• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Må bättre genom att dricka te

Detox te är ett bra sätt att hjälpa kroppen att bli av med gifter från din kropp och öka din hälsa och ditt välmående. Detta kan uppnås med ett speciellt renande slimming te som består av en blandning av en mängd olika örter och dessa hjälper i att stimulera kroppen.

Om ditt mål är att gå ner i vikt snabbt, utan att använda några kemikalier på ett 100 % naturligt och säker sätt och vill du samtidigt minska uppblåsthet, bränna fett och rengöring kroppen inifrån så har du definitivt hittat rätt!

Ett detox te hjälper dig att bli av med gifter som samlats i kroppen. Teet kan hjälpa till att rena tarmar, njurar, hud och lungor, vilka är de naturliga organen som renar kroppen. Det är ofta mycket effektivt att starta dagen med en kopp Detox te för ökat välmående . Teet ökar dina energinivåer och gör att din förbränning av både gifter och fett kommer igång. Vår kropp avgiftas även under natten och att dricka en kopp detoxande te på morgonen hjälper din kropp att fortsätta processen och ger dessutom ytterligare fördelar.

Att detoxa kroppen är mycket viktigt. Det kan vara den perfekta lösningen för dig om du funderar på att gå ner i vikt. En komplett rensningen ger kroppen en chans att avgiftas och att gör att du får bättre ämnesomsättning. Detta te är gjord av naturliga ingredienser och har inga biverkningar. Det är bättre att smutta på detox te än vanligt te eftersom dessa inte har något koffein i dem.

Vad är detox te? Vad är är detox bra för?

Lider du utav hudproblem, matsmältningsproblem eller har du svårt att sova? Har du svårt att gå ner i vikt? Detta kan alla vara tecken på att det är dags för kroppen att genomgå en detox med Örtte naturligt detox tea.

Detox te är vanligtvis baserad på teblad som blandas med olika typer av örter.De flesta teer som rekommenderas för detox innehåller örter som ger näring åt levern, ett organ som ansvarar för att rensa ut gifter från kroppen.

Te som är speciellt framtaget för detox hjälper kroppen att göra sig av med giftigt avfall som bidrar till att förbättra matsmältningssystemet, avgifta och rena kroppen. Det kan även hjälpa dig att nå dina hälso- och viktminskningsmål.

Varför ska jag använda detox te?

Med tiden så samlas och byggs gifter upp i tjocktarmen vilka kan hindra kroppen från korrekt absorptionen av näringsämnen, som direkt saktar ner din matsmältning och negativt kan påverka din vikt.

Att börja med en detoxkur är ett bra sätt att hjälpa till med att ge din kropp de näringsämnen den verkligen behöver och samtidigt stärka matsmältningssystemet.

Detox te används för att rena kroppen inifrån och ut då det renar och stärker alla våra organ samtidigt rensa mag-tarmkanalen av eventuella gifter som orsakas främst av föroreningar, starka kemikalier och förädlade livsmedel.

Vad innehåller ett detox te?

Detox teer är ett hopkok som individer kan använda sig av för att bli av med gifter i kroppen. Dessa teer innehåller en blandning av olika örter för att initiera avgiftningsprocessen.

Ingredienser som vanligen finns i detox teer är tistel, maskros, Echinacea, rödklöver, enbär och lakritsrot. För att framställa teer, kokar du upp vatten och tillsätter en tepåse som du låter dra under några minuter. De flesta rekommenderar att du dricker teet varje morgon under 14-28 dagar och varannan kväll under samma tid, beroende på hur stor effekt du vill uppnå.

Hälsofördelar

Detox renar kroppen från kemiska föroreningar och gifter som kan leda till en rad hälsoproblem. Dessa gifter kan orsaka stressrelaterade sjukdomar samt trötthet och det finns flera skäl till att dricka detox te . När du dricker ett avgiftande te så påbörjar det att rena kroppen från dessa föroreningar. Detta kan göra att den som dricker teet kommer att känna sig mer energisk och mindre stressad. Eftersom kroppen rengörs från detta överskott av gifter kommer det med sannolikt leda till att man känner sig mindre uppblåst.

Vad är fördelarna med detox te?

Att använda detox te för viktminskning är ofta mycket effektivt särskilt i dagens samhälle där vi ständigt utsätts för kemikalier och färgämnen i vår vardag.

Det finns många fördelar med att ta hjälp av ett detoxte för att förlora och gå ner i vikt. Dessa teer är gjorda av helt naturliga ingredienser som har kombinerats. Vårat populära Detox te 28 dagars kur innehåller de örter som har visat sig hjälpa, stärka och återställa våra viktigaste organ i kroppen.

Här kommer några av de fördelar du kan uppleva genom att använda ett detox te som en del av din viktminskningsstrategi.

 • Öka din ämnesomsättning
 • Börja bränna lagrat fett
 • Dämpa aptiten och suget
 • Naturligt höjda energinivåer
 • Detox dina inre organ
 • Minska uppblåsthet
 • Förbättra huden
 • Spola ut gifter och rena kroppen från insidan
 • Bli av med magproblem
 • Detta är bara några av fördelarna med ett naturligt och kraftfullt detox te.

Gifter

Gifter som kan renas från kroppen genom att dricka detox te, gifter inkluderar koffein, alkohol, rök och livsmedelstillsatser. Teet tar bort dessa gifter från levern och njurarna samtidigt som det hjälper dig att må bättre. Du kan konsumera ett avgiftande detox te dagligen under en 28-dagarsperiod för att bli av med dessa gifter mest effektivt.

Koffein

Om du letar efter ett detox te för att befria kroppen av föroreningar, se till att blandningen är koffeinfritt. Eftersom koffein är ett av de kemiska föroreningar som avlägsnas från kroppen.

Hur kan ett slimming te öka förbränningen?

Ett detox te så som Somatox viktminskningste innehåller ett stort antal aktiva antioxidanter som kan gynna din kropp på många sätt. En av dessa antioxidanter kallas epigallocatechingallate eller EGCG, och den har förmågan att stimulera kroppens ämnesomsättning och påskynda din viktminskning. ECGC arbetar för att stimulera det centrala nervsystemet och frisätter fett i blodet, så att kroppen kan använda fett som bränsle. Denna process med att använda fett som bränsle kallas thermogenesis, och det handlar om produktion av ytterligare energi, frisläppandet av överflödigt vatten och förbränningen av kroppsfett. Koffein kan orsaka termogenes i sig, men det är mycket mer effektiv om den kombineras med ECGC och andra näringsämnen som finns i detox te för viktminskning.

Hur går man ner i vikt med detox te?

Har du provat flera olika metoder för viktminskning, utan något resultat? Att hoppa från en diet till en annan utan att nå dina mål kan vara frustrerande!

När vår kropp är full av gifter så är det svårt att förlora vikt. Att detoxa kroppen hjälper oss att bli av med gifter och naturligt uppnå en ökad viktminskning. Våra detox teer innehåller specifika blandningar av naturliga ingredienser som spolar bort de gifter och kemikalier som vi konsumerar. Dessa örter är mycket effektiva för att minska kolesterol, kroppsfett, förbättra matsmältningssystemet och hjälpa kroppen att förlora vikt samt öka vårt välbefinnande och välmående.

Hur man detoxar man kroppen med te?

För bästa resultat rekommenderar vi starkt att använda 28 dagars detoxkur från Örtte Scandinavian. Denna kompletta detoxkur innehåller:

28 dagars morgonte – dricks varje morgon

14 dagars kvällste – dricks varannan kväll

Detta te kan helt ändra hur din kropp ser ut och känns på bara 28 dagar!

Morgonteet tas varje morgon direkt du vaknar och hjälper till med att väcka kroppen och börja öka din ämnesomsättning. Drick kvällsteet varannan kväll direkt innan du ska sova.

Om du glömmer att dricka ditt morgonte direkt på morgonen behöver du inte stressa! Det går bra att dricka det så snart som möjligt under dagen. Om du vill ha mer information kan du läsa mer faktura här om vad du bör veta om detox te

Om ditt mål är viktminskning bör du se till att äta rätt mat och utöva regelbunden träning för att hjälpa till att öka dina resultat och uppnå den viktminskning som du önskar.