Ange koden "SOMMAR22" i kassan och få 3:e produkten gratis**

Detox Tea & Bottle

Komplett 28-Dagarsprogram

Översikt

Söker du efter ett roligt och enkelt sätt att detoxifiera din kropp? Då kan du sluta leta nu när du hittat kombinationen av Detox Tea & Bottle. Detox Tea är gjort med enbart naturliga ingredienser som valts ut för deras gynnsamma rensning samt för att de ser efter kroppen. Detox Tea utgör ett utsökt och roligt 28-dagarsprogram – och eftersom det är lika enkelt som att dricka te, kommer du inte ha några som helst problem att hålla dig till det!

  • Komplett 28-dagars teprogram
  • Gör detoxifiering rolig och utsökt
  • Gjord på enbart naturliga ingredienser
  • Innehåller både morgon- & kvällste
  • Perfekt att ta med sig på språng
  • Diskmaskinssäker flaska

För att göra det ännu bättre för dig att dricka ditt Detox Tea, är denna kombo kombinerad med WeightWorld Tea Infuser Bottle, så att du kan ta det med dig när du är på språng och njuta av dess fördelar var än du är. Flaskan är gjord av högkvalitativa material, är enkel att rengöra och utgör den perfekta accessoaren och följeslagaren till alla teälskare där ute.

Detox Tea

Att detoxa kroppen innebär att man gör sig av med skadliga toxiner och orenheter som ansamlas i kroppen. Vill du prova ett naturligt och skonsamt alternativ till smaklösa eller tråkiga juicerengöringar? Vårt unika Detox Tea som tillhandahåller dig med ett nytt alternativ som bokstavligen är lika enkelt som att dricka en kopp te, och som tagits fram för att utgöra ett roligare sätt att rena kroppen på. Det är gjort med enbart de bästa handplockade ingredienserna som var och en valts ut för sina hälsoegenskaper i tillägg till otroliga dofter och smaker, som tillsammans blir ett unikt rengöringsprogram som du äntligen kan njuta av!

Varje tepaket är ett komplett 28-dagarsprogram med ett te för varje kväll. Den naturliga formeln har skapats för att hjälpa dig att boosta och detoxa kroppen från insidan samt för att öka mättnadskänslan. Detta detox te ger dig den näring och energi som behövs för att hålla idealvikten.

Tea Infuser Bottle

Tea Infuser Bottle är en behändig om än stilren termosflaska, som designats för att man ska kunna dricka te när man är på språng. Tack vare den unika behändiga flaskan blir det lättare än någonsin att dricka te när du är ute på vift. Du behöver inte längre oroa dig för att du ska spilla överallt, att det ska bli kallt när du väl vill dricka eller avsaknad av smak.

Den är gjord av förstklassiga material, vilket gör den optimal för att hålla teets varma eller kalla temperaturer och kan användas med vilken typ du vill, antingen blad eller tepåse. Nu behöver du aldrig mer bära omkring din mugg otryggt eller oroa dig över din infusion; flaskan gör det krångelfritt att dricka och gör det även möjligt för dig att göra dina utsökta favoritteer utan problem!

Användning av ditt Detox Tea och Flaska

För att tillreda Detox Tea, tar du bara en tepåse och lägger den i filtret i toppen av Infuser Bottle. Tillsätt nästan kokande vatten så att tepåsen är täckt och låt det dra under ungefär 5 minuter. För bästa smak och effekt rekommenderar vi inte att du låter det dra längre än så. Sedan lyfter du bara bort tepåsen, så är det redo att drickas! Om extra smak och sötma önskas, kan du valfritt ge ditt te en hälsosam twist av tillsatt citron eller honung.

När du väl druckit ditt te, kan du enkelt tvätta din flaska med varmt vatten och diskmedel, eller ännu enklare, bara lägga den i diskmaskinen. När du väl slutfört hela Detox Tea Programme kan du antingen köpa mer och fortsätta, eller använda din flaska till att dricka fler roliga och utsökta tesorter ur!

Råd

Alla produkter från WeightWorld görs i enlighet med högsta standard och är därför säkra att använda. Detox Tea är även gjort av helt naturliga ingredienser så det är säkert att ta, utan några kända biverkningar. Precis som med alla nya produkter som testas för första gången, rekommenderar vi alltid att man läser igenom ingredienslistan för att kontrollera om det innehåller några eventuella personliga allergener. Om du tar någon medicin eller är gravid, konsultera din läkare innan användning.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(9)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 29 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag dricker mitt detox te på morgonen i flaskan. På kvällen dricker jag det i en vanlig kopp hemma. Tycker det funkar jättebra för då kan jag dricka morgon teet på väg till jobbet.

J Jennifer
Verifierat Köp

Jättenöjd med båda produkterna! Detox teet har jag köpt flera gånger då jag tycker det smakar bäst av alla jag provat. Flaskan är ny men ett bra tillägg till mitt detoxande.

A Amanda
Verifierat Köp

Bra flaska men teerna vet jag inte om dem funkar än

J Jessica
Verifierat Köp

Det är aldrig fel med en liten detox

N Nils
Verifierat Köp

Tet är gott och flaskan är verkligen bra! Kommer lätt att använda den efter detoxen också

N Nova
Verifierat Köp

Thét blir för starkt och äckligt om det är i flaskan för länge

N Niccolina
Verifierat Köp

Så bra att kunna ta te med sig på bussen på morgonen :D

E Elin
Verifierat Köp

Flaskan är smidig och detox te är bra

M Monika
Verifierat Köp

Jag älskar flaskan och känner mig alltid så fräsch efter en sån här detox kur

F Filippa
Verifierat Köp

Detoxen satte virkelig gang i mit vægttab, og flasken er super smuk og smart!

E Emilie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar