• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Glucomannan with Chromium and B6

3000mg 60 Kapslar | Glucomannan - För ökad mättandskänsla

maxmedix

279Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Glucomannan är ett av de mest populära naturliga kosttillskotten just nu och här på WeightWorld erbjuder vi nu detta unika naturliga tillskott. Glucomannan är känt för sitt innehåll av växten glukomanna som är känd för sitt låga innehåll av kalorier och GI. Glukomannan Konjac absorberar så mycket vätska att om du tömmer en kapseln i ett litet glas vatten så kommer allt vattnet att omvandlas till gel. Dessa unika egenskaper tros ha en dess effekt på viktminskning och ökad mättnadskänsla.

 • Kan hjälpa till att förlora vikt
 • Kan hjälpa kroppen att absorbera vätska och öka mättnadskänslan
 • Hjälper till att reglera blodsockernivåerna
 • Känd för att vara aptitminskande och öka fettförbränning *
 • Verkar för att skicka mättnadssignaler till din hjärna
 • Innehåller krom och vitamin B6
 • 10 dagars expresskur med 6 kapslar per dag
 • Hjälper till att upprätthålla normala kolesterolnivåer
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Glucomannan är en helt naturlig produkt som innehåller en av de högsta doserna av rent extrakt från glukomannan. Denna produkt innehåller 3000 mg rent extrakt vilket kan leda till en snabbare och varaktig viktminskning. Detta effektiva kosttillskott kan hjälpa till att öka viktnedgång och förbränningen kombinerat med en balanserad kost. Klicka på "Köp" för att beställa Glucomannan idag.

Läs mer
Märke: MaxMedix
Typ: Kapsel
Antal: 60
Längd: 10 dagar
Styrka: 3000mg

Vad är Glucomannan?

Glukomannan, även kallad Glucomannane tillhör växtfamiljen Araceae. Detta är en växt med en stor näringsrik blomma och växten finns främst i tropiska skogar i Sydostasien.

Främst odlas Glucomannane i Kina, Japan och Indonesien och används ofta i produktion av mjöl eller deg i speciella traditionella livsmedel. Glukomannan användes i Japan under sextonhundratalet för att bekämpa cancer och andra sjukdomar även om det inte är erkänd för att bekämpa specifika sjukdomar.. Glucomannane extrakt kan vara effektivt mot högt kolesterol.

Glucomannan är mest känd för sina hälsofördelar. Tillskottet fungerar som aptitnedsättande och fettförbrännande. Superväxten hjälper också kontrollera kolesterolnivån i blodet.

Hur kan tillskottet leda till viktminskning?

När du tar fibern glukomannan kommer det det är blandat med andra livsmedel samtidigt som det absorberas vatten. Glukomannan extrakt är en av de mest trögflytande fibrerna i naturen och känd för sin kapacitet att svälla enormt då det blandas med vatten. Fibrerna bildar en mjuk gelé som effektivt kan bromsa processen för matsmältning och minska hungerkänslan kraftigt. Detta innebär också att det tar mer tid för maten att passera från magen till tunntarmen. Glucomannan verkar därmed för ökad mättnadskänsla.

I kontakt med vatten så expanderar glukomannan och kan absorbera upp till 50 gånger sin vikt. Därför är den rekommenderade dosen av glukomannan lägre jämfört med andra fibertillskott.

Glukomannan har ingen effekt på viktminskning om den inte tas före måltid. Det är rekommenderat att ta tillskottet allt från 15 minuter till 1 timme före måltid.

Glucomannan

Vilka är fördelarna med Glucomannan?

Glucomannane extrakt är känt för att kunna hjälpa individer att bland annat:

 • Kan hjälpa dig gå ner i vikt genom att minska hungerkänslan
 • Kan reglera kolesterolniverna
 • Fibrer som expanderar och kan ge mättnadskänsla
 • verkar för att minskar magsäcken vilket kan hjälpa dig att äta mindre även efter kuren
 • Kan hjälpa till att bli av med förstoppningsproblem
 • Innehåller krom och vitamin B6
 • 10 dagars expresskur med 6 kapslar per dag
 • Kan hjälpa till att minska magsäcken, hungerkänslan och gå ner i vikt snabbt
 • Hjälper till att upprätthålla normala kolesterolnivåer
 • Kan stabilisera blodsockret
 • Kan även minska sockernivåer i blodet

Är Glucomannan extrakt verkligen effektivt?

Populariteten hos Glucomannane ökar konstant i Sverige. Faktum är att EFSA (European Food Safety) visar att Glucomannane extrakt som konsumeras kombinerat med hälsosam kost och ett minskat kaloriintag kan bidra till viktminskning och hjälpa människor till att upprätthålla normala kolesterolnivåer.

Krom och vitamin B6

Detta effektiva tillskott är speciellt utformat för effektiv och långsiktig viktminskning samtidigt som produkten innehåller krom och vitamin B6.

Krom bidrar till den normala metabolismen av mikronäringsämnen och underhåll av normala nivåer av glukos i blodet.

Vitamin B6 är ett viktigt näringsämne som krävs av kroppen för att omvandla proteiner till energi. Vitaminen är även känd som "pyridoxin" och klassificeras som ett vattenlösligt vitamin som elimineras från kroppen via urinen. Det är därför det är viktigt att ge kroppen konstant tillskott av vitamin B6.

Hur tar jag Glucomannan?

Viktminskningsttillskottet innehåller 60 kapslar. Det är rekommenderas att ta 6 kapslar per dag under en intensiv period på 10 dagar för att effektivt minska magsäcken, hungerkänslan och snabbt gå ner i vikt. Vi rekommenderar att du kontrollerar ingrediensförteckningen för att undvika för allergirelaterade risker.

Tag 6 kapslar dagligen enligt följande anvisning: Tag 2 kapslar 15 minuter före dina tre huvudmåltiderna , svälj kapslarna med ett stort glas vatten

100 % Naturligt

Glucomannane extrakt orsakar inte några kända biverkningar då produkten är baserad på 100 % naturliga ingredienser. Om du märker av någon biverkning rekommenderar vi att du slutar ta Glucomannane extrakt och rådfrågar en läkare innan du fortsätter behandlingen. Tillskottet kan reducera fettupptag och sockerproduktion i kroppen. Gör som tusentals nöjda kunder redan har gjort och beställ Glucomannan idag för att börja använda din produkt i morgon.

Vart kan jag beställa Glucomannan?

WeightWorld är en känd återförsäljare av hälsokost och viktminskningstillskott för män och kvinnor och vi har funnits sedan 2004. Vi arbetar dagligen med de bästa logistiktjänster och erbjuder en variation av betalningssätt för att passa just dina behov. Om du beställer Glucomannan vardagar innan klockan 17:00 kan du få din beställning redan nästa dag. Klicka endast på på "Köp" och kom igång med din viktminskning redan imorgon!

Glucomannan viktminskning