Chlorella Super Pack

Kombinationspaket | Tabletter och pulver av ren chlorella

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Med Chlorella Super Pack tar du verkligen tillvara på mikroalgernas otroligt näringsrika kraft - både i pulver- och kapselform! Båda är perfekta för oss som vill få in en lätt detox i vår dagsrutin, för att på så vis dra ut föroreningarna som vi alla stöter på i vardagen. Dessa alger innehåller inte bara de högsta klorofyllhalterna av alla växter, det finns också ett stort antal vitaminer, mineraler, och omega-3-fettsyror i dem. Särskilt unikt jämfört med andra växter är att chlorella innehåller vitamin B12, vilket är mycket ovanligt i vegansk variant.

  • Naturligt chlorella i två premium-utformningar
  • Upp till 60% förstklassiga, veganska proteiner
  • Rikare på klorofyll än någon annan växt
  • Har en mängd mikronutrienter och vitamin B12
  • Exakta doser i form av tabletter
  • Pulver som kan passas in i olika recept

Det blir allt svårare att veta exakt vad som försiggår i våra kroppar, på grund av hur vi påverkas av kost och miljö - så det kanske inte är så konstigt att “detox” är ordet på allas läppar? Allt fler av oss är intresserade av att kunna ta bort potentiellt skadliga ämnen på ett försiktigt sätt, på en daglig basis. Med Bio Chlorella Tablets kan du enkelt rena dig samtidigt som du förhöjer ditt dagliga näringsintag. Pulvret innebär att du kan föra in denna fantastiska superfood i alla delar av din dag, såväl i mat som i dryck. Super Pack-kombinationen betyder att du inte behöver gissa vilken form som passar dig bäst - du kan istället upptäcka det på egen hand!

Naturens uråldriga hemlighet

Det är en av de elit-arter som kallas “levande fossil”, vilket innebär att chlorella-algen inte har utvecklats på tusentals år - alla jordens omvälvande skeenden har passerat den obemärkt! Den måste alltså varit perfekt utformad från början. Algen upptäcktes 1890 av en holländsk mikrobiolog i dess naturliga miljö i Ostasien. Årtionden senare, efter det att andra världskrigets härjningar utlöst rädslan för en världsomspännande matbrist, förespråkades den av experter som en potentiell livräddare, som en proteinrik ny källa till föda. Utöver detta kan den växa sig fyra gånger större på en dag - det är en naturligt självförnyande näringskälla. På senaste tiden har chlorella blivit känd som ett användbart detox-medel. Ingenstans är detta mer sant än i Japan, där befolkningen uppskattas konsumera ofattbara 200,000 ton om året!

Detox: en ökande nödvändighet

Något som är okänt för de flesta av oss är att vi riskerar att ta upp olika gifter i våra kroppar, på ett otal olika sätt - ur luften vi andas, ifrån maten vi äter… Fisk som annars ger kärlek till vår hälsa, som svärdfisk, tonfisk och makrill, har till exempel ovanligt höga halter av kvicksilver. Vanligare kostelement, som olika typer av frukt och grönsaker, mejeriprodukter och icke-ekologiskt kött, har ofta också utsatts för bekämpningsmedel mot ogräs och skadeinsekter. Oavsett hur ansvarstagande vi försöker vara så kan vi aldrig vara säkra på att allt vi äter är helt giftfritt, om vi inte odlar och tillagar allt från grunden. Bästa lösningen kan faktiskt vara en helt naturlig produkt som vi kan använda varje dag, för att hjälpa till med att rensa ur, rena och fräscha upp våra kroppar.

Chlorella-algens fantastiska egenskaper

Chlorella utmärker sig för sitt extraordinära klorofyllinnehåll - vilket sägs vara högre än i någon annan växt! Det här naturliga pigmentet ger inte bara algen sin djupgröna färg, utan ansvarar också för processen som gör att energi kan hämtas ur solljus, som är känd som fotosyntesen. Genom att binda till sig toxinerna i din kropp saktar den ner deras resa genom dina system vilket till slut gör att de kan föras ut. Något som är unikt bland växterna är att även vitamin B12 återfinns i den här otroliga växten. Normalt sett kan det endast utvinnas ut köttprodukter (nötlever är den näst bästa källan), vilket betyder att veganer inte sällan lider brist på det, Ser man till detta är chlorella ett fantastiskt bra tillskott till en vegandiet. Det finns också ett överflöd av järn i chlorella, vilket är känt för att hjälpa till att underhålla ditt naturliga immunförsvar, samt till att ge energi och samtidigt rena och ge näring

A-, C- och E-vitamin hittas också naturligt i chlorella, vilket innebär en rad olika nyttor för dig. Dessa omfattar hjälp med att bibehålla frisk hud och syn, med tillverkningen av blodkärl och med cellernas skydd mot oxidation. Chlorella har en mycket hög proteinhalt, faktiskt dubbelt så mycket som spenat, och upp emot 60% av algen består av det. Och faktum är att alla aminosyror som du kan behöva finns i algen, så du behöver inte se dig om efter komplement. Mineraler, som kalcium, magnesium, zink, fosfor och kalium finns också representerade. Slutligen kan du även inhämta högkoncentrerade mängder med omega-3 härifrån. I naturen är chlorella-algen fiskens egna källa till dessa näringsrika fettsyror och anledningen till att fisk är en så populär komponent inom hälsosam kost.

infographic for chlorella pulver och tabletter mot en vit bakgrund

Fånga mikroalgernas magi

I naturen har chlorella-algen paketerat in sina värdefulla nutrienter i ett robust fiberhölje. Den här barriären behöver brytas ner så att den mänskliga kroppen kan ta upp dem. En speciellt utformad process används här för att spräcka och krossa ytterhöljet, under frånvaro av ljus och värme för att behålla algens näringsinnehåll intakt. Detta frigör chlorella-algens alla otroliga nyttor i en form som är lättupptaglig och redo att pressas ihop till en tablett, eller att lämnas i pulverform för att blandas ner i drycker och rätter.

Att använda chlorella-kapslar och -pulver

Vad gäller chlorella-pulvret så bör du använda en tesked per måltid, upp till maximala tre teskedar om dagen. Av chlorella-tabletterna tar man maximalt tio stycken om dagen och vi föreslår att man delar upp det på två tillfällen, varje gång innan ett mål och med ett stort glas vatten. För att dra full nytta av chlorella så rekommenderar vi att tillskotten tas i minst tre månader och att man sedan investerar i en långsiktig användning.

Chlorella Super Pack ger dig möjligheten att njuta av chlorella-algens fantastiska fördelar i två olika former. Vi rekommenderar att du varierar användningen av kapslar och pulver, från dag till dag, på ett balanserat sätt. Tänk på att även om varje produkt har en individuell rekommendation vad gäller maxdosering, så behöver man tillse att man inte tar maxdos av båda två samtidig. Kroppen han bara hantera och dra nytta av en viss mängd.

Råd angående Chlorella Super Pack

Det vi värdesätter allra högst är att sälja produkter som vi tror på: naturliga kosttillskott som inte innehåller några skadliga tillsatser eller utfyllnadsmedel. Både kapslar och pulver är gjorda av 100% oförvanskad chlorella. Som med alla kosttillskott så bör du dock konsultera medicinsk personal innan du använder produkten om du går på någon medicin. Ingen av produkterna är avsedda för personer under 18 år.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar