Green Tea Health Blend

För hälsosam vikthantering

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Det är består helt och hållet av naturliga ingredienser och Green Tea Health Blend är ett förstklassigt örtte som utformats för att främja viktkontroll och stötta det allmänna välbefinnandet. Jämfört med alla andra hälsoprodukter som finns på marknaden utgör den här ett fantastiskt alternativ för alla de som vill ha något välsmakande och njutbart. Det är också ett superenkelt program att följa - bokstavligen inte svårare än att dricka en kopp te två gånger om dagen!

  • Främjar en sund viktkontroll
  • Härligt välsmakande örtte
  • Med lotusblad, oolongte & hampafrön
  • Lika enkelt som att göra en kopp te
  • Gjort av naturliga ingredienser
  • Bara 2 koppar om dagen

Det som får Green Tea Health Blend att sticka ut från mängden är dess uppsättning av premiumingredienser. Denna inkluderar traditionellt oolongte, söt kaprifol och lugnande lotusblad. Men det är inte så att örtkombinationen bara ger dig ett te med en fantastisk smak och doft - den förser dig även med ett antal fantastiska hälsofördelar!

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad finns i Green Tea Health Blend?

Lotusblad
Lotusblad

Under dess tusentals år av existens har lotus kommit att bli en stapelvara i många av världens regioner. I Egypten representerar lotusen återfödelse efter döden, medan dess blad representerar de fem elementen i Indien. När det kommer till vår hälsa vet man att den är avslappnande, vilket gör dem till ett perfekt tillskott i örtteer. Lotus sägs även en jättebra hjälp vid detox av kroppen.

Oolongte
Oolongte

Det är ett traditionellt halv-fermenterat kinesiskt grönt te, och oolong tas fram enligt en särskild process som ger det dess karakteristiska smak och doft. Trots att det bara utgör omkring 2% av världens producerade tekvantiteter är det mycket nyttigt för kroppen. Detta beror på att det innehåller en stor rikedom av mineraler, som mangan, kalium, natrium och magnesium.

Gynostemmablad
Gynostemmablad

Den kallas även “jiaogulan” och gynostemma är känd för att vara en adaptogen ört. Detta betyder att den kan hjälpa till att balansera kroppen och främja en hälsosam jämvikt. Ett sätt som den gör detta är genom att hjälpa till att skydda kroppen mot både interna och externa påfrestningar. Den sägs även vara användbar för att främja en hälsosam matsmältning och viktkontroll.

ett knippe med rosa blommor och grona blad mot en vit bakgrund
Kaprifol

Denna vackra, klättrande busken hittas oftast i norra Asien, Ryssland, norra Europa och norra Kanada, och den är känd för sin söta doft. Kaprifolen sägs vara fantastiskt för kroppen och är känd för att stötta matsmältningsfunktionen. Den är även användbar när det kommer till att rena och stärka kroppen inifrån.

en hog med bruna cassiafron sett ovanifran mot en vit bakgrund
Kassiafrön

Fröna går även under namnet, “cao jue ming” och kassian är del av leguminosae-familjen. Den återfinns vanligtvis i de tropiska delarna av Kina, Indien och Afrika. Fröna har många nyttoområden och ett av de mest populära är inom matsmältningen, särskilt när den intas i form av te. De sägs även ha en kylande effekt och kan vara fördelaktiga när det kommer till detox av kroppen.

en sked med ett vitt pulver och ett gront blad pa en vit bakgrund
Stevia

Det hämtas från växten, stevia rebaudiana, och stevia används ofta för att ersätta socker. Som du kanske redan har gissat är dess stora fördel att den har en söt, sockerlik smak, men utan kalorierna. När det kommer till dess övriga nyttor har en studie genomförts på extrakt från plantan, som visat att intag av stevia tycks ha en positiv koppling till normal vikt.

en liten hog med hempafron med mycket fibrer mot en vit bakgrund
Hampafrön

Den anses vara en av de mest användbara och mångsidiga grödan i världen och man säger att hampafibrerna är de längsta och mest slitstarka av alla naturfibrer. Hampan är nyttig för kroppen på många sätt, som för att stödja aptitkontroll och hjälpa dig att undvika sug. Då den är rik på både lösliga och olösliga fibrer kan den även vara fördelaktig för matsmältningen.

Innehållsförteckning

Lotusblad, oolongte, gynostemmablad, kaprifol, kassiafrön, stevia, hampafrön.

Användning

Green Tea Health Blend har utformats för att vara smidigt att använda - och det är ordagrant lika enkelt som att göra en kopp med te! Placera bara en tepåse i en kopp, mugg eller tekanna (för en person) och häll sedan på kokande vatten. Låt den dra i omkring 5 minuter och lyft sedan ur tepåsen - så är du redo att avnjuta ditt te! Om du vill kan du även addera något nyttigt för extra smak, som citron eller honung.

Råd

Då Green Tea Health Blend endast innehåller naturliga, växtbaserade ingredienser är produkten säker att använda, utan kända bieffekter. Om du inte druckit det här teet innan rekommenderas du läsa igenom den fullständiga innehållsförteckningen, om du personligen skulle ha någon allergi. Om du går på någon medicin eller har andra aktiva problem med din hälsa, rådfråga din läkare innan användning. Teet är inte avsett för gravida eller ammande kvinnor, eller personer under 18 år.

Green Tea Health Blend För hälsosam vikthantering

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

76.00% baserat på 4 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag tyckte var för att jag minskade min vikt

M Muse H
Verifierat Köp

En av mina favoritprodukter, ökar viktminskningen och får mig att känna mig piggare och hälsosammare. Känns även som att sötsuget minskar när jag druckit detta.

B Boel, 34
Verifierat Köp

Mycket nöjd, lätt att föra in i vardagen och jag tappade 5 kilon under min första månad!! Lätt att dricka te istället för att ta tabletter och det fungerade mycket bättre än förväntan, ska göra en månad till nu :) /Esmeralda

E Esmeralda, Enköping
Verifierat Köp

Jag har letat efter Oolong tea i Sverige sen jag först hörde om det och blev jätteglad när jag hittade det här på weightworld. Väntar spänt på min beställning nu!!

M Maja K

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar