• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Går det att träna bort dubbelhakan?

Ingen vill ha en dubbelhaka och lyckligtvis är det möjligt att bli av med dubbelhakan. Läs vidare för att ta reda på hur du också kan bli av med din dubbelhaka genom träning.

Övningar för att minska dubbelhakan

Det finns speciella övningar som du kan göra för att träna bort dubbelhakan hemma. Genom att träna musklerna i ansiktet och käken så ökar muskulaturen och förbränningen av fett kring dessa områden. De bästa övningarna mot dubbelhaka övningar kan hjälpa till att stärka huden samt reducera uppkomsten av en dubbelhaka samt hjälpa dig att ta bort dubbelhaka utan operation . Liksom du kan träna dina armar eller ben för att få mer välformade muskler kan du dessutom träna hakan vilket på sikt kan hjälpa dig att bli av med och effektivt reducera lös hud på hakan.

Övning 1

 • Öppna din mun
 • Dra din underläpp tätt på dina nedre tänder
 • Flytta din underkäke upp och ner
 • Upprepa denna övning 15 gånger
 • Lägg till ytterligare upprepningar som dina ansiktsmuskler blir starkare.

Lägg till andra övningar för att öka styrkan i dina ansiktsmuskler och börja arbetet med att tona musklerna i käken, ansikte och halsen för att träna bort dubbelhakan. Pröva även denna övning 15 gånger och lägg till ytterligare repetitioner allt eftersom musklerna i ansiktet blir starkare:

Övning 2

 • Stå eller sitt ner
 • Luta huvudet bakåt tills du har blicken upp mot himlen
 • Rynka dina läppar, som vid en kyss, och håll positionen i 5 sekunder
 • Försök att hålla de andra muskler i ansiktet avslappnad när du gör den här övningen

Du kan göra detta när du sitter eller står, kom ihåg att hålla din ryggrad rak när du gör övningarna. Dessa övningar är enkla för att bli av med din dubbelhaka.

Övning 3

 • Börja med att långsamt flytta hakan ner tills den rör axeln
 • Rulla försiktigt huvudet bakåt upp åt andra hållet
 • Gör detta tills hakan vilar på den andra axeln
 • Utför denna övning 15 gånger per träningspass

Genom att rulla nacken kan du ytterligare sträcka och tona dina muskler i nacke, ansikte och käke. För att minska din dubbelhaka genomför dessa övningar dagligen.

Vikt, kost och träning

Om du har en dubbelhaka-är chansen stor att du behöver gå ner några kilon. Tyvärr kan du inte rikta in viktnedgången på endast ett område av din kropp för fettförbränning. För att tappa fett från hakan måste du också förlora fett från hela kroppen på en gång.

Ät en hälsosam kost bestående av magert kött, magra mejeriprodukter, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter för att hjälpa kroppen att förbränna överflödigt kroppsfett. Undvik fett, socker och salt. Utför en motionsträning som höjer din puls till minst 30 minuter i sträck minst tre gånger i veckan för att effektivt komma igång med din viktminskning. Kom ihåg att du behöver förbränna mer kalorier än vad du äter för att bli av med överflödigt kroppsfett.

Undersökningar har visat att ett effektiv viktminskning kan hjälpa dig att förlora vikt och bli av med fett på din haka. Träning, kost och en hälsosam livsstil är också viktig för dig som letar efter cellulit reduceringsmetoder.

Hållning

Att vidhålla en bra hållning är ett effektivt sätt att hjälpa kroppen med att bli av med en dubbelhaka. Bara att du sitter rakt gör att din dubbelhaka blir mindre märkbar. Din hållning stärker dessutom styrker käkmusklerna vilket gör att fett hindras från att byggas upp under hakan. Använd en ergonomisk korrigerad stol speciellt om du arbetar på kontor för att automatiskt förbättra din hållning.

Kom ihåg att inte bara jobba på din hållning genom övningar, tänk på din hållning under hela dagen. Lyft din bröstkorg lite extra och hålla upp huvudet, samtidigt som du sträcker på dig och sitter rak i ryggen. Dessa små ändringar får dig att se längre, smalare och mer självsäker ut.

Förutom dessa övningar ...

En annan viktig sak att tänka på för att minska fett på hakan är att äta hälsosamt och tänka på kosten. Genom att äta hälsosamt och minska mängden kolhydrater kombinerat med motion kan du ytterligare öka förbränningen.

Regelbundna övningar, motion och styrketräning är ett tufft sätt att bli av med extra kilon från kroppen vilket kan vara både tidskrävande och tungt. Förutom att genomföra olika övningar för att träna bort dubbelhakan finns även Vexum SL som är en åtstramande kräm mot dubbelhaka. Krämen är speciellt anpassad och framtagen för att förminska lös hud under hakan snabbt, säkert och smärtfritt. Dessa övningar och tips, tillsammans med viktminskning, är ett effektivt sätt att strama upp lös hud, förbättra käklinjen och samtidigt bli av med din dubbelhaka. Krämen kan automatiskt göra att dubbelhaka blir mindre märkbar . Om du förbättrar din hållning, Kan du hitta din dubbelhaka döda helt försvunnit.Du kommer att se bättre ut, må bättre och känna dig bättre.

Vexum SL Double Chin Reducer är en populär kräm för att bli av med dubbelhaka. Denna kräm kan hjälpa till att strama åt och föryngra huden samtidigt som den reducerar dubbelhakan. Denna snabba och prisvärda kräm har revolutionerat marknaden och är ett fantastiskt sätt att bli av med dubbelhakan hemifrån utan dyra och riskabla kirurgiska ingrepp!

Så hur fungerar det? Vexum SL Double Chin Reducer innehåller två starka men naturliga ingredienser som verkar för att strama åt huden vid hakan och halsen för att ge dig ett yngre, slätare utseende och samtidigt reducera slapp eller överflödig hud. Vexum använder sig utav ämnet glaucine vilket är en stark kalciumblockerare som ersätter fettvävnader med fibroblastic celler där krämen appliceras. Inom sex dagar kan din dubbelhaka börja försvinna med hjälp av detta med fullständiga resultat efter 6-8 veckor. Vexum kan även stoppa din dubbelhaka från att komma tillbaka då den kan stoppa fett från att byggas upp genom dess kalciumblockare.

Upprepad behandling med hjälp av Vexum kan leda till minskad dubbelhaka och åtstramad & föryngrad hud. Åtta veckor har visat sig vara den optimala tid för att märka de bästa resultaten för att få de bästa och mest långvariga resultaten i att bli av med dubbelhakan hemma.

Ett annat naturligt alternativ är populära masker som Chin up mot dubbelhaka. Dessa kan hjälpa till att strama upp huden runt haka och hals och kan ses som ett naturligt ansiktslyft utan kirurgi. En mask mot dubbelhaka kan även ses som ett komplement till tidigare nämnda övningar. Det finns många som lider av oönskad dubbelhaka och orsakerna kan vara många. Idag finns dock ett stort antal alternativa lösningar till kirurgiska metoder. För den som söker ett enkelt, smärtfritt och kostnadseffektivt alternativ kan dessa naturliga metoder vara ett utmärkt alternativ för att effektivt motverka och bli av med dubbelhakan på ett säkert sätt.

Att använda ChinUp är enkelt, kostsamt och effektivt. Du applicerar masken som kommer med ChinUp paketet, justerar och fäster hakbandet och stramar sedan åt så att det sitter tight. Du väntar sedan i 30-40 minuter och kan direkt efter mäta ansiktet för att kolla efter resultat på en reducerad dubbelhaka. Detta är ett enkelt sätt att jobba på att bli av med en oönskad dubbelhaka. ChinUp stramar åt huden och bidrar till ett naturligt ansiktslyft utan kirurgi. Masken riktar in sig på hakan och halsen och verkar för att bli av med slapp hud som ger ett åldrande intryck av ansiktet.

Att träna bort sin dubbelhaka kan göras effektivt med ChinUp som arbetar både på en ytlig men även cellnivå. Denna typ av ansiktslyft utan kirurgi kan leda till en minskad dubbelhaka och en återfuktad, starkare hud. Masken har även kraftfulla fettbrännande egenskaper som hjälper till med att öka förbränningen i de delar av ansiktet som inte är åtråvärda. ChinUp kan vara ett enkelt och effektivt sätt att bli av med dubbelhakan utan att använda sig utav kirurgi. ChinUp stimulerar fettförbränningen i hudcellerna och verkar därför på en cellnivå och inte endast ytligt. Det ger därför ett resultat som håller längre än om den endast försökt bli av med de ytliga faktorerna. ChinUp stramar åt huden och motverkar dubbelhakan både innanför huden men även utanpå för ett synligt resultat.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.