• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Må bättre genom att dricka te

Detox te är ett bra sätt att hjälpa kroppen att bli av med gifter från din kropp och öka din hälsa och ditt välmående. Detta kan uppnås med ett speciellt renande slimming te som består av en blandning av en mängd olika örter och dessa hjälper i att stimulera kroppen.

Ett detox te hjälper dig att bli av med gifter som samlats i kroppen. Teet kan hjälpa till att rena tarmar, njurar, hud och lungor, vilka är de naturliga organen som renar kroppen. Det är ofta mycket effektivt att starta dagen med en kopp Detox te för ökat välmående . Teet ökar dina energinivår och gör att din förbränning av både gifter och fett kommer igång. Vår kropp avgiftas även under natten och att dricka en kopp detoxande te på morgonen hjälper din kropp att fortsätta processen och ger dessutom ytterligare fördelar.

Att detoxa kroppen är mycket viktigt. Det kan vara den perfekta lösningen för dig om du funderar på att gå ner i vikt. En komplett rensningen ger kroppen en chans att avgiftas och att gör att du får bättre ämnesomsättning. Detta te är gjord av naturliga ingredienser och har inga biverkningar. Det är bättre att smutta på detox te än vanligt te eftersom dessa inte har något koffein i dem.

Vad innehåller ett detox te?

Detox teer är ett hopkok som individer kan använda sig av för att bli av med gifter i kroppen. Dessa teer innehåller en blandning av olika örter för att initiera avgiftningsprocessen.

Ingredienser som vanligen finns i detox teer är tistel, maskros, Echinacea, rödklöver, enbär och lakritsrot. För att framställa teer, kokar du upp vatten och tillsätter en tepåse som du låter dra under några minuter. De flesta rekommenderar att du dricker teet varje morgon under 14-28 dagar och varannan kväll under samma tid, beroende på hur stor effekt du vill uppnå.

Hälsofördelar

Detox renar kroppen från kemiska föroreningar och gifter som kan leda till en rad hälsoproblem. Dessa gifter kan orsaka stressrelaterade sjukdomar samt trötthet och det finns flera skäl till att dricka detox te . När du dricker ett avgiftande te så påbörjar det att rena kroppen från dessa föroreningar. Detta kan göra att den som dricker teet kommer att känna sig mer energisk och mindre stressad. Eftersom kroppen rengörs från detta överskott av gifter kommer det med sannolikt leda till att man känner sig mindre uppblåst.

Gifter

Gifter som kan renas från kroppen genom att dricka detox te, gifter inkluderar koffein, alkohol, rök och livsmedelstillsatser. Teet tar bort dessa gifter från levern och njurarna samtidigt som det hjälper dig att må bättre. Du kan konsumera ett avgiftande detox te dagligen under en 28-dagarsperiod för att bli av med dessa gifter mest effektivt.

Koffein

Om du letar efter ett detox te för att befria kroppen av föroreningar, se till att blandningen är koffeinfritt. Eftersom koffein är ett av de kemiska föroreningar som avlägsnas från kroppen.

Hur kan ett slimming te öka förbränningen?

Ett detox te så som Somatox viktminskningste innehåller ett stort antal aktiva antioxidanter som kan gynna din kropp på många sätt. En av dessa antioxidanter kallas epigallocatechingallate eller EGCG, och den har förmågan att stimulera kroppens ämnesomsättning och påskynda din viktminskning. ECGC arbetar för att stimulera det centrala nervsystemet och frisätter fett i blodet, så att kroppen kan använda fett som bränsle. Denna process med att använda fett som bränsle kallas thermogenesis, och det handlar om produktion av ytterligare energi, frisläppandet av överflödigt vatten och förbränningen av kroppsfett. Koffein kan orsaka termogenes i sig, men det är mycket mer effektiv om den kombineras med ECGC och andra näringsämnen som finns i detox te för viktminskning.