Gratis frakt vid köp över 699 kr
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka
Munspray med Hampa - Bärsmak - 30ml Spray - 300mg/600mg/1200mg Styrka

Munspray med Hampa

Bärsmak

Översikt

Söker du en lättanvänd produkt med hampa? Upptäck Munspray med Hampa, en lättanvänd sublingualspray, utformad för att bidra med ett naturlig stöd för hjärnan, immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet. Denna behändiga spray har en styrka på 300 mg, så att du kan enkelt kan få njuta av alla hampans fördelar. Sprayen har dessutom smaksatts med bärsmak för att göra den extra läcker!

  • Spray med hampa - fullspektrum
  • För hjärnan, immunförsvaret och välbefinnandet
  • 300mg styrka
  • Använd genom att enkelt spraya under tungan
  • Välsmakande bärsmak
  • Trygg, naturlig & hög kvalitet
  • Vegansk
  • Mjölkfri
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Vad är Munspray med Hampa?

Munspray med Hampa är en lättanvänd hälsoprodukt som är utformad för leverera de naturliga fördelarna med hampväxten på ett bekvämt sätt. Hampa är ett hett ämne när det gäller hälsa och välbefinnande, och ses ofta som en kontroversiell ingrediens. Denna spray är dock trygg att använda och fördelaktig för kroppen eftersom den består av högkvalitativ, reglerad och laglig hampa. Sprayen är en perfekt produkt för dig som vill ta nytta av hampans fantastiska fördelar utan de biverkningarna som många allmänt associerar med hampa. För att göra det gott och behagligt att använda kommer sprayen i bärsmak!

Hampans fördelar

Välbefinnande
Välbefinnande

En av de viktigaste fördelarna med hampa är att den är idealisk för att ta hand om den allmänna hälsan och välbefinnandet. Detta beror på att det innehåller en mängd fördelaktiga komponenter, inklusive Omega 3-fettsyror och vitaminer som kan hjälpa till att stödja huden, håret, hjärnan, lederna, hjärtat, musklerna och mycket mer!

Hjärna
Hjärna

När du tänker på hampa associerar du kanske inte dess funktioner direkt med med hjärnan, men det är faktiskt ett av dess huvudändamål! Laglig hampa är icke-psykotrop, vilket betyder att den inte har några psykoaktiva egenskaper. Den innehåller också Omega 3, en rik källa till DPA som är känd för att bidra till normal psykologisk funktion.

Immunförsvar
Immunförsvar

En annan viktig egenskap och fördel med hampa är att den stödjer kroppens naturliga immunförsvar. Tack vare fettsyrorna omega-3 och 6 samt linolsyra som finns i hampa, sägs växten ha en skyddande effekt mot skador och kan vara fördelaktig både för kroppens insida och utsida.

Ingredienser

Munspray med Hampa innehåller bara två ingredienser: hampa och kokosolja. Hampan som används i sprayen är högkvalitativ och fullspektrum. Det innebär att den innehåller de viktigaste komponenterna av hampa, men också andra viktiga näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, omega fettsyror och flavonoider för att ge optimal nytta. Kokosolja används som bärarolja för att ge produkten rätt förhållande och göra sprayen lätt att inta.

Fullständig ingredienslista: fullspektrum hampaextrakt och rå organisk kokosolja (MCT olja).

Ingredienser

Användning

Skaka ordentligt innan användning och spraya rakt under tungan. Håll oljan under tungan i minst 90 sekunder så att den absorberas helt. Detta är en sublingualspray (som absorberas under tungan), så svälj inte direkt. Använd 2-3 gånger om dagen efter behov, spraya cirka 7 gånger totalt per dag. Tid och mängd kan varieras enligt önskemål och kan justeras beroende på styrka.

Om du följer den rekommenderade användningen (sprayar 7 gånger dagligen), varar en flaska i cirka 30 dagar. Använd inte om du är gravid eller ammar och förvara utom räckhåll för barn. Förvara i rumstemperatur och borta från direkt solljus. Hampan har ingen psykoaktiv eller brusande effekt. Produkten är trygg och laglig att använda. Denna produkt är inte avsedd för rekreationsbruk.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(68)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.88% baserat på 100 Kundomdömen

Verifierat Köp

Helt ok bra pris

P Per-erik G
Verifierat Köp

Toppen produkter

J Jukka
Verifierat Köp

Inte lika bra som den vanliga oljan

K Kerstin A
Verifierat Köp

svårt att hitta bra cannabis produkter i sverige, har bara testat olja innan men ska bli spännande med munspray, känns väldigt smidigt att ha med i väskan.

N Nikita
Verifierat Köp

köpte 2 och fick tio precent rabatt! god smak.

a alessia
Verifierat Köp

hört mycket gott om produkten.

h hasse
Verifierat Köp

Tar endast naturliga läkemedel och jag har bara positiva upplevelser av cbd och dess effekt på hälsan. Kommer att köpa igen.

c carl
Verifierat Köp

Smaken är inte så god

M Moa
Verifierat Köp

Finally a hemp oil that doesnt taste all chemically or of just raw plant stuff . I got the 1200mg and its lasting me ages

F Frank
Verifierat Köp

came really quickly. Great taste, really helping my stress levels and way better than the stuff you buy in vape shops

M Millie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar