Gratis frakt vid köp över 699 kr

Detox & Shaping Pack

Detox Tea & Waist Trainer

Översikt

Vi har alla alltmer hektiska livsstilar och som ett resultat av detta, känner många av oss att det är svårt att ta hand om sina kroppar och få den kroppsform vi önskar. Detox & Shaping Pack har sammansatts för dem som söker efter ett enkelt sätt att rensa och tona. Först ut är Detox Te och dess fullständiga program är gjort med användning av enbart naturliga ingredienser, som erbjuder ett morgon- och kvällsalternativ för att ta hand om din kropp och ge den precis det som den behöver vid alla tider på dygnet.

  • Komplett 28-dagars Teprogram
  • Innehåller både morgon- & kvällste
  • Naturliga och veganvänliga ingredienser
  • Hjälper till att skulptera midjans utseende
  • Diskret & behagligt att bära
  • Optimalt att använda båda produkter tillsammans

Waist Trainer är perfekt för dem som eftersträvar ett briljera under en utekväll eller som önskar den där populära timglasformen. Det är en bekväm, modern korsett som får midjan att framstå som smalare och mer slimmad. Gjord av ett andningsbart tyg som tillåter rörelser och som även är tillräckligt tunn för att bäras diskret under kläder. Därmed tillhandahåller den det perfekta kortsiktiga alternativet utan att behöva ta sig an långsiktiga åtaganden.

Detox Tea

För att göra sig av med skadliga orenheter och toxiner, som enkelt kan ansamlas i kroppen, är det viktigt att detoxifiera kroppen regelbundet. Vanliga metoder inkluderar “gröna” smoothies och juicer som renar, de kan dock ofta smaka illa och vara svåra att fortsätta med. Detox Tea är ett alternativ som bokstavligen är lika enkelt som att dricka en kopp te och som utformats för att vara en rolig metod för att rena kroppen. Det har tagits fram med några av de bästa utvalda ingredienserna som finns, varav samtliga valts ut specifikt för deras hälsoegenskaper såväl som smak och doft, och när ingredienserna kombineras utgör de tillsammans ett unikt detoxifieringsprogram som du kan njuta av!

Varje paket utgör ett komplett 28-dagarsprogram och innehåller ett morgonte och ett kvällste. Detta då de anpassats för att passa kroppens olika behov vid dagens olika tidpunkter, så att du kan sköta om din kropp dygnet runt. Ingredienserna i morgonteet är perfekta för att hjälpa dig att piggna till och få dig att känna dig fräsch och energisk så att din dag börjar på rätt sätt. Kvällsteets ingredienser har å andra sidan valts ut för att de är mer lugnande och är optimala för att hjälpa till så du får en god natts sömn samt hjälpa din kropp att varva ner och slappna av. Tillsammans utgör de därför ett perfekt kompletterande par, som ger ett komplett detoxifieringsprogram – och allt du behöver göra är att dricka ett utsökt te!

Waist Trainer

Med tiden blir våra liv bara mer och mer hektiska och det kan bli svårare att hitta tid att träna och hålla våra kroppar i den form vi önskar. För dem som är i denna situation såväl som för dem som eftersöker ett sätt att få en timglasfigur till ett speciellt tillfälle, så kan Waist Trainern vara det perfekta valet. Den är designad för att vara behaglig att bära såväl som diskret, och den kan enkelt bäras under kläder. Perfekt för en speciell kväll ute!

Den är gjord med användning av högkvalitativa material och designad för att anpassas till din kroppsform och framhäva dina kurvor. För att behålla dess struktur, har den en finmetall som vävts in i tyget och som sedan förstärkts med vaddering för välbehag. Tillsammans hjälper dessa material till att slimma midjans utseende och få den att se mer tonad och smidig ut. Den är dessutom flexibel och lätt i vikten, så det är fortfarande möjligt att röra sig på ett enkelt sätt.

Användning

Storleksinformation for Waist Trainer med matt i centimeter
Detox Tea:

För att göra både morgon- och kvällste, tar du bara en tepåse och placerar den i din favoritmugg eller resflaska och tillsätter sedan nästan kokande vatten. Låt teet infuseras i ungefär 5 minuter. För bästa effekt och smak rekommenderar vi inte längre tid än så. Nu är ditt te redo att drickas! Om du vill ha något extra, så prova att tillsätta en hälsosam twist av citron eller honung. Drick morgonteet varje dag och kvällsteet varannan kväll. Med 28 påsar morgonte och 14 kvällste, kommer det vara tillräckligt för att fullfölja 28-dagarsprogrammet!

Waist Trainer:

Först och främst, behöver du försäkra dig om att du valt rätt storlek för dig. För att hitta rätt storlek, mät din midjelinje och konsultera storlekstabellen. När du mäter rekommenderar vi att du gör det vid ungefär 2 cm ovanför din navel för att få rätt midjemått. Om din storlek råkar vara mellan 2 storlekar, är det bäst att välja den större storleken och sedan gå över till den mindre vid behov.

När du tar på dig din Waist Trainer, kan den enkelt anpassas för att passa kroppen tack vara dess tre alternativa fästningsnivåer. För att sätta på den placerar du korsetten runt magen och ser till att den övre delen är placerad precis under bystlinjen och knäpp sedan. Vilka hakar du ska använda beror på hur tight du vill att den ska sitta. Du kan bära din korsett när som helst på dagen, vi rekommenderar dock inte att du använder den under mer än 6 timmar åt gången. När du börjar använda den, rekommenderar vi att du börjar med 1-2 timmar och sedan bygger på lite varje dag tills du når 6 timmar som mest. Detta för att din kropp långsamt ska vänja sig vid att bära korsetten.

Råd

Både Detox Tea och Waist Trainer som utgör detta kombo-paket, är gjorda enligt högsta standard, med användning av de bästa ingredienserna och materialen för jobbet, och resultat av det är att de därmed är säkra att använda enligt instruktionerna. Innan första användning rekommenderar vi dock att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan för teet för att undvika personliga allergener samt att konsultera din läkare om du tar någon medicin eller är gravid. För Waist Trainern rekommenderas det att bära den i sessioner snarare än under en lång tidsperiod samt att med tiden bygga upp användningstiden när du använder den.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(11)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.10% baserat på 30 Kundomdömen

Verifierat Köp

Goda teer och korsetten sitter bra

A Agneta
Verifierat Köp

Har provat teerna tidigare och jag tycker att dom funkar riktigt bra! Ska bli spännande och se om waist trainern är bra.

M Malin
Verifierat Köp

Bra te men tyvärr var waist trainern för liten för mig. Får prova den när jag har gått ner lite mer i vikt

E Ebba
Verifierat Köp

Asbra!

E Ella
Verifierat Köp

Bra detox och gördeln håller in 50 pluffsmagen så man kan ha klänning på sig.

M Margareta
Verifierat Köp

Älskar waist trainern! Och jag tycker att tét funkar också. Känner mig mindre svullen och uppblåst. Kommer absolut köpa dom igen.

L Louise
Verifierat Köp

Får så snygg midja av waist trainern men bara druckit tet i en vecka så vet inte om det funkar än.

M Majja
Verifierat Köp

Godaste detox tet

A Annika
Verifierat Köp

Tror inte på detox egentligen men vi är ett gäng på jobbet som ska prova ändå.

J Jessica
Verifierat Köp

Skön detox. Man kissar mycket mer och blir slankare.

A Anita

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar