• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Digestive Science Maximum Digestion

60 Kapslar | För en hälsosam matsmältning
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic är ett naturligt Detoxprogram 10 som effektivt kan rena din kropp och hjälpa till att öka dina energinivåer. Produkten innehåller probiotika som är känt för att vara effektivt vid rening av kroppen med detox. Probiotika är är bakterier som är kända för att vara bra för matsmältningen. Genom att köra en rening av kroppen med detox kan du uppleva fördelar så som:

 • Kan bidra till att upprätthålla ett friskt tarmsystem
 • Innehåller 10 goda bakterier
 • Detoxprogram 10 dagar
 • Maximal Digestion Probiotiska håller magfloran i balans
 • Kan hjälpa till att eliminera skadliga bakterier
 • Stärker immunförsvaret

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic är en 10 dagars kur som upprätthåller mängden goda bakterier i magen och tarmarna. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic är känt för att kunna öka nivån av de goda bakterierna samt minimera skadliga bakterier såsom salmonella och koliforma. Detta innebär att kommer du att märka en klar förbättring i din matsmältning och hälsa. Kör Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic detoxprogram 10 dagar för rening av kroppen med detox.

 • Vegansk
 • Probiotika
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
Fargglada drinkar i hoga genomskinliga glas som star pa rad med frukter som dekor

Vad är probiotika?

Probiotika kan konsumeras på flera sätt,bland annat i yoghurt, kapslar, pulver och i flytande form. De kan döda skadliga bakterier som salmonella och bidra till att upprätthålla en sund tarmflora. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic kan hjälpa till att balansera den naturliga magfloran vilket kan resultera i att dina viktiga tarmfunktioner förbättras och stärks. Detta innebär att probiotika kan stärka magens förmåga att absorbera vitaminer från mat, eliminera farliga bakterier samt öka ditt immunförsvar. Allt detta är exempel fördelar som du kan uppleva med detoxbehandlingen Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic Detoxprogram 10 dagar.

Varför behöver jag goda bakterier?

Om de dåliga bakterierna ta över din kropp kan de skada din hälsa då immunförsvaret blir mer mottagligt för sjukdomar. För att minska antalet dåliga bakterier kan en effektiv lösning vara att köra en rening av kroppen med detox. En frisk mage består av tusentals nyttiga goda bakterier som kan bidra till att stärka ditt immunförsvar och förbättra funktionen av ditt mag-och tarmsystem. Det kan ibland både vara nödvändigt och effektivt att köra en rening av kroppen med detox. Prova Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic för att tillföra fler goda bakterier till din kropp.

Vad gör Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic innehåller 10 probiotiska mikrober även kallad nyttiga bakterier. Dessa goda bakterier är noggrant utvalda på grund av deras förmåga att balansera magfloran.

Det är viktigt med nyttiga bakterier i kroppen eftersom de hjälper tarmarna att fungera optimalt. Probiotiska bakterier är kända för att bekämpa skadliga bakterier vilka gör att du blir mindre känslig för olika typer av tarmsjukdomar. Det är rekommenderat att köra en rening av kroppen med detox om du har problem med matsmältningen eller behöver mer energi i vardagen. Goda bakterier kan ökas med en rening av kroppen med detox och Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic bidrar till att förhindra läckage från magsäcken samt att de stärker immunförsvaret.

Infographic for Digestive Science Maximum Digestion med en kvinna i mitten

Hur ska jag ta Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Ta en kapsel Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic per dag tillsammans med ett glas vatten, helst 30 minuter efter en måltid då magsyran minskats på grund av matintag. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic Detoxprogram 10 dagar är anpassat för att effektivt rena kroppen och ge dig mer energi. Du kan uppleva många fördelar efter ett detoxprogram 10 dagar med Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic för rening av kroppen med detox.

Vilka är ingredienserna i Digestive Science® Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic innehåller 10 probiotiska mikrober (nyttiga bakterier) och är 100 % naturlig.

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Fruktooligosackarider (FOS), cellulosa, kiseldioxid, vegetabilisk stearat, vegetabilisk cellulose, maltodextrin, medium chain triglycerides.

En massa fargglada frukter syns i en tralada med texten detox skrivet pa den

Hur beställer jag Digestive Science® Digestion Probiotic?

Det är enkelt, säkert och snabbt att beställa Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic och påbörja ditt detoxprogram under 10 dagar från WeightWorld. Du kan få din beställning med Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic redan imorgon då vi har expressleverans tillgängliga på beställningar som är gjorda vardagar innan klockan 17:00. Tryck bara på "Köp", fortsätt till kassan och du kan öka ditt välmående redan imorgon genom att påbörja detoxprogram 10 dagar!

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Snabb leveras! Ser framemot att testa då jag läst mycket bra om produkten!

  S Sara weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Under många år har jag köpt många dyra probiotiska yoghurtar och drycker för att bli av med mina magproblem tills jag testade detta och det hjälpa mig mer än någon av dessa andra probiotiskaprodukter jag testat! Jag lider av IBS och denna detoxkur verkar mycket mer effectivt än yoghurt mot mina magproblem och det är så mycket billigare att göra en detox 1-2 gånger per halvår. Ett fantastiskt köp och jag kommer att handla från er regelbundet framöver!

  LN Lena N, Uddevalla weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Efter att ha lidit av uppblåsthet och gasbildning i många år har jag testat många kurer och örtteer och inget har fungerat. Efter att ha läst artiklar om probiotika och hur bra det kan fungera mot dessa problem bestämde jag mig för att ge denna produkt ett försök. Jag inte hade förväntat mig några märkbara resultat men blev mycket possitivt överaskad. Efter den första dagen hade mina symptom nästan försvunnit och nu på dag 4 är det som om de aldrig existerat. Rekommenderas starkt!

  BH Birgitta Hedström weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jag hade tidigare problem med matsmältningen och ofta ont i magen, fick tips att köra en detox. Denna fungerade utmärkt för min mage! Mycket prisvärt då det räcker till 3 detoxkurer med 10 dagar per kur så man kan sprida ut dem under ett helt år som jag gjorde och köra en kur när man känner att man behöver det.

  Bf Bosse från Karlstad weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Perfekt för att rensa ut gifter och avfall från kroppen. Fått mig att känna mig piggare och jag har mer energi att träna. Ska definitivt köra en till kur till hösten då jag behöver energi igen!!

  FP Fanny P weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.