Water Away

60 Kapslar | Naturligt vattendrivande kosttillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Visste du att det kan finnas upp till 4 kilo överflödig vätska i kroppen som kan orsaka svullnader, uppblåsthet och viktökning? Water Away är ett naturligt kosttillskott med växtextrakt från bland annat tranbär,vattenmelon och maskros som kan hjälpa till att reducera symptomen och avlägsna bundet vatten, helt utan hjälp av kemikalier. Detta genom att stötta kroppens egna möjligheter att göra sig av med överflödig vätska och till skillnad från många andra liknande kosttillskott fyller Water Away samtidigt på med de vitaminer och mineraler som kan gå förlorade.

 • Naturligt vätskedrivande kosttillskott
 • Hjälper mot ett svullet och uppblåst utseende
 • Stöttar den naturliga njurfunktionen
 • Veganvänligt och glutenfritt
 • Rensar kroppen på överskottsvätska och gifter
 • Vegansk
 • GMP
 • Mjölkfri
 • Glutenfri
 • Köp 1 239Kr 299Kr
 • Köp 2 430Kr 478Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 573Kr 717Kr Du sparar 20%

Varför binds vatten?

Även om 70% av kroppen normalt består av vatten, kan det ibland binda för mycket vätska. Detta kan resultera i svullnad, uppblåsthet och stelhet som kan vara både obekväm och olustig. Det kan även resultera i en viktökning eftersom kroppen kan lagra upp till hela 4,5 liter extra vätska. Anledningarna till överflödigt vatten i kroppen är många, bland annat: ett för stort intag av natrium, en inaktiv livsstil, hormonförändringar och viss medicinering (såsom blodtrycks- och antidepressiva mediciner).

Vad är ett naturligt vätskedrivande medel?

Vätskedrivande medel hjälper till att minska vätskemängden genom att få njurarna att skicka ut överflödigt vatten, salt och oönskade gifter ur kroppen via urinen. Vid mer allvarlig sjukdom kan vätskedrivande medel skrivas ut av en läkare, men dessa kan ofta komma med allvarliga biverkningar. För de som lider av uppsvälldhet och obehag kan därför ett naturligt vätskedrivande preparat vara ett säkert och enkelt alternativ.

Det finns många ingredienser som är vanligt förekommande i naturliga vattendrivande preparat - till exempel maskros och vitamin B6. När man letar efter ett naturligt vattendrivande kosttillskott är det dock bäst att välja ett som kombinerar en variation av vattendrivande ingredienser med förstärkande växtbaserade ingredienser som kan hjälpa till att fylla på och återställa kroppen efter det att den överflödiga vätskan avlägsnats. Det är även att rekommendera att du väljer ett som helt består av naturliga ingredienser och utan artificiella utfyllnadsmedel eller bindemedel för att minska risken för oönskade bieffekter.

Water Away

Med sin unika kombination av 11 växtextrakt, vitaminer och mineraler är Water Away ett premiumtillskott. Utöver detta är vårt kosttillskott även utformat för att ytterligare stötta kroppen genom att tillföra vitaminer och mineraler för att motverka uttorkning. Water Away tillverkat i Storbritannien i enlighet med den strikta GMP-standarden.

Bakom formulan

Avlägsna

Avlägsna
För att hjälpa kroppen att göra sig av med överflödig vätska finns det ett antal fantastiska ingredienser i vår formula. Buchu-blad har studerats för dess förmåga att stötta urinblåsan, medan tranbärsextrakt studerats för dess potentiella hjälp till urinvägarna vid infektioner. Spansk peppar främjar matsmältningen och vattenmelon används traditionellt för att skydda njurarna. En nyligen utförd studie stärker detta.

Skydda

Skydda
När man försöker få kroppen att göra sig av med överflödig vätska är det viktigt att man ser till att kroppen fortfarande skyddas och renas. Därför innehåller Water Away äppelcidervinäger som är detoxande och även enbär och grönt te som båda har enastående kvalitéer. Som ett komplement till detta innehåller kosttillskottet druvkärnor med nyttiga polyfenoler som studerats för deras skyddande effekter.

Grona pilar i en cirkel som beskriver atervinning eller ateranvandning

Återställ
Det är viktigt att se till att näringsämnen inte går förlorade under denna process. Därför innehåller Water Away vitamin B6 (som också bidrar till en normal energigivande metabolism) och kalium (som bidrar till ett bibehållet normalt blodtryck). Utöver detta innehåller vårt kosttillskott maskrosrot, vitamin C, tiamin, riboflavin, kalcium, järn och mangan.

Fullständig innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: vitamin B6 (som pyridoxin HCl), kalium (som kaliumklorid), extrakt av buchu-blad 10:1, extrakt av maskrosrot 5:1 (3% flavonoider), extrakt av grönt te 10:1 (40% polyfenoler), extrakt av tranbär 36:1, extrakt av enbär 2:1, äppelcidervinäger (37% ekologisk syra), extrakt av druvkärnor 10:1 (95% proantocyanidiner), extrakt av spansk peppar 8:1, pulver av vattenmelonsaft. Andra ingredienser: kapselhölje - hydroxipropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel - kiseldioxid och magnesiumstearat.

Användning

Water Away har skapats för att enkelt inkluderas i din vardag. Användning: Svälj 1 till 2 kapslar minst en halvtimma (30 minuter) före måltid tillsammans med ett glas vatten. Vi rekommenderar att denna dos inte överskrids. Varje flaska innehåller 60 kapslar och bör därför räcka till minst 30 doser.

Råd

Water Away är ett förstklassigt, örtbaserat kosttillskott som består av naturliga ingredienser. Det har därför inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock alltid att man kontrollerar innehållsförteckningen innan användning, för att verifiera att den inte listar något som man är allergisk mot. Denna produkt rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor, och inte heller för personer under 18 år. Använd inte produkten om du har problem med att urinera. Om du känner dig osäker inför att använda produkten, rådgör med din läkare eller annan medicinsk personal.

Water Away 60 Kapslar | Naturligt vattendrivande kosttillskott

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(40)
4 Stjärnor
(24)
3 Stjärnor
(10)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.93% baserat på 74 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det är första gång som jag äter dessa så jag vet inte hur de är än men kommer tillbaks för att ge er besked hur jag uppfattar dessa,,tack

A Agneta
Verifierat Köp

Den här gör verkligen skäl för namnet

P Per-Olof B
Verifierat Köp

Ätit två månader och märker skillnad.

V Victoria G
Verifierat Köp

Toppen produkt!Kan varmt rekommenderas.Svullnaden i händerna/fingrarna försvann snabbt

V Viktoria
Verifierat Köp

..........,,,,,,,,,,,,,,,,,

L Linda J
Verifierat Köp

Hjälper, känner mig inte lika vätskefylld

K Kajsa F
Verifierat Köp

Se tidigare svar.............

I Ingemar B
Verifierat Köp

Trodde egentligen inte på produkten när jag köpte den - men till min förvåning fungerade den alldeles utmärkt. Jag är av med mina svullna fötter och känner mej lättare i kroppen. Tack

B BERIT T
Verifierat Köp

Rekommenderas väl. Jag jobbar i butik och står hela dagarna och brukar ha värk och ömma fötter slutet av dagen. Men efter att ha använt produkten så har jag inte ont längre och kan även träna efteråt. Har beställt 3 stycken till :)

M MS
Verifierat Köp

Har inte börjat använda denna produkt ännu. Men den funkar nog, får man hoppas.

C Carina V
Verifierat Köp

Bra produkt kan rekommenderas!

S Sabina
Verifierat Köp

Passade mig perfekt, blev mindre svullen om benen direkt. Toppen

M Malin A
Verifierat Köp

Känns som produkten ger lite effekt , men det är lite det tycker jag

I Ingrid A
Verifierat Köp

Mycket bra så kan jag rekommendera

I Izabella T
Verifierat Köp

Fungerar som annonsen lovar

M Mikael H
Verifierat Köp

Superbra funkar perfekt Bra leverans

C Carolina E
Verifierat Köp

Har länge haft problem med vattenbindning som gör att min mage blir jättestor. Water Away gjorde att jag äntligen kunde kissa ut ordentligt och bli av med överskottsvätskan. Den bästa produkt jag någonsin testat. Rekommenderar den starkt!

M Marlene K
Verifierat Köp

Super bra produkt. Har använt den i två veckor nu och jag märker stor skillnad. Magen är inte lika svullen, likaså fingrarna och vristerna. Rekommenderar Water Away starkt för alla som har problem med vätskeansamlingar.

S Sari
Verifierat Köp

Bra produkt

J Jörgen P
Verifierat Köp

Fungerar till 100%! Mina svullnader i benen och fötterna är borta likaså från fingrarna. Jag känner mig mycket lättare, gick ner 3-4 kg på 2 veckor.

A Ann-Christine G
Verifierat Köp

Man märker definitivt att den har en effekt inom bara en kort stund. Rekommenderar starkt.

M Mira L
Verifierat Köp

Bra produkt

M Monika
Verifierat Köp

Har inte använt det så länge. Endast ca 2veckor

P Päivi S
Verifierat Köp

Jag trodde det skulle hjälpa mig minska på vätskan i mina ben, men än har det inte hänt särskilt mycke.

I Ingemar B
Verifierat Köp

Har bara använt i 3 veckor men har börjar märka resultat. Jätte nöjd!

J Jadee_86
Verifierat Köp

Helt ok produkt .

c cecilia M
Verifierat Köp

Fungerar kanon bra

C Cecilia W
Verifierat Köp

Fungerade alldeles utmärkt för mig. Hade problem med svullna fötter och det är borta nu!

A Ann-Catrin N
Verifierat Köp

Den tid som jag har använt Water Away är jag mycket nöjd med den.

M Marie-Louise O
Verifierat Köp

Fungerar bra som vattendrivande.

A Annika L
Verifierat Köp

Den hjälper mig me de den ska hjälpa mig me.

S Sanna ?
Verifierat Köp

Funkar istortsett omgående.

J Jonas D
Verifierat Köp

jag tycker om denna produkt,den verkar hjälpa mig.

M Marie-Louise O
Verifierat Köp

Ganska bra

A Ann G
Verifierat Köp

Bra produkt

M Monika
Verifierat Köp

Tyckte den funkade bra men höll inte hela tiden.

H Helene H
Verifierat Köp

Den står för vad den heter. Vattendrivande-jättebra

A Ann-Catrin N
Verifierat Köp

Detta verkar ha fungerat bra för mig i alla fall.

I Iwa E
Verifierat Köp

Jag är mycket nöjd

G Gull-Britt N
Verifierat Köp

Hade kanske väntat mig mer men efter halva burken märker jag ingen skillnad på mina svullna ben

Y Ylva M
Verifierat Köp

Fungerade som den skulle

S Sofia L
Verifierat Köp

Tycker att detta preparatet fungerar mycket bra

L Lise-Lotte
Verifierat Köp

Hjälper mig me de den ska hjälpa mig med.

S Sanna ?
Verifierat Köp

Funkade bra från början. Hoppas det håller i sig

M Malin
Verifierat Köp

Funkar perfekt

M Malin
Verifierat Köp

Jag vill inte ha fler burkar...

Y Ylva M
Verifierat Köp

Det va bra trodde lite till effekt men är nöjd

M Marie
Verifierat Köp

Är nöjd med denna produkt

M Monica K
Verifierat Köp

Det är em bra produkt,då man kan hålla koll på sin viktminskning.

K Kent
Verifierat Köp

Toppen .👍👍👍

K Kerstin K
Verifierat Köp

Det verkar fungera hittills.

E Emma J
Verifierat Köp

Den är bäst

S Siv N
Verifierat Köp

Trodde att det skulle vara mera vattendrivande,mer effekt.

E Elisabeth V
Verifierat Köp

I lost 3 kilos in one month with eating also healthy food!

N Niki M
Verifierat Köp

Jjkjjjjjjjjjjj

S Sofia S
Verifierat Köp

En bra produkt kan rekommenderas.

S Sabina P
Verifierat Köp

Gjorde verkligen susen!

Y Ylva
Verifierat Köp

Har precis fått hem mina piller så får se hur mycket vätska jag blir av med

K Kerstin
Verifierat Köp

Har bara använt en burk men jag tror verkligen att det fungerade. Känner mig inte som en vattenballong längre

T Tanja
Verifierat Köp

Har provat liknande produkter tidigare, men dessa lever verkligen upp till namnet Water Away!

P Petra
Verifierat Köp

Såå effektiva :D

J Julia
Verifierat Köp

Pillerna är inte för stora så de är lätta att svälja, och jag känner mig inte alls lika svullen och uppblåst längre

C Cecilia
Verifierat Köp

Bra produkt som fungerar super, enda nackdelen var frakten - det tog lång tid, antar jag hade lite otur där. Annars helt fantastisk produkt

C Christian
Verifierat Köp

Mycket bra produkt som har tagit bort svullnad i benen. Behövde verkligen dessa

H Hanna
Verifierat Köp

Köpte detta för min man som har haft problem med ödem en längre tid .. hans fötter och ben var blev bättre, och han säger att det gör ont mindre än tidigare. Det är bara positiva kommentarer härifrån

H Henrik
Verifierat Köp

Köpte dessa för att få mina muskler att synas bättre... Nu syns de ordentligt och ser riktigt snyggt ut

M Martin
Verifierat Köp

Fungerade mycket bra för mig så är nöjd med detta köp

J Johannes
Verifierat Köp

Har fått jättebra resultat och önskar verkligen att jag börjat med detta tidigare

G Gustav
Verifierat Köp

Det tog inte lång tid innan vi började se resultat

L Lena
Verifierat Köp

Har inte haft lika mycket problem med svullnad i mina ben sen jag började med water away

K Karoline
Verifierat Köp

Så skönt att slippa svullna ben och fötter i slutet på en arbetsdag!

F Felicia
Verifierat Köp

Har provat många vätska drivande tabletter förut utan resultat. Men dessa har verkligen fungerat, jag är en sådan person som lätt sväller både i ben och mage spec i värme eller en längre dag på jobbet då jag står hela tiden, har redan åderbråck och med all extra vätska gör det otroligt ont många gånger, nu gör min andra beställning nu då jag är mer än nöjd och kommer fortsätta med dessa

M Mia
Verifierat Köp

Fungerar kanonbra gick ner 4 kg o va mkt piggare o svullnade gick ner i kroppen så skönt

E Emma
Verifierat Köp

Bra

M Madde

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar