GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR
detox plus superpaket öka din energinivåer, ork och detox
detox plus superpaket öka din energinivåer, ork och detox

The Ultimate Detox Package

Kombipack för Viktminskning & Detox

Översikt

Detox Plus - Superpaket för Detox & viktminskning innehåller tre av våra bästsäljande och mest populära produkter i ett ultimat kombinationspaket. Detox med te är ett av de enklaste, effektivaste och mest populära sätten att detoxa kroppen och öka förbränningen på. I detta kombinationspaket får du med vår populära produkt WeightWorld Scandinavian Detox Tea och två av våra andra mest sålda produkter för viktminskning; Skinny Fibre kapslar för ökad förbränning och Herbal Skin Doctors detoxande fotplåster för att ge dig ett ultimat viktminskningspaket till ett fantastiskt pris.

 • Köp tre av våra bästa produkter i ett komplett detoxpaket
 • Spara 20% av ordinarie pris
 • Kan hjälpa till att öka dina resultat med en oslagbar kombination
 • Kan öka dina energinivåer och ork
 • Rengör, detoxa och återfukta din kropp inifrån och ut
 • Kan hjälpa till att öka immunförsvaret och bli av med gifter
 • 100% naturliga produkter
 • Kan leda till en ökad naturlig viktminskning med detox
 • Kan i vissa fall reducera symtom som uppblåsthet och förstoppning
 • Kan hjälpa till med en ökad viktminskning på så lite som fyra veckor

Detox Plus - Superpaket för Detox & viktminskning fungerar genom att kombinera en unik blandning av detox tea, utformat för att fungera i harmoni med din kropp och för att bli av med oönskade gifter, vilket resulterar i en avgiftande effekt på hela kroppen. En detox ökar även kroppens förbränning och kombinerat med Skinny Fibre Extreme ökar du samtidigt din förbränning effektivt. Du startar kuren med en fem dagars behandling med detoxplåster för att få maximal effekt av din detox och hjälpa kroppen att öka fettförbränningen maximalt.

Detox Plus + – 5 enkla steg

 • 1. Drick en kopp av ditt WeightWorld Detox Tea så snart efter att du har vaknat som möjligt.
 • 2. Ta 1 kapsel Skinny Fiber Extreme ca 30 min innan din middag.
 • 3. Njut av en kopp WeightWorld Detox Tea varannan kväll innan du ska sova.
 • 4. Placera 2 plåster från Herbal Skin doctor ™ Detox Foot Pads under dina fotsulor medan du sover – detta steg görs endast under de 5 första dagarna av ditt program då detta renar kroppen och ökar ämnesomsättningen under resten av månaden*

* Vi rekommenderar att du dricker minst 2 liter vatten per dag under denna 28-dagars viktminsknings- och detoxkur.

Herbal Skin doctor ™ Detoxplåster (5 dagars grunddetox)

Detta är våra mest omtycka och effektiva detoxplåster som renar kroppen från slaggprodukter och gifter under första veckan av ditt detoxprogram.

Instruktioner: Paketet innehåller 10 detoxplåster och du applicerar dem under dina fötter under de första 5 dagarna av denna kur för att renar kroppen och öka ämnesomsättningen under resten av månaden, och därmed få ut ett maximalt resultat av resterande av denna kur.

WeightWorld Detox Tea (28 dagar)

WeightWorld Detox Tea är ett 100% naturligt renande te som innehåller en exklusiv blandning av olika örter. Det renar kroppen och innehåller flera av de mest exklusiva växterna i världen. Resultatet av att kombinera dessa ingredienser är häpnadsväckande!

Instruktion: Denna 28 dagars teblandning innehåller ett morgonte och ett kvällste. Tillsätt en tepåse i en kopp varmt vatten och låt dra i 2-5 minuter innan du dricker. Teet kan vara naturligt smaksatt smaka med honung eller citron.

Skinny Fiber Extreme (28 dagar)

Skinny Fiber Extreme är framtaget efter forskning om vad kunder söker efter i ett växtbaserat naturligt viktminskningstillskott. Detta tillskott innehåller ingredienser så som acaibär, gluccomannan och koffein som alla är kända för sina egenskaper att öka förbränningen.

Instruktion: Ta helt enkelt 1 kapsel 30 minuter innan dina två huvudmåltider.

Vart kan jag köpa Detox Plus - Detox & viktminskningspaket?

Du hittar detta exklusiva paket direkt här hos oss på Weightworld. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av hälsokost och naturliga produkter för viktminskning och hälsa i Sverige. I över 12 år har vi erbjudit våra kunder produkter av högsta kvalitet, konkurrenskraftiga priser och har hjälpt tusentals kunder över hela Sverige och Europa att nå sina viktminskningsmål.

Vi erbjuder expressleverans med 24 timmars leverans med UPS eller 10-14 dagars leverans helt kostnadsfritt på alla ordnar över 499kr. Om du behöver hjälp eller råd kan du ringa direkt till våran kundtjänst måndag – fredag mellan 9-19:00 och vi är också tillgängliga via live chatt eller e-post.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Använt produkterna i 14 dagar nu och har ökat 2 kg i vikt , hoppas det vänder så jag minskar istället .

m margareta J
Verifierat Köp

Bra produkter men inte värt priset

S Sanna L
Verifierat Köp

Min syster fick jättebra resultat och gick ner 8 kilo och tipsade mig.. Hoppas på snabb leverans och lika bra resultat..

V Valarie
Verifierat Köp

Jag har gått ner till min målvikt och jag hade inga biverkningar, rekommenderar detta starkt!!

K Kim, Sävas
Verifierat Köp

Jag har provat alla möjliga dieter, träningar, piller och allt möjligt, men ingenting har kunnat jämföras med detta. Jag har två små barn och försöker hitta tid att laga mat och hinna med allt och hittar inte tid för att träna och jag är alltid utmattad varje kväll. Sen jag började med detta har mina kläder börjat passa bättre och jag tror inte jag kunde vart nöjdare !! Tappat 8 kilo hitills och fått massor av energi! Detta var precis vad jag behövde för att komma igång!

I Ingalill, Linköping
Verifierat Köp

Kanonbra paket. Jag gillade verkligen denna kombination som var lätt att ta, dricker teet morgon och kväll och tar kapslarna med måltid. De första dagarna använde jag detoxplåsterna och det gav mig mer energi och ork och gjorde betydligt större skillnad än jag trodde de skulle göra.

J Jouni Lagerstedt
Verifierat Köp

Jag har använt detta Teatox te före och det fungerade jättebra. Detta paket hjälpte mig att få ännu större resultat än att enbart dricka teet, tappa 4 kilo under de första veckorna och jag fick betydligt mer energi än jag trodde vart möjligt så det fungerade över förväntan.

E Eva-Carina, 34
Verifierat Köp

Jag var skeptisk först men mina försök att gå ner i vikt hade inte gett några resultat genom bara diet och träning. Jag hade verkligen försökt i flera månader och uteslutit kolhydrater och gått till gymmet 3-4 gånger i veckan, utan några som helst resultat så jag sökte på internet och hittade detta paket. Jag började tappa vikt redan första veckan och det smakar bra och är lätt att ta, följde instruktionerna exakt på denna sida och sen jag började har jag tappat 6 kilo och är otroligt nöjd med detta paket och mina framsteg!

B Britta, Strömstad
Verifierat Köp

Snabb leverans, välsmakande och effektiva produkter.

S Susanna Arvidsson

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar