Gratis frakt vid köp över 599 kr

Bedtime Complex

350 mg 60 Kapslar | Naturlig insomningshjälp
WeightWorld

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Bedtime Complex är en naturlig insomningshjälp som är framtaget för att hjälpa dig när du har svår att somna. Med noga utvalda ingredienser som 5-HTP och rogivande kamomill tillsammans med essentiella vitaminer och mineraler kan detta kosttillskott stötta dina serotoninnivåer och hjälpa dig att slappna av och komma till ro så att du kan få din välbehövliga vila på kvällen.

  • Naturlig insomningshjälp
  • Hjälper dig varva ner och vila
  • Med 5-HTP och kamomill
  • Glutenfri och veganvänlig
  • 60 kapslar för en månadsförbrukning
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • GMO Free

Vikten av en god natts sömn

Vi vet alla vad en god natts sömn gör för vårt välbefinnande. När vi vaknar utvilade är vi redo att ta oss an dagen och alla dess utmaningar. Men ibland är det lättare sagt än gjort att få de där omtalade 8 timmars sömn som kroppen och hjärnan behöver för att återhämta sig i en stressig vardag. Det kan leda till att vi känner oss orkeslösa, trötta, griniga och mer stressade, men det kan faktiskt också ha effekter på vårt fysiska välmående. Studier har visat att sömnproblem kan kopplas till en ökad risk för övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och depression. Så det är viktigt att få sin sömn!

Stressen som kommer med en modern livsstil kan få vem som helst att ligga vaken på nätterna och grubbla på ekonomin, räkningarna, jobbet och om familjen mår bra. Då kan man behöva lite hjälp på traven att ro och somna gott på kvällen, och inte alla vill eller kan ta starka receptbelagda sömnmedel, och prova då ett naturligt rogivande kosttillskott istället!

Bedtime Complex - En naturlig insomningshjälp

Om du vill ha ett tryggt och naturligt tillskott som kan hjälpa dig sova utan risken för alla biverkningar som kommer med kemiska preparat - då ska du prova Bedtime Complex från WeightWorld! Dessa prisvärda kapslar kommer med en unik kombination av 5-HTP, B-vitamin och rogivande kamomill för att stötta dina serotoninnivåer så att du enklare kan komma till ro, somna gott och vakna utvilad dagen efter utan risk för kvardröjande dåsighet.

Det är utvecklat för att hjälpa alla som har problem med att komma till ro på kvällen, oavsett om det är tillfälligt och beror på ökad stress i livet, har en oregelbunden dygnsrytm eller om du bara allmänt har problem med att få sinnet att varva ner så att du kan somna gott.

Nyckelingredienser och fördelar

5-HTP

5-HTP är en aminosyra som också kallas 5-hydroxytryptofan och som förekommer naturligt i kroppen i form av biprodukter till det kroppsegna proteinet L-tryptofan. Det bidrar till kroppens produktion av må-bra hormonet serotonin som har positiva effekter både på humöret och vår förmåga att somna gott på kvällarna. Vid sömnrubbningar kan det därför vara en god idé att ta ett tillskott av detta ämne för att främja serotoninproduktionen.

Kamomill

Kamomill är en ört som är välkänd för sina rogivande egenskaper och är ett väldigt populärt alternativ som kvällste för de som ofta har svårt att somna på kvällarna. Det sägs kunna hjälpa kroppen att slappna av naturligt och bidra till bättre stresshantering.

B-vitaminkomplex

Bedtime Complex har berikats med ett särskilt B-vitaminkomplex som förser kroppen med alla de 6 essentiella B-vitaminerna som ibland kan vara svåra att få i sig enbart genom kosten. De bidrar till flera funktioner i kroppen, bland annat stärker det både immunförsvaret och nervsystemet för den psykologiska funktionen och stresshantering och kan därför vara framgångsrikt i att hjälpa dig komma till ro och släppa vardagsstressen på kvällen när du går och lägger dig.

Användaranvisningar

Ta bara 2 kapslar varje kväll med ett stort glas vatten och helst i samband med måltid.

Råd: Överskrid inte det rekommenderade dagsintaget. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning, vänligen rådgör med din läkare innan användning. Avbryt användning och rådgör med läkare om någon alvarlig reaktion uppstår. Denna produkt är inte ämnad för personer under 18 år.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt utom räckhåll från barn.

Varning: Denna produkt rekommenderas inte för användning av personer med en historia av hormonrelaterad cancer i familjen.

Full ingredienslista

5-HTP (från Griffoniafrö), kamomill, humle, vitamin C, Rhodiolaxtrakt, vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B6, vitamin B12, vitamin B5 (pantotensyra), Folsyra, magnesium, zink, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid)

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Bedtime Complex
Bedtime Complex

350 mg 60 Kapslar | Naturlig insomningshjälp

209Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

10 ml Olja | Multi-Wellness Hemp Extract

359Kr

+
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära
Gurkmeja kapslar med svartpeppar och ingefära

1520 mg 180 Kapslar | För leder, hud och hälsa

179Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar