Super Guarana

Återupplivande Fruktpulver från Amazonas

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Utmattning och trötthet – känslor vi alla önskar att vi kunde ersätta med känslan av energi, kraft och driv! När vi är superupptagna eller samlar kraft inför ett träningspass, tänker vi då inte alla på att sträcka oss efter en energi- eller sportdryck, som är full av kemiska tillsatser? För att balansera frestelsen kan du nu njuta av Super Guarana Powder, en naturlig och organisk energigivare som är perfekt för att blanda ner i smoothies, juicer och till och med söta snacks.

 • Jämn, stärkande energiboost
 • Guarana har mer koffein än kaffe
 • Berikat med vitaminer och mineraler
 • Väldigt anpassningsbart till olika recept
 • Naturligt söt och fruktig smak
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Du kan ta till ett riktigt holistiskt tillvägagångssätt för att tillfredsställa dina energibehov genom att mixa Super Guarana Powder i olika aspekter av din kost och livsstil. Denna frukt, som redan är en älskad favorit i området runt Amazonas, är optimal för dem som söker efter ett hjälpmedel till sin mentala skärpa, fysiska kraft, motivationskänsla och personliga fitness. Genom att dra fördel av en av naturens mest potenta och stärkande föreningar kan du undvika att någonsin behöva vända dig till artificiella substitut igen och hoppa på vägen till ett hälsosammare sätt att leva.

 • Vegansk
 • Ekologisk
 • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Dyrbar Guarana

Bild pa Guarana exrakt med tillhorande blad mot en vit bakgrund

Guaranafrukten är döpt efter Guaranifolket, som är hemmahörande i Amazonas regnskog. Hälften av världens levande arter förekommer i denna rika miljö, såväl som hundratusentals infödda människor som fortfarande har regnskogen som sitt hem och vars kärlek till frukten ledde till att den blev en populär ingrediens till den allmänna befolkningen. Det är införstått att teer och varma drycker traditionellt användes för att konsumera frukten och att det ofta användes under perioder av fasta för att komplettera energinivåerna. Nu för tiden har det blivit en kultfavorit i kolsyrade drycker och sötsaker över Sydamerika, då den är populär för dess fruktiga sötma och energigivande förmågor.

Vad Guarana kan ge dig

Det vetenskapliga samfundet har börjat rikta sin uppmärksamhet på detta uråldriga, traditionella stimulerande medel av en anledning – koffeinnivåerna som kan nå upp till fyra gånger högre än kaffebönor. Koffein är en regelbunden komponent i så många av våra dagar och anses vara av yttersta hjälp till att främja en känsla av mental skärpa, fysisk uthållning, ämnesomsättning och matsmältning. Fitness-entusiaster använder den ofta för att främja bättre fysisk prestation, i tillägg till en termogenisk faktor för att boosta lipidämnesomsättningen.

Frukten Guarana ger dig möjlighet att njuta av en kraftfull naturlig form av detta otroligt populära stimulerande medel, i en form som är ren från de onödiga tillsatser eller socker som finns i moderna drycker. Det finns även en ökande förståelse för att det finns andra, unika kombinationer av föreningar som förekommer i Guarana, som boostar förmågan att ge dig en hel dags, långsam frisättning av energi. Många av dessa är xantiner, inkluderat tanniner, katekiner och procyanidin. Nyligen utförd forskning om den lokala Amazonas-befolkningens konsumtion av extrakt från frukten Guarana, visade dessutom på starka kopplingar till både lägre kolesterol och mindre midjemått.

Super Guarana Powder’s Extra styrkor

Detta pulver är även berikat med Vitamin B1, som är känt för att medverka till minskad trötthet och utmattning samt normal energigivande ämnesomsättning. Du kan även avnjuta fördelarna av tre värdefulla mineraler. Kalcium är känt för att medverka till normal muskelfunktion och upprätthållandet av normalt skelett; fosfor för att hjälpa cellmembranen; kalium sägs hjälpa nervsystemet.

 • Mental skärpa
 • Fysisk uthållning
 • Ämnesomsättning av lipider
En vit skal fylld med Super Guarana som ar ett brunt pulver. Vit bakgrund
 • Positiv motivation
 • Viktkontroll
 • Kolesterol

Super Guarana Powder - En sublim källa

Pulvret ger dig möjligheten att blanda ner denna frukts stimulerande förmågor i dina smoothies, juicer och desserter. Optimalt för dem som söker efter mångsidighet och experimentering samt för dem som tycker om att ta del av en hälsosam livsstil då det kan blandas med all slags mat för att få alla möjliga typer av näringsfyllda och läckra maträtter. Super Guarana Powder innehåller enbart rent, organiskt guaranapulver: det är lämpligt för veganer och vegetarianer och är 100% fritt från hårda kemikalier. Vi rekommenderar användning av en sked i varje portion och upp till tre varje dag. Denna produkt är inte avsedd för dem som ammar eller är gravida eller för dem som har en känslighet eller intolerans mot koffein.

Super Guarana Återupplivande Fruktpulver från Amazonas

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(13)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

90.00% baserat på 17 Kundomdömen

Verifierat Köp

Smakar inte gott oavsett i vad pulvret blandas ner i, juice yoghurt eller liknande men Guarana pulvret levererar, det vill säga ger kroppen en energiboost, därav 5 stjärnor.

S Sofia
Verifierat Köp

Efter 3 veckors användning i kombination med Garcinia Cambogia Pure försvann 10 kg. Jag hade en enorm värmeutveckling i kroppen, antagligen pga hög förbränning. Använde ca 2 tsk/dag i min morgonsmoothie.

O OM
Verifierat Köp

Sen jag började med Guarana pulvret har jag slutat dricka kaffe helt då jag inte känner att jag behöver det och efter räknat på det lite snabbt, märker jag att jag har sparat ganska mycket pengar vilket är ett enormt plus!

A Anders
Verifierat Köp

Lätt att ha i smoothies och liknande

J Julia
Verifierat Köp

Rekommenderar verkligen den här till alla som vill ha mer energi och sluta småäta! Beställde på ren impuls utan några förhoppningar men det här fungerar verkligen!

V Vera
Verifierat Köp

Ett bra supplement för en viktminskningskur

C Camilla
Verifierat Köp

Då mitt arbete är väldigt stressigt har jag letat efter något som kan ge mig energi på en mer naturlig väg. Efter jag började dricka Guarana är inte jobbet en lika stor utmaning längre och jag har energin att jobba på utan att känna mig trött så kan rekommendera detta till alla som behöver lite extra energi för att klara sig igenom dagen.

H Hanna
Verifierat Köp

Jag är en van kaffedrickare vilket gjort att min toleransnivå för kaffein är ganska hög. För att få ungefär samma effekt som kaffet får jag ta lite mer pulver än vad som är "normalt" men jag mår mycket bättre på detta så det blir ändå värt det.

D Desiree
Verifierat Köp

Jag blir inte lika hyper jämfört med kaffe eller energidryck och så känns det som om det håller i sig längre :)

F Felicia
Verifierat Köp

Jag gillar att energi kicken kommer ganska fort så en bra snabblösning när man behöver lite extra energi

S Susanne
Verifierat Köp

Blandar en shot med detta varje morgon innan jag gymmar för att ge mig extra energi till träningen

J Joel
Verifierat Köp

Behövde något för att sluta småäta då det är en av anledningarna till att jag gått upp så mycket i vikt den senaste tiden, och min syster tipsade mig om Guarana. Nu är nästan allt sötsug borta, och vågen börjar sakta men säkert visa mindre kilon

M Michael
Verifierat Köp

Gillar smaken på det här pulvret! Inte för sött och inte för bittert

R Rakel
Verifierat Köp

Gillar verkligen den här produkten, men beställde bara för ett par dagar sedan så det har inte hunnit ge någon effekt.

K Klara
Verifierat Köp

Jag kör lastbil och det innebär ganska många körningar på natten. Upplever att guarana fungerar bättre än kaffe

H Håkan
Verifierat Köp

Ett så fint pulver som blandas ut jättebra i vad än man väljer att tillsätta det i. Gillar smaken också

V Viggo
Verifierat Köp

Jag har börjat med guarana på mina frukost flingor. Märkte ganska snabbt fördelarna med pulvret då jag helt plötsligt orkade fokusera på saker och ting längre samtidigt som jag håller energin uppe nästan hela dagen.

N Nina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar