WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Glucomannan with Chromium and B6

3000 mg 60 Kapslar | Mot problem med hunger och sötsug

Att påbörja ett vikthanteringsprogram är lättare än att slutföra det! Många av oss frestas av godis- och skräpmat och har svårt att hålla oss till en hälsosam diet. Glucomannan Plus Capsules innehåller den förstklassiga och vattenlösliga kostfibern glucomannan från botaniska extrakt i kombination med boostande vitamin B6 och krom, som syftar till att hjälpa dig att bibehålla en känsla av mättnad. Glucomannan är känt för att kunna bidra till vikthantering när det tas i en daglig dos på 3000 mg, tillsammans med en energibegränsad kost. Som del av ett 10-dagarsprogram kan de inspirera dig till att ta ytterligare ett steg i din resa mot en tillfredsställande fysisk form.

  • Hjälp för vikthantering
  • Vattenlösligt fibertillskott
  • 3000 mg glukomannan dagligen
  • Förstärkt med vitamin B6 & krom
  • Intensivt 10-dagarsprogram
  • Vegan- & vegetarianvänligt
  • Vegansk
  • GMP
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
28.89
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Plus Capsules

Hos MaxMedix var man inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B6 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Plus Capsules ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: glukomannan (konjakrot), vitamin B6 (som pyridoxin HCl), krom (som krompikolinat).

Andra: kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa) och maltodextrin.

Användning

Glucomannan Plus Capsules har en perfekt utformning för att komplettera ditt vikthanteringsprogram och samtidigt passa in i ditt dagliga liv. Ta sex kapslar om dagen, fördelat på tre olika doser. Ta två kapslar en halvtimme innan frukost, lunch och middag. Drick antingen ett stort eller två små glas vatten med varje dos, under halvtimmen fram till respektive mål. Försäkra dig om att du tar kapslarna regelbundet under den utsatta tiodagarsperioden.

Ytterligare info

Alla produkter från MaxMedix labb är avsedda att fungera i perfekt harmoni med din kropp och att bidra till din strävan mot fullständigt fysiskt välmående. Det är dock värt att tänka på några saker. Kontrollera den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen, utifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. När du tar kapslarna behöver du säkerställa att du dricker mycket vatten, eftersom det är viktigt att de når magen. De som har svårigheter med att svälja bör inte använda produkten och om du har några problem med magen eller matsmältningen bör du först rådfråga en läkare innan användning.

Läs mer
Glucomannan with Chromium and B6 3000 mg 60 Kapslar | Mot problem med hunger och sötsug

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.23% baserat på 26 Kundomdömen

Verifierat Köp

🤗🤗🤗.jag mår bra men din produkt.

M Milagros C
Verifierat Köp

Fungerar jättebra jag tänkte mig handla mer när den ta slut

N Noura
Verifierat Köp

Bra produkt! Inne på sista veckan nu & kommer def köpa en ny omgång!0

E Erica
Verifierat Köp

Bra det bästa är att sötsuget försvann efter några dagar och jag blir mätt längre.

B Bengt G
Verifierat Köp

Bra produkter men inte värda priset tyvärr

S Sanna L
Verifierat Köp

Fungerar jätte bra

N Noelia
Verifierat Köp

Ger bra mättnadskänsla

N Noelia
Verifierat Köp

Både jag och min sambo tar tillskottet. Sen vi började har jag fått mer energi och gått ner i vikt flera kilon var på bara en månad. Vi kombinerar tillskottet med att gå på gymmet 3-4 gånger i veckan och jag har sett en klar förbättring senaste månaden på både ork och motivation. Tror detta tillskott kanske fungerar även utan träning men jag skulle rekommendera att träna samtidigt för att se mer tydliga resultat..

A Anastasia
Verifierat Köp

Perfekt komplement till kost och träning.

J Johannes
Verifierat Köp

Läste en artikel om Glukomannan och hamnade på eran sida och ser nu fram emot mitt paket.

M Magnus Johansson
Verifierat Köp

Bra service och en produkt som gjorde skillnad.

N Nina, 36
Verifierat Köp

Absolut ett av mina bästa köp i år, tappade flera kilon under den första månaden. Efter jag slutade med tillskottet har jag hållit vikten och till och med gått ner några kilon extra. Bra för de som behöver en extra push att komma igång!

C Carola Strömberg
Verifierat Köp

Fick precis hem mitt paket, dags att fixa sommarkroppen!

S Susanna
Verifierat Köp

Känner verkligen hur min aptit har minskat, nu är det bara kilona som ska försvinna också

C Carina
Verifierat Köp

De här tabletterna har verkligen gjort underverk för mig, kommer definitivt fortsätta äta dem ett bra tag till

R Rut
Verifierat Köp

Rekommenderade produkten till min mamma och hon verkar jättenöjd

J Julia
Verifierat Köp

Jag har ätit tillskottet i drygt 4 månader nu och känner mig fantastisk. Kilona börjar sakta men säkert försvinna, och jag mår så mycket bättre

K Kristine
Verifierat Köp

Jag har verkligen blivit av med de kilon som behövdes!

J Juliette
Verifierat Köp

Äter inte lika stora portioner längre så börjar redan känna mig friskare!

E Elin
Verifierat Köp

Var lite osäker först så ringde kundservice för hjälp och fick jättefin hjälp. Nu en månad senare är jag jätteglad att jag tog chansen att prova!

C Camilla
Verifierat Köp

Verkar fungera som det ska

P Pelle
Verifierat Köp

Blev rekommenderad att prova den här produkten och både jag och mannen har märkt stor skillnad

A Anna
Verifierat Köp

Tyckte jag började få lite väl mycket mage och googlade runt lite, men fastnade för denna produkten och är så glad att jag gjorde det för den har verkligen fungerat!

K Kristian
Verifierat Köp

Minskade mitt sötsug rejält! Enda sen jag slutade röka känner jag alltid ett behov av att äta något sött efter maten vilket har gjort att jag gått upp. Tycker detta hjälper jättemycket mot sötsuget!

T Tilda
Verifierat Köp

Hjälpte mig att känna mig mättare efter mindre måltider. Samma med sötsuget, hejdå fika bullen! Dock tycker jag det är lite svårt att komma ihåg att ta kapslarna.

E Erica
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter