Hemp Seed Oil Softgels

1000 mg 180 Softgels | Hampfröolja kapslar

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

WeightWorld’s Hemp Seed Oil Softgels är premium hampfröolja välbefinnande produkt som är utformad för att stödja ditt övergripande välmående. Perfekt för dem som letar efter en daglig, naturlig boost till deras hälsa, är denna 6 månaders förbrukning av dessa naturliga och säkra 1000mg hampfröolja kapslar ett perfekt val! De är också lätta att välja och softgelkapseln gör dem lättare för din kropp att absorbera!

  • Naturlig hampfröolja kosttillskott
  • Stödjer hälsa och välbefinnande
  • Rik på Omega 3, 6 & 9
  • Kraftfull 1000 mg styrka
  • Softgels för maximal absorption
  • Innehåller 180 dagliga doser
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Framtagen av experter
  • Hög dos

Vad är WeightWorld Hemp Seed Oil Softgels?

Dessa hampfröolja softgels är ett naturligt och säkert kosttillskott för dem som vill utnyttja den fantastiska hampaplantan. Kapslarna innehåller en potent 1000 mg styrka i varje dos, detta hampfröolja kosttillskott är utmärkt för dem som dagligen vill höja sitt övergripande välbefinnande. Plus, i form av en softgel kapsel, är de lättare för kroppen att smälta och bearbeta, vilket gör dem överlägsna till vanliga kapslar eller tabletter. Dessutom, med hela 180 kapslar i varje flaska, kommer detta unika hampfrö tillskott att räcka till 6 månaders förbrukning!

Vem kan dra nytta av hampa?

Hampans växtolja är rik på fettsyror omega 3, 6 & 9 (inklusive linolsyra och alfa-linolsyra) samt vitaminer och mineraler, det finns många fördelar med hampfröolja. Traditionellt har hampa använts för dem som vill öka deras immunförsvar naturligt och också för matsmältning. Under det senaste året har hampa produkternas popularitet ökat för både sportiga människor som söker hjälp med ben och led problem, liksom de som vill öka sin mentala styrka.

Använding

För att använda dessa softgels av hampfröolja, ta 1 kapsel dagligen med en måltid. Det är upp till dig vilken måltid, men vi föreslår att det är vid samma måltid varje dag. Varje burk innehåller 180 kapslar, så tillräckligt för 180 dagars användning. Det rekommenderas att du använder kontinuerligt, därför erbjuder vi rabatt på multipack.

Ingredienslista

Hampfröolja, blandade tokoferoler, mjukgelkapsyler (gelatin, glycerol).

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra kvallite

M Maj-lis C
Verifierat Köp

Mycket njöd!

M Mauno,Leskelä
Verifierat Köp

super nöjd med denna produkt.

M Mauno,Leskelä
Verifierat Köp

bra pris och lätta att svälja

A Arash K
Verifierat Köp

hampa är så nyttigt och bra! gillar skarpt!

j jojje
Verifierat Köp

har precis köpt så vet inte effekter men hört bra om produkten från vänner.

Y Yamina
Verifierat Köp

Mycket nöjd!!!

S Sandro
Verifierat Köp

Naturliga kosttillskott som ger precis vad jag behöver i boost. Har mer ork på dagarna nu.

G Gunilla
Verifierat Köp

Har hjälpt mig få en bättre hälsa, samtidigt känner jag mig också mindre deppig. Alla kan behöva lite extra tillskott.

N Nina
Verifierat Köp

Har hjälpt mig med ett bättre immunsystem och bättre matsmältning. Hela familjen var sjuk omkring mig förutom jag. Antingen var jag bara riktigt lyckligt lottad eller så hjälpte hampkapslarna att bygga ett bättre immunsystem.

M Mona
Verifierat Köp

Jag upplever att jag fick en ny och bättre hälsa efter att jag började med kosttillskott. Jag äter sunt och nyttigt som vanligt, men extra vitaminer och mineraler har gett mig ännu mer energi i vardagen.

H Håkan
Verifierat Köp

De har gett mig mer energi och bättre hälsa, jag tar dessa i kombination med marint kollagen och gröna kaffekapslar. Jag är lärare och är med barn dag in och dag ut, dessa produkter har gett mig ork så att jag fortfarande har energi och lust när jag kommer hem från jobbet.

A Ann-Marie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar