Ange koden "SOMMAR22" i kassan och få 3:e produkten gratis**
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning
Glucomannan Kapslar för viktminskning

Glucomannan Kapslar

180 Kapslar | Mot problem med hunger och sötsug

Översikt

Att påbörja ett vikthanteringsprogram är lättare än att slutföra det! Många av oss frestas av godis- och skräpmat och har svårt att hålla oss till en hälsosam diet. Glucomannan Complex innehåller den förstklassiga och vattenlösliga kostfibern glucomannan från botaniska extrakt i kombination med boostande vitamin B3 och krom, som syftar till att hjälpa dig att bibehålla en känsla av mättnad. Glucomannan är känt för att kunna bidra till vikthantering när det tas i en daglig dos på 3000 mg, tillsammans med en energibegränsad kost. Som del av ett 30-dagarsprogram kan de inspirera dig till att ta ytterligare ett steg i din resa mot en tillfredsställande fysisk form.

  • Hjälp för vikthantering
  • Vattenlösligt fibertillskott
  • 3000 mg glukomannan dagligen
  • Förstärkt med vitamin B3 & krom
  • Intensivt 30-dagarsprogram
  • Vegan- & vegetarianvänligt
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegetarisk
  • GMO Free

Den fantastiska konjakroten

Den här fantastiska, sydostasiatiska växten, med sina häpnadsväckande blommor, vinner ett allt större erkännande världen över för dess enastående rötter och den vattenlösliga fibern som utvinns från dem, glukomannan. Likt andra vattenlösliga fibrer menar man att den utvidgar sig i matsmältningssystemet, vilket ger en ökad mättnadskänsla. Tillsammans med en energibegränsad kost och vid en dos på 3000 mg om dagen är den känd för att bidra till viktminskning. Den boostar inte bara känslan av mättnad, utan har även visat sig bidra positivt till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet, vid rätt dosering. Man har utfört dedikerad forskning på sambandet mellan glukos och lipidkoncentrationer, och dess samband med träning och förändringar i kosten. Detta gör den till ett kosttillskott i toppklass för de som vill ta kliv framåt när det gäller hantering av vikten.

Glucomannan Complex

Hos MaxMedix var man inte nöjda med att bara förse dig med de lysande egenskaperna hos glukomannan, man har även kompletterat med tillskott av mineraler och vitaminer. Krom är känt för att bidra till den övergripande ämnesomsättningen och till underhållet av normala blodsockernivåer. Och, man vet att Vitamin B3 bidrar till en normal förbränning av proteiner och glykogener, samt till en normal energifrigörande ämnesomsättning. Totalt sett kombinerar Glucomannan Complex ett flertal fantastiska nyttor som boostar vägen till en kropp som du är nöjdare med.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Glucomannan (95% Fiber), Kolinbitartrat, vitamin B3 (som Nikotinamid), krom (som krom Picolinate), vitamin D3 (som kolekalciferol), Antiklumpningsmedel: Dikalciumfosfat, Veganskt Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Användning

Glucomannan Complex har en perfekt utformning för att komplettera ditt vikthanteringsprogram och samtidigt passa in i ditt dagliga liv. Ta sex kapslar om dagen, fördelat på tre olika doser. Ta två kapslar en halvtimme innan frukost, lunch och middag. Drick antingen ett stort eller två små glas vatten med varje dos, under halvtimmen fram till respektive mål. Försäkra dig om att du tar kapslarna regelbundet under den utsatta tiodagarsperioden.

Ytterligare info

Alla produkter från MaxMedix labb är avsedda att fungera i perfekt harmoni med din kropp och att bidra till din strävan mot fullständigt fysiskt välmående. Det är dock värt att tänka på några saker. Kontrollera den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen, utifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. När du tar kapslarna behöver du säkerställa att du dricker mycket vatten, eftersom det är viktigt att de når magen. De som har svårigheter med att svälja bör inte använda produkten och om du har några problem med magen eller matsmältningen bör du först rådfråga en läkare innan användning.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.53% baserat på 16 Kundomdömen

Verifierat Köp

Complete appetite controller, I've gained a lot of energy since using this capsule.

Z Zhi
Verifierat Köp

Dankzij de glucomannan heb ik veel minder last van vreetbuien dan voorheen.

Q Quintus
Verifierat Köp

Snel geleverd

S Silvia
Verifierat Köp

Ben zeer blij met de service van weightworld

Y Yvette
Verifierat Köp

Glucomannan is naar mijn idee een van de beste afslankmiddelen die er is.

Z Zanik
Verifierat Köp

Ik kan niet anders zeggen dan dat iedereen dit eens zou moeten proberen. Het helpt echt tegen snacken.

W Wesley
Verifierat Köp

Ik heb niets te klagen. Het werkt goed, en het is nog voordelig ook.

S Sam
Verifierat Köp

Het werkt gewoon heel goed wanneer je normaliter een slechte zelfbeheersing hebt

T Terrance
Verifierat Köp

Ben er heel tevreden mee.

B Bernard
Verifierat Köp

ik merk dat ik afval

N Naomi

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar