WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Buttocks Lifting Gel

60 ml Gel | För att Lyfta, Stärka och göra Rumpan Fast Cobeco Cosmetics

silkn lipo

CC Buttocks Lifting Gel är utformad speciellt för användning på låren och rumpan, för ett fastare och jämnare utseende. Det kan vara svårt att bli av med celluliter, speciellt på dessa delar av kroppen. Buttocks Lifting Gel är en helt naturlig gel som strävar efter att främja cirkulationen för att ge en mer tonad och fast rumpa.

  • En naturlig gel för lår och rumpa
  • Applicera gelen två gånger om dagen för bästa resultat
  • Kan hjälpa till att lyfta och strama upp huden på rumpa och lår
  • För hantering av celluliter
  • 100% naturliga ingredienser
  • Bidrar till att stramar åt huden

Speciellt inför sommaren söker många kvinnor efter hjälp att hantera celluliter och gropig hud på låren och rumpan. CC Buttocks Lifting Gel innehåller helt naturliga ingredienserna som strävar efter att jämnaut och strama upp huden för ett mer tonat resultat.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
34.96
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer
En kvinna i underklader som formar ett hjarta med handen precis over hennes lar

Vad är CC Buttocks Lifting Gel?

CC Buttocks Lifting Gel är en komplett cellulitkräm som är särskilt utformade för kvinnor som vill bli av med sina fördjupningar i lår och skinkor. Denna gelé kan hjälpa dig att lyfta och göra skinkor och lår fastare genom att öka hudens elasticitet. Detta kan förbättra den övergripande utseende och även hjälper till att förhindra eventuella framtida celluliter.

CC Buttocks Lifting Gel är en komplett hudvårdsprodukt som är speciellt utformad för kvinnor som vill bli av med celluliter på lår och rumpa. Krämen förbättrar det allmänna utseendet och hjälper mot celluliter. Få en fast rumpa och lår som du alltid velat ha med denna banbrytande naturprodukt.

Hur fungerar CC Buttocks Lifting Gel?

Att få bort celluliter helt kan verka omöjligt, men det finns vissa steg du kan ta för att naturligt minska uppkomsten av så kallad apelsinhud. Börja med att se över din diet och motionera regelbundet. För extra effekt kan du kombinera din hälsosamma livsstil med en kräm eller gel för utvärtes bruk, för att stimulera området. Att applicera Buttocks Lifting Gel regelbundet på områden med celluliter kan hjälpa dig att upprätthålla blodcirkulationen för att ge huden ett jämnare utseende och motverka uppkomsten av nya celluliter.

När ser jag resultat?

För att få bästa resultat ska du smörja in gelé direkt på huden på skinkorna och låren två gånger om dagen. Applicera gelen på de drabbade områdena i en cirkelrörelse som en del av din vanliga skönhetsrutin. Eftersom vår hudtyp och svårighetsgrad av celluliter varierar är det mycket olika från person till person hur snabbt du kommer att se en skillnad.

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person

100% Naturligt

CC Buttocks Lifting Gel innehåller 100 % naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Det rekommenderas att du provar en liten mängd gel på din underarm som ett test innan du applicerar produkten på önskat område. Om du upplever rodnad eller klåda på din underarm, ska du inte använda produkten.

Ett par bara kvinnoben som ser lena och cellulitfria ut

Ingredienser i Buttocks Lifting Gel?

Gelen är naturlig och innehåller flera effektiva ingredienser. Innehåll: Vatten, Hedera, Juniperus, Arnica, Panax, Ginseng, Carbomer, Te, Rosmarinus olja, Cl 42.051 och 73.015 Cl, Methylchloroisothiazolinone, Limonen, Linaloo.

Hur beställer jag Buttocks Lifting Gel?

Klicka bara på "Köp" och gå vidare till kassan. Om du beställer innan 17:00 på en arbetsdag kan du få din leverans redan i imorgon eftermiddag om du väljer express leverans.

Läs mer
Buttocks Lifting Gel 60 ml Gel | För att Lyfta, Stärka och göra Rumpan Fast

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

74.55% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

luktar lite jenka typ.........

M Mathilda L
Verifierat Köp

Bra produkt som fyller sin funktion

L Lena
Verifierat Köp

Den funkar ganska så bra. MEN är inte värd de priset för en sådan liten flaska.

J Johanna S
Verifierat Köp

Inte så stor skillnad sen innan behandling

H Helen L
Verifierat Köp

Jag käner hur gelen stramar åt huden och jag ser en skillnad efter några dagar.. Först trodde jag inte på detta men nu börjar jag få hopp igen. Jag ser fram emot att fortsätta och se fler framsteg.

Y Yvette K, 46
Verifierat Köp

Den bästa krämen jag provat till och med min man märkte skillnad efter att jag använt krämen ca 2 veckor.

M Mary-B
Verifierat Köp

har använt detta ett par månader efter att jag fick mitt andra barn och jag kan faktiskt se en stor skillnad. Jag känner mig mycket mer säker nu och till sommaren kommer jag inte behöva känna att jag måste täcka mina ben längre :)

C Carisma, Växjö
Verifierat Köp

Precis det jag letat efter. Toppenprodukt, snabb leverans och säker betalning. +++++ /Karim

K Karim
Verifierat Köp

den här gel är verkligen perfekt.Celluliterna försvinner och huden blir len och fin och smalare ben och en fin rumpa

G GUNNEL
Verifierat Köp

Celluliterna försvinner och min hud blev mjuk och len. Denna var bättre än andra krämer jag testat från apoteket.

L Lilian P
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter