GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående
bio spirulina för bättre välmående

Spirulina Algae Tablets

Energigivande & proteinrik superfood

Översikt

Spirulina är känd som en superalg, fullpackad med energihöjande, stärkande sammansättningar. Detta superfood innehåller återupplivande vitaminer och mineraler, samt otroliga mängder veganskt protein, vilket gör den till ett utmärkt naturligt stöd till din träningsrutin och en aktiv livsstil. Med Bio Spirulina tabletter kan du enkelt lägga till ett kraftfullt och mångsidigt tillskott i din dagsrutin.

 • Marknadsledande dagsdos på 3000mg
 • Kraftfullt och mångsidigt multivitaminkomplex
 • Upp till 70% veganskt protein
 • Innehåller alla essentiella aminosyror
 • Helt naturlig formula
 • Passar veganer och vegetarianer

Nu kan du ta del av naturens fantastiska krafter, otroligt enkelt och bekvämt. Bio Spirulina tabletter innehåller kraftfullt, veganskt protein och alla de essentiella aminosyrorna, en enastående mängd vitaminer och mineraler som kan ge dig en daglig boosta för ditt välmående.

 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • GMOFRI

Kraftfulla spirulina

På bara några år har spirulina-algen gått från en uråldrig ingrediens som använts främst av aztekerna, till ett FN-sanktionerat och NASA-godkänt, proteinrikt livsmedel. NASA, eller the National Aeronautics and Space Administration,har utfört många forskningar om algen och hävdar att 1kg spirulina har samma näringsvärde som 1000kg av andra frukter och grönsaker. Detta gör algen till ett fantastiskt superfood, både för astronauter och för oss som helst stannar på jorden! Eftersom spirulina är känt för att växa väldigt fort och innehålla enorma mängder med näring, odlas det allt mer i utsatta områden i Afrika för att tillfredsställa de lokala näringsbehoven. Förenta Nationerna samarbetar med humanitära hjälporganisationer för att hjälpa undernärda barn att få ta del av fördelarna med spirulina och har förespråkat dess potential för att hjälpa mot hungersnöd. Spirulina är en högkoncentrerad näringskälla med superkrafter, särskilt i pulverform, som fått ett internationellt erkännande av näringsexperter.

Spirulina och din kropp

 • Prestation
 • Blod
 • Kolesterol
 • Utmattning
 • Hjärta
 • Muskler
 • Hjärna
 • Hår

Tack vare omfattande forskning har man upptäckt att ett tillskott av spirulina i den dagliga kosten kan hjälpa till att återuppliva kroppen och ge styrka och ny energi. Det breda näringsinnehållet kan boosta din kropp på en mängd olika sätt. Expertstudier har kopplat samman spirulina med ökad träningsprestation, som bland annat gör att det tar längre tid att bli utmattad och har även sett positiv påverkan på den muskulära motståndskraften. Man tror också att den är precis lika verksam på kolesterolnivåerna, samt att den kan hjälpa till att hantera blodsockret och främja ett hälsosamt blodtryck. Det hävdas till och med att spirulina kan hjälpa till att stödja hjärnfunktioner och minnet! Med spirulina tabletter kan du ta del av detta superfood, som experterna anser vara både otroligt näringsrikt och ha en anmärkningsvärd påverkan på hur din kropp reagerar på träning.

Näringsvärde per dos: Energi 48.48kJ / 11.58kcal, Fett 0.22 g, Mättade fettsyror 0.1 g, Kolhydrater 0.31 g, varav socker 0 g, Kostfiber 0.26 g, Protein 2.08 g, Salt 0.06 g, Kalcium 4.65 mg, Kalium 45.81 mg, Järn 1.86 mg, Magnesium 7.35 mg, Vitamin B1 0.13 mg, Vitamin B2 0.20 mg, Vitamin B3 0.18 mg, Vitamin B6 0.55 mg, Vitamin B12 4.56 µg, C-vitamin 0.05 mg, D-vitamin 7.17 IU, Folsyra 8.55 µg

Stärkande superfood

Spirulina-algen är mest känd för dess höga innehåll av protein. 60-70% av spirulina-algen består av protein, vilket gör den till en fantastisk källa till rent, naturligt och helt veganskt protein. Även när man jämför med andra veganska proteinkällor, kommer denna högst upp i rangordningen - torkade sojabönor innehåller cirka 43% protein, jordnötter 26% och linser 24%. Eftersom algen även innehåller alla åtta essentiella aminosyrorna så kan den ge din kropp allt den behöver för att kunna skapa sina egna proteiner. De kraftfulla ämnen i spirulina kan hjälpa till att stärka, stötta och upprätthålla din kropp inifrån, så att den kan fungera på allra bästa sätt.

Hemligheten bakom spirulina-algens framgång

Vitaminer, mineraler och andra nyckel-komponenter har en avgörande roll för att ge energi till kroppen, och spirulina-algen är full av dem! Vitaminerna A, B, C, D, E, F och K är kända för att hjälpa kroppen på många olika sätt och kan stödja allt från energikrävande metabolism till nervsystemet, blodflödet, tandköttet och synen… man kan fortsätta i all oändlighet! Spirulina innehåller även höga halter av järn, som är känt för att bidra positivt till immunförsvaret och de röda blodkropparna, magnesium för proteinsyntesen och psykologiska funktioner, samt kalcium för musklerna och skelettet. Klorofyll, ämnet som omvandlar solljus till energi, är känt för att rena kroppen genom att avlägsna skadliga ämnen. Spirulina tabletter kan hjälpa dig att stärka och friska upp din kropp och ge dig mera ork i vardagen.

Bio Spirulina tabletter

Spirulina förekommer naturligt och viltväxande i de tropiska och subtropiska delarna av Centralamerika, medan algen som du tar i form av Bio Spirulina Algae tabletter har odlats omsorgsfullt i en kontrollerad miljö för att säkerställa att den är av högsta kvalité. Algen skördas och pressas ihop till individuella, små och lättsvalda tabletter, som ger dig en enkel, tidsbesparande och exakt uppmätt dos. Eftersom det inte är några andra ingredienser inblandade är tabletterna en helt ren källa till spirulina. Med en dagsdos på 3000mg kan du njuta av en optimal dos med en marknadsledande styrka.

Produktbild för Bio Spirulina. En brun burk med gron ettikett mot en vit bakgrund. Från WeightWorld

Användning

Med dessa små tabletter för du en kraftfull dagsdos av ren spirulina, som utgöra ett perfekt tillskott till din vanliga hälsorutin. Ta 3 spirulina tabletter två gånger om dagen tillsammans med ett glas vatten. Ta de första 3 tabletterna 30 minuter före frukost och de övriga 3 tabletterna 30 minuter före lunch eller middag. För att njuta av maximal nytta av tillskottet föreslår vi att du använder det i minst tre månader, samt investerar i en långsiktig användning.

Råd

Bio Spirulina Algae tabletter har inga kända bieffekter, då de är gjorda av en enda naturlig ingrediens, utan tillsatser. Tabletterna passar veganer och vegetarianer, och är fria från gluten och mjölkprodukter. Om du tar någon medicin, är gravid eller ammar, bör du rådgöra med en professionell vårdgivare innan du tar ett nytt kosttillskott. Tabletterna är inte avsedda för personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Ekologisk Spirulina & Chlorella
Ekologisk Spirulina & Chlorella

1500 mg 180 Kapslar | För immunförsvar, energi och detox

209Kr

+
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg
Ekologiska Gurkmeja kapslar 1440mg

1520 mg 180 Kapslar | Med ingefära & svartpeppar for leder

245Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(81)
4 Stjärnor
(46)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.71% baserat på 137 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra som förväntat. Helt ok leverans med tanke på de kom från England.

C Caroline
Verifierat Köp

Kan varmt rekommendera denna produkt. Mina fem solfläckar i ansiktet har helt försvunnit. Kan fortfarande se två men de är mycket mindre och ljusare nu. Har ätit i två månader hittills.

Y Young-Mi L
Verifierat Köp

Bra kvalitet och förpackning

R Rami
Verifierat Köp

Dessa ger mycket bra värde för pengarna och har en mycket hög kvalitet. De är fyllda med vitaminer,mineraler och protein dessutom gör de att jag känner mig mindre hungrig. Jag har inte längre något behov av att småäta och mitt sötsug har minskat samtidigt som jag känner att jag fått mer energi och ork. Mycket bra service och trevlig kundtjänst.

A Angela, Åbo
Verifierat Köp

Lätt att ta, har tidigare tagit pulvret i smoothies men detta är lättare för mig då jag inte behöver göra något utan bara ta en tablett för att få i mig massor av vitaminer. Rekommenderas starkt om du vill öka ditt välmående och stärka immunförsvaret!

L Lisa Abrahamsson
Verifierat Köp

Jag har tagit dessa för ungefär en månad. De kallas superfood och jag upptäckte att de förutom att de gör mig piggare också minskar min aptit - en bra sak för mig!! Och efter semestern förra månaden har jag har förlorat 2 kilo. Så jag läste mer om Spirulina och de kallades också \"fettförbrännare\" - Har rekommenderat dem till vänner som också behöver mer energi och vill gå ner i vikt.

S Sabina, 28, Karlshamn
Verifierat Köp

Snabb leverans, snygg förpackning och lätt att beställa från eran sida!

I Inja
Verifierat Köp

Spirulina är fantastiskt! Jag brukar i allmänhet få varenda förkylning och influensa som går året runt då jag jobbar på en skola och är runt barn som ständigt är förkylda. Efter att ha blivit less på att ständigt vara sjuk så testade jag detta och sen dess har jag inte ens vart lite snuvig. Förra veckan var några på jobbet sjuka men jag klarade mig, för första gången på år som jag inte vart sjuk på över en månad nu. Min kille är sjuk igen och jag har inte ett spår av sjukdom så för mig har de verkligen fungerat och jag orkar dessutom träna mer nu och går till och med till gymmet.

F Fannie
Verifierat Köp

Mycket nöjd med produkten och jag har inget negativt att säga. Jag använder det för järn- och b12 och mina energinivåer har ökat massvis!

M Marie-Louise K, Almedalen
Verifierat Köp

Verkar inte finna så många fler fördelar jämfört med pulvret, men det verkar lättare att få i sig rätt mängd med piller istället

H Hannes

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar