måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Går det att träna bort dubbelhakan?

Ingen vill ha en dubbelhaka och lyckligtvis är det möjligt att bli av med dubbelhakan. Läs vidare för att ta reda på hur du också kan bli av med din dubbelhaka genom träning.

Övningar för att minska dubbelhakan

Det finns speciella övningar som du kan göra för att träna bort dubbelhakan hemma. Genom att träna musklerna i ansiktet och käken så ökar muskulaturen och förbränningen av fett kring dessa områden. De bästa övningarna mot dubbelhaka övningar kan hjälpa till att stärka huden samt reducera uppkomsten av en dubbelhaka samt hjälpa dig att ta bort dubbelhaka utan operation . Liksom du kan träna dina armar eller ben för att få mer välformade muskler kan du dessutom träna hakan vilket på sikt kan hjälpa dig att bli av med och effektivt reducera lös hud på hakan.

Övning 1
 • Öppna din mun
 • Dra din underläpp tätt på dina nedre tänder
 • Flytta din underkäke upp och ner
 • Upprepa denna övning 15 gånger
 • Lägg till ytterligare upprepningar som dina ansiktsmuskler blir starkare.

Lägg till andra övningar för att öka styrkan i dina ansiktsmuskler och börja arbetet med att tona musklerna i käken, ansikte och halsen. Pröva även denna övning 15 gånger och lägg till ytterligare repetitioner allt eftersom musklerna i ansiktet blir starkare:

Övning 2
 • Stå eller sitt ner
 • Luta huvudet bakåt tills du har blicken upp mot himlen
 • Rynka dina läppar, som vid en kyss, och håll positionen i 5 sekunder
 • Försök att hålla de andra muskler i ansiktet avslappnad när du gör den här övningen

Du kan göra detta när du sitter eller står kom ihåg att hålla din ryggrad rak när du gör övningarna.

Övning 3
 • Börja med att långsamt flytta hakan ner tills den rör axeln
 • Rulla försiktigt huvudet bakåt upp åt andra hållet
 • Gör detta tills hakan vilar på den andra axeln
 • Utför denna övning 15 gånger per träningspass

Genom att rulla nacken kan du ytterligare sträcka och tona dina muskler i nacke, ansikte och käke. Genomför dessa övningar dagligen.

Vikt, kost och träning

Om du har en dubbelhaka-är chansen stor att du behöver gå ner några kilon. Tyvärr kan du inte rikta in viktnedgången på endast ett område av din kropp för fettförbränning. För att tappa fett från hakan måste du också förlora fett från hela kroppen på en gång.

Ät en hälsosam kost bestående av magert kött, magra mejeriprodukter, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter för att hjälpa kroppen att förbränna överflödigt kroppsfett. Undvik fett, socker och salt. Utför en motionsträning som höjer din puls till minst 30 minuter i sträck minst tre gånger i veckan för att effektivt komma igång med din viktminskning. Kom ihåg att du behöver förbränna mer kalorier än vad du äter för att bli av med överflödigt kroppsfett.

Undersökningar har visat att ett effektiv viktminskning kan hjälpa dig att förlora vikt och bli av med fett på din haka. Träning, kost och en hälsosam livsstil är också viktig för dig som letar efter cellulit reduceringsmetoder.

Hållning

Att vidhålla en bra hållning är ett effektivt sätt att hjälpa kroppen med att bli av med en dubbelhaka. Bara att du sitter rakt gör att din dubbelhaka blir mindre märkbar. Din hållning stärker dessutom styrker käkmusklerna vilket gör att fett hindras från att byggas upp under hakan. Använd en ergonomisk korrigerad stol speciellt om du arbetar på kontor för att automatiskt förbättra din hållning.

Kom ihåg att inte bara jobba på din hållning genom övningar, tänk på din hållning under hela dagen. Lyft din bröstkorg lite extra och hålla upp huvudet, samtidigt som du sträcker på dig och sitter rak i ryggen. Dessa små ändringar får dig att se längre, smalare och mer självsäker ut.

Förutom dessa övningar ...

En annan viktig sak att tänka på för att minska fett på hakan är att äta hälsosamt och tänka på kosten. Genom att äta hälsosamt och minska mängden kolhydrater kombinerat med motion kan du ytterligare öka förbränningen.

Regelbundna övningar, motion och styrketräning är ett tufft sätt att bli av med extra kilon från kroppen vilket kan vara både tidskrävande och tungt. Förutom att genomföra olika övningar för att träna bort dubbelhakan finns även Vexum SL som är en åtstramande kräm mot dubbelhaka. Krämen är speciellt anpassad och framtagen för att förminska lös hud under hakan snabbt, säkert och smärtfritt. Dessa övningar och tips, tillsammans med viktminskning, är ett effektivt sätt att strama upp lös hud, förbättra käklinjen och samtidigt bli av med din dubbelhaka. Krämen kan automatiskt göra att dubbelhaka blir mindre märkbar . Om du förbättrar din hållning, Kan du hitta din dubbelhaka döda helt försvunnit.Du kommer att se bättre ut, må bättre och känna dig bättre.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden