Gratis frakt vid köp över 599 kr
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning

Glucomannan 3000 mg

180 kapslar | Aptitdämpande bantningspiller

 • Köp 1 245Kr
 • Köp 2 466Kr 490Kr Du sparar 5%
 • Köp 3 663Kr 735Kr Du sparar 10%
  • Gratis frakt

Köp nu och tjäna 2 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Intensivt 30 dagars viktminskningsprogram
 • 3000 mg glukomannan förstärkt med B3-vitamin & krom
 • Vattenlösligt fibertillskott för vikthantering
 • Stöd för regelbunden tarmrörelse och förbättrad matsmältning
 • 100% Nöjdhetsgaranti
 • GLUTENFRI
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • VEGETARIANSK
 • GMOFRI

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Complex

Hos Weightworld var vi inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B3 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Complex ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Glucomannan (95% Fiber), Kolinbitartrat, vitamin B3 (som Nikotinamid), krom (som krom Picolinate), vitamin D3 (som kolekalciferol), Antiklumpningsmedel: Dikalciumfosfat, Veganskt Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Användning

Glucomannan Complex har en perfekt utformning för att komplettera ditt vikthanteringsprogram och samtidigt passa in i ditt dagliga liv. Ta sex kapslar om dagen, fördelat på tre olika doser. Ta två kapslar en halvtimme innan frukost, lunch och middag. Drick antingen ett stort eller två små glas vatten med varje dos, under halvtimmen fram till respektive mål. Försäkra dig om att du tar kapslarna regelbundet under den utsatta tiodagarsperioden.

Ytterligare info

Alla produkter från Weightworld labb är avsedda att fungera i perfekt harmoni med din kropp och att bidra till din strävan mot fullständigt fysiskt välmående. Det är dock värt att tänka på några saker. Kontrollera den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen, utifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. När du tar kapslarna behöver du säkerställa att du dricker mycket vatten, eftersom det är viktigt att de når magen. De som har svårigheter med att svälja bör inte använda produkten och om du har några problem med magen eller matsmältningen bör du först rådfråga en läkare innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(18)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.15% baserat på 26 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar absolut på hunger..

U Ulla
Verifierat Köp

They do help you feel fuller for longer therefore you do eat less .. I’m hopeful for long term results .. you still need willpower

N Noodle L
Verifierat Köp

Does what it says on the tin !!!! Very happy

A Allison K
Verifierat Köp

Complete appetite controller, I've gained a lot of energy since using this capsule.

Z Zhi
Verifierat Köp

Geen trek in zoetigheid

R Ruth S
Verifierat Köp

Ik ben erg tevreden, capsules geven een vol gevoel waardoor je minder eet en dus gewicht verlies. Ik eet hier wel gezond bij. Nu bijna 5 kg kwijt en het continue bezig zijn in je hoofd met eten is nagenoeg weg. Dat geeft rust.

W Winny V
Verifierat Köp

Dankzij de glucomannan heb ik veel minder last van vreetbuien dan voorheen.

Q Quintus
Verifierat Köp

Snel geleverd

S Silvia
Verifierat Köp

Ben zeer blij met de service van weightworld

Y Yvette
Verifierat Köp

Glucomannan is naar mijn idee een van de beste afslankmiddelen die er is.

Z Zanik

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar