måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Buttocks Lifting Gel

60ml Gel

Cobeco Cosmetics

319Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

CC Buttocks Lifting Gel kan hjälpa dig att ge din hud en fastare, mjukare och mer strålande utseende. Celluliter är varje kvinnas värsta mardröm och kan negativt påverka ditt självförtroende när du simmar, solar och även i intima stunder med en partner. Celluliter är varje kvinnas värsta mardröm och kan påverka ditt självförtroende negativt när du simmar, solar eller under intima stunder med din partner. Buttocks Lifting Gele kan öka blodcirkulationen till rumpa och ge huden ett hårdare, jämnare och mer strålande utseende.

 • Ett säkert alternativ till dyra och farliga operationer
 • Applicera endast gelen två gånger om dagen för bästa resultat
 • Kan hjälpa till att lyfta och strama upp huden på på rumpa och lår
 • Kan ge huden en mer ungdomlig, mjukare ton.
 • Kan hjälpa att bli av med oönskade celluliter
 • 100% naturliga ingredienser
 • Stramar åt huden effektivt

Bikinisäsongen är en fruktad tid för kvinnor med celluliter och tanken på blottar sina lår och en mage orsakar stress hos många kvinnor. CC Buttocks Lifting Gel kan vara lösningen du letat efter. De naturliga ingredienserna kan bidra till att minska celluliterna effektivt.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 60 ml

Vad är CC Buttocks Lifting Gel?

CC Buttocks Lifting Gel är en komplett cellulitkräm som är särskilt utformade för kvinnor som vill bli av med sina fördjupningar i lår och skinkor. Denna gelé kan hjälpa dig att lyfta och göra skinkor och lår fastare genom att öka hudens elasticitet. Detta kan förbättra den övergripande utseende och även hjälper till att förhindra eventuella framtida celluliter.

CC Buttocks Lifting Gel är en komplett hudvårdsprodukt som är speciellt utformad för kvinnor som vill bli av med celluliter på lår och rumpa. Krämen förbättrar det allmänna utseendet och hjälper mot celluliter. Få en fast rumpa och lår som du alltid velat ha med denna banbrytande naturprodukt.

Hur fungerar CC Buttocks Lifting Gel?

Många kvinnor som lider av celluliter är ofta inte nöjda med formen på sina lår och rumpa. Denna gel kan minska celluliter på lår och skinkorna. Genom att ofta applicera gelé på de exponerade områdena kan blodcirkulationen öka på dessa områden. Denna ökning kan hjälpa till att ge huden ett jämnare och strålande utseende detta kan dessutom förhindra uppkomsten av celluliter.

För att få de bästa resultaten bör du applicera Buttocks gelé direkt på rumpa och låren två gånger per dag och massera in gelen tills den har absorberats av huden. Vid applicering av gelen bör du gnida in den i cirkulära rörelser som en del av din normala skönhets rutin. Man kan uppleva resultat och ökad fasthet av rumpan redan inom några dagar. Resultat är dock individuella och kan variera från person till person.

När ser jag resultat?

För att få bästa resultat ska du smörja in gelé direkt på huden på skinkorna och låren två gånger om dagen. Applicera gelen på de drabbade områdena i en cirkelrörelse som en del av din vanliga skönhetsrutin. Eftersom vår hudtyp och svårighetsgrad av celluliter varierar är det mycket olika från person till person hur snabbt du kommer att se en skillnad.

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person

Hur ökas blodcirkulationen med Buttocks Lifting Gel?

Celluliter är varje kvinnas värsta mardröm och kan negativt påverka din kropp förtroende. Många kvinnor lider av celluliter resultatet av en fet kost och brist på motion. Buttocks Lifting Gel kan vara en lösning för dina problem och göra dig mer självsäker i din kropp. Genom att frekvent applicera gelen på de områden som är drabbade av celluliter på skinkorna och låren kan du även öka blodcirkulationen i dessa områden. Denna gradvisa ökning av blodcirkulationen ger huden en jämnare och mer strålande utseende, förbättra utseendet på celluliter.

100% Naturligt

CC Buttocks Lifting Gel innehåller 100 % naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Det rekommenderas att du använder en liten mängd gele på din underarm som ett test innan du applicerar produkten på önskat område. Om det finns någon rodnad eller klåda på din underarm, ska du inte använda produkten.

Vilka är ingredienserna i Buttocks Lifting Gele?

Gelen är 100% naturlig och innehåller flera effektiva ingredienser. Innehåll: Vatten, Hedera, Juniperus, Arnica, Panax, Ginseng, Carbomer, Te, Rosmarinus olja, Cl 42.051 och 73.015 Cl, Methylchloroisothiazolinone, Limonen, Linaloo.

Hur beställer jag Buttocks Lifting Gel?

Om du beställer innan 17:00 på en arbetsdag kan du få din leverans redan i imorgon eftermiddag. Klicka bara på "Köp" och gå vidare till utcheckningen när du är klar med din shopping på WeightWorld.

Vid applicering gnid in i området i en cirkelrörelse som en del av din vanliga skönhet rutin. Med kontinuerlig användning bör du börja se en annan i form och fasthet av skinkorna.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * den här gel är verkligen perfekt.Celluliterna försvinner och huden blir len och fin och smalare ben och en fin rumpa
 • * Celluliterna försvinner och min hud blev mjuk och len. Denna var bättre än andra krämer jag testat från apoteket.
 • * har använt detta ett par månader efter att jag fick mitt andra barn och jag kan faktiskt se en stor skillnad. Jag känner mig mycket mer säker nu och till sommaren kommer jag inte behöva känna att jag måste täcka mina ben längre :)
 • * Precis det jag letat efter. Toppenprodukt, snabb leverans och säker betalning. +++++ /Karim
 • * Jag käner hur gelen stramar åt huden och jag ser en skillnad efter några dagar.. Först trodde jag inte på detta men nu börjar jag få hopp igen. Jag ser fram emot att fortsätta och se fler framsteg.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden