Gratis frakt vid köp över 699 kr
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning

Glucomannan Complex

180 kapslar | Aptitdämpande bantningspiller

 • Köp 1 269Kr
 • Köp 2 512Kr 538Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 726Kr 807Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Funktioner & Fördelar

 • Vattenlösligt fibertillskott för vikthantering
 • 3000 mg glukomannan dagligen
 • Förstärkt med B3-vitamin & krom
 • Intensivt 30-dagarsprogram
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • VEGETARIANSK
 • GMOFRI

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Complex

Hos Weightworld var vi inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B3 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Complex ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Glucomannan (95% Fiber), Kolinbitartrat, vitamin B3 (som Nikotinamid), krom (som krom Picolinate), vitamin D3 (som kolekalciferol), Antiklumpningsmedel: Dikalciumfosfat, Veganskt Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Användning

Glucomannan Complex har en perfekt utformning för att komplettera ditt vikthanteringsprogram och samtidigt passa in i ditt dagliga liv. Ta sex kapslar om dagen, fördelat på tre olika doser. Ta två kapslar en halvtimme innan frukost, lunch och middag. Drick antingen ett stort eller två små glas vatten med varje dos, under halvtimmen fram till respektive mål. Försäkra dig om att du tar kapslarna regelbundet under den utsatta tiodagarsperioden.

Ytterligare info

Alla produkter från Weightworld labb är avsedda att fungera i perfekt harmoni med din kropp och att bidra till din strävan mot fullständigt fysiskt välmående. Det är dock värt att tänka på några saker. Kontrollera den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen, utifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. När du tar kapslarna behöver du säkerställa att du dricker mycket vatten, eftersom det är viktigt att de når magen. De som har svårigheter med att svälja bör inte använda produkten och om du har några problem med magen eller matsmältningen bör du först rådfråga en läkare innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.16% baserat på 18 Kundomdömen

Verifierat Köp

They do help you feel fuller for longer therefore you do eat less .. I’m hopeful for long term results .. you still need willpower

N Noodle L
Verifierat Köp

Complete appetite controller, I've gained a lot of energy since using this capsule.

Z Zhi
Verifierat Köp

Dankzij de glucomannan heb ik veel minder last van vreetbuien dan voorheen.

Q Quintus
Verifierat Köp

Snel geleverd

S Silvia
Verifierat Köp

Ben zeer blij met de service van weightworld

Y Yvette
Verifierat Köp

Glucomannan is naar mijn idee een van de beste afslankmiddelen die er is.

Z Zanik
Verifierat Köp

Ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen dit eens zou moeten proberen. Het helpt echt tegen snacken.

W Wesley
Verifierat Köp

Ik heb niets te klagen. Het werkt goed, en het is nog voordelig ook.

S Sam
Verifierat Köp

Het werkt gewoon heel goed wanneer je normaliter een slechte zelfbeheersing hebt

T Terrance
Verifierat Köp

Ben er heel tevreden mee.

B Bernard

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar