Gratis frakt vid köp över 599 kr

Glucomannan with Chromium and B6

3000 mg 60 Kapslar | Mot problem med hunger och sötsug

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Att påbörja ett vikthanteringsprogram är lättare än att slutföra det! Många av oss frestas av godis- och skräpmat och har svårt att hålla oss till en hälsosam diet. Glucomannan Plus Capsules innehåller den förstklassiga och vattenlösliga kostfibern glucomannan från botaniska extrakt i kombination med boostande vitamin B6 och krom, som syftar till att hjälpa dig att bibehålla en känsla av mättnad. Glucomannan är känt för att kunna bidra till vikthantering när det tas i en daglig dos på 3000 mg, tillsammans med en energibegränsad kost. Som del av ett 10-dagarsprogram kan de inspirera dig till att ta ytterligare ett steg i din resa mot en tillfredsställande fysisk form.

  • Hjälp för vikthantering
  • Vattenlösligt fibertillskott
  • 3000 mg glukomannan dagligen
  • Förstärkt med vitamin B6 & krom
  • Intensivt 10-dagarsprogram
  • Vegan- & vegetarianvänligt
  • Vegansk
  • Män & Kvinnor
  • Glutenfri
  • Laktosfri
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Plus Capsules

Hos MaxMedix var man inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B6 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Plus Capsules ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: glukomannan (konjakrot), vitamin B6 (som pyridoxin HCl), krom (som krompikolinat).

Andra: kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa) och maltodextrin.

Användning

Glucomannan Plus Capsules har en perfekt utformning för att komplettera ditt vikthanteringsprogram och samtidigt passa in i ditt dagliga liv. Ta sex kapslar om dagen, fördelat på tre olika doser. Ta två kapslar en halvtimme innan frukost, lunch och middag. Drick antingen ett stort eller två små glas vatten med varje dos, under halvtimmen fram till respektive mål. Försäkra dig om att du tar kapslarna regelbundet under den utsatta tiodagarsperioden.

Ytterligare info

Alla produkter från MaxMedix labb är avsedda att fungera i perfekt harmoni med din kropp och att bidra till din strävan mot fullständigt fysiskt välmående. Det är dock värt att tänka på några saker. Kontrollera den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen, utifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. När du tar kapslarna behöver du säkerställa att du dricker mycket vatten, eftersom det är viktigt att de når magen. De som har svårigheter med att svälja bör inte använda produkten och om du har några problem med magen eller matsmältningen bör du först rådfråga en läkare innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.23% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

🤗🤗🤗.jag mår bra men din produkt.

M Milagros C
Verifierat Köp

Fungerar jättebra jag tänkte mig handla mer när den ta slut

N Noura
Verifierat Köp

Bra produkt! Inne på sista veckan nu & kommer def köpa en ny omgång!0

E Erica
Verifierat Köp

Bra det bästa är att sötsuget försvann efter några dagar och jag blir mätt längre.

B Bengt G
Verifierat Köp

Bra produkter men inte värda priset tyvärr

S Sanna L
Verifierat Köp

Fungerar jätte bra

N Noelia
Verifierat Köp

Ger bra mättnadskänsla

N Noelia
Verifierat Köp

Både jag och min sambo tar tillskottet. Sen vi började har jag fått mer energi och gått ner i vikt flera kilon var på bara en månad. Vi kombinerar tillskottet med att gå på gymmet 3-4 gånger i veckan och jag har sett en klar förbättring senaste månaden på både ork och motivation. Tror detta tillskott kanske fungerar även utan träning men jag skulle rekommendera att träna samtidigt för att se mer tydliga resultat..

A Anastasia
Verifierat Köp

Perfekt komplement till kost och träning.

J Johannes
Verifierat Köp

Läste en artikel om Glukomannan och hamnade på eran sida och ser nu fram emot mitt paket.

M Magnus Johansson

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar