Gratis frakt vid köp över 699 kr

5-HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Tuggtabletter i vingummiform med smak av blandade bär

Översikt

5-HTP Gummies från WeightWorld ger dig alla fördelar av 5-HTP och citronbalsam på ett enkelt och smidigt sätt. Allt du behöver göra är att tugga två gummies om dagen för att täcka upp ditt dagliga behov. Varje gummy är naturligt smaksatt av blandade bär och är därför som en bit godis som är bra för dig. Ingredienserna är 100% veganvänliga, GMO- och glutenfria.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Välsmakande tuggtablett i vingummiform
  • Erbjuder fördelar från både 5-HTP & citronbalsam
  • För mentalt välbefinnande, viktminskning och sömn
  • Innehåller 60 gummies - räcker i en månad
  • Vegansk
  • Mjölkfri
  • Glutenfri
  • GMO Free

Vad är 5-HTP?

5-HTP är en substans som kan beskrivas som förstadiet till serotonin. Serotonin är i sin tur en signalsubstans som påverkar bland annat humöret och välbefinnandet. En brist på serotonin i kroppen är kopplat till tillstånd som ångest och depression. 5-HTP tillverkas naturligt i kroppen men ibland så tillverkas inte tillräckligt av substansen. Då kan det vara smidigt att äta kosttillskott som innehåller 5-HTP, så som dessa gummies från WeightWorld. Kroppen omvandlar sedan 5-HTP till serotonin och har på så vis en positiv effekt på välmåendet och humöret.

Vad spelar Serotonin för roll i kroppen?

Många har kanske hört att serotonin är länkat till depression. Men faktum är att serotonin påverkar många olika funktioner i kroppen både mentala, känslosmässiga och fysiska.

Humör

Serotonin används av hjärnan för att styra humöret, glädje och ångest. Låga nivåer av serotonin i hjärnan är länkat till depression medan förhöjda nivåer är länkat till minskad upphetsning.

Tarmhälsa

Serotonin finns i magen och tarmarna och hjälper till att kontrollera tarmrörelser och stödjer magens normala funktion. Serotonin tros även ha en påverkan på IBS, men inga resultat finns ännu.

Illamående

Kroppen tillverkar serotonin när du blir illamående. Produktionen av serotonin ökar för att rensa kroppen på dålig mat & andra substanser, den påverkar även delen av hjärnan som kontrollerar illamående.

Sömn

Serotonin är ansvarig för att stimulera delarna av hjärnan som kontrollerar sömn och uppvaknande. Om du sover eller är vaken beror på vilken del av hjärnan som stimuleras, och vilken serotoninreceptor som är aktiverad.

Vad är gummies?

Gummies innebär helt enkelt att det är en tuggtablett i vingummiform. Med andra ord så är det som en kombination mellan ett kosttillskott, och en gelegodis. Det är den perfekta lösningen för dig som inte tycker om att svälja piller. Med 5-HTP Gummies från WeightWorld med smak av blandade bär, får du enkelt och smidigt i dig 5-HTP utan att behöva svälja piller.

Vem är produkten till för?

Denna produkt är till för dig som är ute efter en naturlig boost för välmåendet, humöret och sömnen. Den 5-HTP som dessa gummies innehåller kommer från Griffoniaväxten som är en ört som förekommer i Afrika. Samtliga ingredienser i är även veganvänliga och fria från gluten och GMO. Så det är med andra ord ett helt naturligt kosttillskott innehållande 5-HTP och citronbalsam. 5-HTP Gummies från WeightWorld är därför perfekt för dig som söker ett naturligt och veganvänligt alternativ att få i dig 5-HTP för att boosta välmående & humöret.

Ingredienser

98 % 5-HTP (Griffoniafröextrakt), Citronbalsam (Melissa Officinalis) extrakt (20:1), geleringsmedel (pektin), socker, glukossirap, glukos, purpurgubbssaftkoncentrat, surhetsreglerande medel (citronsyra och natriumcitrat), glasyrmedel (vegetabilisk olja [innehåller carnaubavax]), naturlig hallonsmak, naturlig blåbärssmak.

Användning

Tugga 2 gummies varje dag.

Råd

Dessa vingummin bör alltid tuggas och ska inte sväljas hela. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller är under medicinsk övervakning, rådfråga din läkare eller vårdpersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta din läkare om några biverkningar uppstår. Ej avsedd att användas av personer under 18 år.

Förvaring

Förvaring: Stäng locket ordentligt. Färgen kan blekna lite med tiden. För bästa resultat förvara på en sval och torr plats. Förvara utom räckhåll för barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

5-HTP Gummies
5-HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Tuggtabletter i vingummiform med smak av blandade bär

199Kr

+
Hemp Seed Oil Softgels
Hemp Seed Oil Softgels

1000 mg 180 Softgels | Hampfröolja kapslar

199Kr

+
Hampaolja
Hampaolja

60 ml Olja | Hampa droppar för leder, hjärta och hjärna

199Kr

1 Produkt(er)

199Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(55)
4 Stjärnor
(12)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.52% baserat på 70 Kundomdömen

Verifierat Köp

Smakar jättebra och är smidiga att ha med i handväskan!

B Bella
Verifierat Köp

Har märkt att humöret är bättre på sistone !!

P Per
Verifierat Köp

Har inte hunnit märka någon skillnad än men har bara ätit de i någon vecka, gott smakar de iallafall!!!

K Kristin
Verifierat Köp

Helt ok

C Charlie
Verifierat Köp

Asgod smak av bär ju! Har typ värsta problemen med ångest annars men har typ mått bra nu har ätit dessa godisar och tränat!

M Miranda
Verifierat Köp

Mjo

T Tobias
Verifierat Köp

Köpte dessa åt frugan som har fibro som 5-htp tydligen kan va bra för, hon säger att hon sover lite bättre nu vilket är ett stort plus!!

C Claes
Verifierat Köp

Ja

R Rasmus
Verifierat Köp

Funkar för mig

E Erika
Verifierat Köp

Har vart lite gladare nu på sistonde tack vare dessa, goda är dom också

L Lars-Åke

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar