Flytande Vitamin D3 för Barn

100 ml Droppar | Naturligt kosttillskott för välmåendet
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Ge dina barn bosten de behöver med Flytande Vitamin D3 för Barn, ett helt naturligt kosttillskott från WeightWorld. Perfekt för bebisar mellan 0-12 månader och barn mellan 1-12 år, bara tillsätt kosttillskottet till deras mat för att bidra till ett normalt fungerande immunförsvar, muskelfunktion och ben. Idealiskt för vintermånaderna, när kroppen tar upp mindre D-vitamin.

 • Hjälper ben, muskler och immunförsvaret
 • Laktosfritt, glutenfritt & non-GMO
 • Effektivt och prisvärt
 • Flytande droppar som kan tas direkt under tungan
 • Ger barnen hela 1000iu naturligt D-vitamin
 • Lämplig för veganer & vegetarianer
 • Glutenfri
 • Vegansk
 • Köp 1 189Kr
 • Köp 2 340Kr 378Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 453Kr 567Kr Du sparar 20%

Vad är Flytande Vitamin D3 för Barn?

Flytande Vitamin D3 för Barn är ett naturligt kosttillskott av högsta kvalitet för att hjälpa till att upprätthålla en normal funktion i ditt barns immunsystem samtidigt som det bidrar till kalciumupptaget för normala, hälsosamma ben. Vitamin D3 (kolekalciferol) är en föredragen form av D-vitamintillskott eftersom att det är exakt samma form av D-vitamin som kroppen själv producerar genom solljus. Den lättagna flytande formulan kan tillsättas till vilken måltid som helst och är perfekt för kräsna ungar! Varje flaska innehåller 100 ml vitamin D3 av högsta kvalitet.

Varför är D-vitamin viktigt?

D-vitamin är en fettlöslig vitamin som bidrar till kalciumupptaget för hälsosamma ben samtidigt som det hjälper kroppen att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Vår hud producerar naturligt D-vitamin när den exponeras för UV-ljus men det är svårt för kroppen att upprätthålla nivån under hösten och vintermånaderna när det är lite solljus.

Man uppskattar att ungefär 1 av 5 personer har en D-vitaminbrist. Man kan hitta D-vitamin i livsmedel såsom ägg, lever och fet fisk men det är inte tillräckligt för att kroppen ska få det rekommenderade dagsintaget enbart genom kosten. Därför väljer många föräldrar ett kosttillskott som Flytande Vitamin D3 Baby & Barn för att ge sina barn vad de behöver för att hålla sig friska och glada.

Boosts Immunity
Boostar immunförsvaret

Tillräckliga nivåer av D-vitamin är nödvändigt för ett normalt fungerande immunförsvar som skyddar kroppen mot bakterier och infektioner.

Bones & Teeth
Ben & tänder

Våra ben och tänder kräver acceptabla nivåer av D-vitamin för att kunna mineraliseras optimalt. D-vitamin spelar en stor roll för kroppens upptag av kalcium och fosfor. Dessa mineraler hjälper till att upprätthålla normala ben.

Muscles & Cells
Muskler & celler

D-vitamin är nödvändigt för normal muskelfunktion och celldelning. Därför är det viktigt för varenda liten cell i kroppen.

Nyckelingredienser

Vitamin D3
Vitamin D3

D-vitamin spelar en viktig roll i hur kalcium tas upp av kroppen. Även om det är möjligt att få den dagliga D-vitamindosen från solen, väljer många att komplettera vitamin D3-intaget med ett kosttillskott under de mörka vintermånaderna, eller när barnen spenderar mycket tid inomhus, för att säkerställa att de upprätthåller skelettets och immunsystemets normala funktioner.

Sunflower Oil
Solrosolja

Solrosoljan är fylld med nyttiga fett, vilket gör det till en utmärkt energikälla. Dessutom kan dess höga proteininnehåll hjälpa till att reparera celler i kroppen och hjälpa dina barn att må som bäst.

Sunflower Oil
MCT-olja

MCT-olja som härleds från kokosnöten, är en annan fantastisk naturlig energikälla för både barn och vuxna. MCT-oljan kan även stödja hjärnans normala funktion och minska sötsug.

Vem är Flytande Vitamin D3 för Barn för?

Det är perfekt för bebisar och barn upp till 12 år. Tänk på att Flytande Vitamin D3 för Barn inte är lämplig för veganer

Användaranvisningar för Flytande Vitamin D3 för Barn

För barn mellan 0-12 månader - 0.5 ml, eller 1 pipett / 20 droppar, dagligen

För barn över 1 år - 1 ml, eller 2 pipetter / 40 droppar, dagligen

Applicera dropparna direkt under tungan

OBS! Konsumera innehållet inom 6 månader efter att flaskan har öppnats.

Innehållsförteckning

MCT-olja från kokos, Solrosolja, E-vitamin, vegansk Vitamin D3 (kolekalciferol)

Flytande Vitamin D3 för Barn 100 ml Droppar | Naturligt kosttillskott för välmåendet

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar