommer ingen veta om din metod för att tappa kilo för kilo.

Läs mer

Hur fungerar Hershley Slimming Patches Viktminskningsplåster ™?

Plåstret avsöndrar sakta dess aktiva ingrediens och minskar därmed hungerkänslan och sötsuget eftersom under hela dagen vilket har visat sig mycket effektivt för att minska kaloriintaget. En snabbare mättnadskänsla har visat sig kunna uppstå vid ett regelbundet användande av plåstren med mål att man med tiden börjar äta mindre portioner och sluta med småätande.

Se till att huden är ren och hårfri. Fäst ett plåster på armen eller baksidan av axeln. Ersätt med ett nytt plåster efter 24 timmar på en ny position varje dag. Om du är under läkarbehandling eller tar medicin för hälsoproblem bör du inte följa detta program utan att rådgöra med din läkare. Avsluta behandlingen om du upptäcker irritation. Håll förvarad borta från barn och förvara svalt utan direkt påverkan av starkt solljus.

Dessa plåster för viktminskning är ett populärt val för både män och kvinnor över hela Sverige. De kan bäras diskret under kläderna och kan hjälpa dig att nå önskad vikt genom att minska sötsuget. Denna typ av bantningplåster är ett enkelt, bekvämt och snabbt sätt att dämpa aptiten och de hjälper dig att gå ner i vikt lättare. Den aktiva ingrediensen i dessa plåster är Fucus Vesiculous. Detta är ett sjögräs som växer i Norges kustvatten. Fucus vesiculous innehåller jod som hjälper till att öka din ämnesomsättning och bryta ner fettreserver i kroppen. Denna ingrediens innehåller också polysackarider av flera typer inklusive alginsyra, som ofta används för att minska fetma samt vid behandling av celluliter.

Vad innehåller dessa Viktminskningsplåster ™?

Den viktigaste ingrediensen i Hershley Slimming Patches är en mängd alger som kallas Fucus Vesiculosus som kan hittas i steniga stränderna i bland annat Nord Norge. Känd för sina naturliga egenskaper kan denna kraftfulla lilla ingrediens bidra till att öka kroppens ämnesomsättning så att du kan bränna fett snabbare och mer effektivt. Fucus kombineras i dessa plåster tillsammans med andra viktiga viktminskning ingredienser som grönt te och Acai Berry vilket leder till att du får mer energi och minska din hungerkänsla.

Övriga Ingredienser i Hershley Slimming Patches: Acrylates Va Copolumer (adhesive), Focus extract, (Guarana) fruktextrakt,Propulene Glycoll, Garcinia Cambogia fruktextrakt, coffein, iodine. Kombinerat är dessa effekter effektiva för att öka förbränningen och hjälper dig att uppnå en ökad viktminskning.

Hur fungerar dessa plåster?

Hershley Slimming Patches är framtagne med transdermalteknik som gör det möjligt för ingredienser för att komma in i blodomloppet lättare till skillnad från piller och kapslar som måste passera genom matsmältningssystemet först och kan ta längre tid att bearbeta för kroppen. Dessa plåster är dessutom helt diskreta att bära och kan hjälpa dig att uppnå din önskade viktminskning.

Hershley Slimming Patches är diskret, enkel och bekväm att bära. Du behöver enkelt bara applicera ditt plåster från Hershley Slimming Patches på en ren och hårfri del av kroppen såsom armar, ben, rygg eller mage och lämna den där för att arbet under 24 timmar. Byt ut Hershley Slimming Patches efter denna tid och applicera på ett nytt område av kroppen. Applicera inte plåstret på skadad eller irriterad hud.

100% Naturligt

Vi har inte fått in några rapporter om biverkningar vid användande av dessa plåster. Fucus + Viktminskningsplåster har tagits fram med hjälp av hög kvalitativa och 100 % naturliga och säkra ingredienser så att du inte ska uppleva några oönskade bieffekter. Vi föreslår alltid att du läser igenom alla ingredienser för att kontrollera om du är allergisk mot något av innehållet.

Hur många viktminskningsplåster ska jag använda?

Hershley Slimming Patches Bantningplåster kommer i förpackningar med 30 stycken och förpackningen varar upp till 1 månad. Se till att din hud är ren, torr och fri från hår innan du fäster ett plåster på dina armar, lår och axlar. Byt ut Hershley Slimming Patches var 24 timme under den kommande månaden och använd de 30 dagar i sträck för maximalt resultat. Tillåt huden att andas genom att applicera plåstret på ett annat område av kroppen varje gång.