Gratis frakt vid köp över 699 kr

Water Away

180 Kapslar | Naturligt vätskedrivande kosttillskott

Översikt

  • Naturligt vätskedrivande kosttillskott
  • Stöttar den naturliga njurfunktionen
  • Med tranbär, kalium och äppelcidervinäger
  • Ta 2 dagligen - räcker i 3 månader
  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka

Water Away är ett naturligt diuretikumtillskott med tranbär, äppelcidervinäger, vitamin B6 och kalium för detox och en hälsosam vätskebalans.

Vatten och vätska i kroppen är ett irriterande problem som bland annat kan leda till uppblåsthet, svullna fotleder, fötter och ben. Ge kroppen stöd för en bättre vätskebalans.

  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Framtagen av experter
  • Laktosfri

Varför binds vatten?

Även om 70% av kroppen normalt består av vatten, kan det ibland binda för mycket vätska. Detta kan resultera i svullnad, uppblåsthet och stelhet som kan vara både obekväm och olustig. Det kan även resultera i en viktökning eftersom kroppen kan lagra upp till hela 4,5 liter extra vätska. Anledningarna till överflödigt vatten i kroppen är många, bland annat: ett för stort intag av natrium, en inaktiv livsstil, hormonförändringar och viss medicinering (såsom blodtrycks- och antidepressiva mediciner).

Vad är ett naturligt vätskedrivande medel?

Vätskedrivande medel hjälper till att minska vätskemängden genom att få njurarna att skicka ut överflödigt vatten, salt och oönskade gifter ur kroppen via urinen. Vid mer allvarlig sjukdom kan vätskedrivande medel skrivas ut av en läkare, men dessa kan ofta komma med allvarliga biverkningar. För de som lider av uppsvälldhet och obehag kan därför ett naturligt vätskedrivande preparat vara ett säkert och enkelt alternativ.

Det finns många ingredienser som är vanligt förekommande i naturliga vattendrivande preparat - till exempel maskros och vitamin B6. När man letar efter ett naturligt vattendrivande kosttillskott är det dock bäst att välja ett som kombinerar en variation av vattendrivande ingredienser med förstärkande växtbaserade ingredienser som kan hjälpa till att fylla på och återställa kroppen efter det att den överflödiga vätskan avlägsnats. Det är även att rekommendera att du väljer ett som helt består av naturliga ingredienser och utan artificiella utfyllnadsmedel eller bindemedel för att minska risken för oönskade bieffekter.

Water Away

Med sin unika kombination av 11 växtextrakt, vitaminer och mineraler är Water Away ett premiumtillskott. Utöver detta är vårt kosttillskott även utformat för att ytterligare stötta kroppen genom att tillföra vitaminer och mineraler för att motverka uttorkning. Water Away tillverkat i Storbritannien i enlighet med den strikta GMP-standarden.

Bakom formulan

Fullständig innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: vitamin B6 (som pyridoxin HCl), kalium (som kaliumklorid), extrakt av buchu-blad 10:1, extrakt av maskrosrot 5:1 (3% flavonoider), extrakt av grönt te 10:1 (40% polyfenoler), extrakt av tranbär 36:1, extrakt av enbär 2:1, äppelcidervinäger (37% ekologisk syra), extrakt av druvkärnor 10:1 (95% proantocyanidiner), extrakt av spansk peppar 8:1, pulver av vattenmelonsaft. Andra ingredienser: kapselhölje - hydroxipropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel - kiseldioxid och magnesiumstearat.

Användning

Water Away har skapats för att enkelt inkluderas i din vardag. Användning: Svälj 1 till 2 kapslar minst en halvtimma (30 minuter) före måltid tillsammans med ett glas vatten. Vi rekommenderar att denna dos inte överskrids. Varje flaska innehåller 60 kapslar och bör därför räcka till minst 30 doser.

Råd

Water Away är ett förstklassigt, örtbaserat kosttillskott som består av naturliga ingredienser. Det har därför inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock alltid att man kontrollerar innehållsförteckningen innan användning, för att verifiera att den inte listar något som man är allergisk mot. Denna produkt rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor, och inte heller för personer under 18 år. Använd inte produkten om du har problem med att urinera. Om du känner dig osäker inför att använda produkten, rådgör med din läkare eller annan medicinsk personal.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Water Away
Water Away

180 Kapslar | Naturligt vätskedrivande kosttillskott

249Kr

+
Retenix Advanced
Retenix Advanced

60 Kapslar | Naturlig Herbal kosttillskott

309Kr

+
Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse

60 Kapslar | 10 Dagars Rensningstillskott för tarmrengöring

319Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(158)
4 Stjärnor
(80)
3 Stjärnor
(40)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.17% baserat på 278 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det är första gång som jag äter dessa så jag vet inte hur de är än men kommer tillbaks för att ge er besked hur jag uppfattar dessa,,tack

A Agneta
Verifierat Köp

Den här gör verkligen skäl för namnet

P Per-Olof B
Verifierat Köp

Ätit två månader och märker skillnad.

V Victoria G
Verifierat Köp

Toppen produkt!Kan varmt rekommenderas.Svullnaden i händerna/fingrarna försvann snabbt

V Viktoria
Verifierat Köp

..........,,,,,,,,,,,,,,,,,

L Linda J
Verifierat Köp

Hjälper, känner mig inte lika vätskefylld

K Kajsa F
Verifierat Köp

Se tidigare svar.............

I Ingemar B
Verifierat Köp

Trodde egentligen inte på produkten när jag köpte den - men till min förvåning fungerade den alldeles utmärkt. Jag är av med mina svullna fötter och känner mej lättare i kroppen. Tack

B BERIT T
Verifierat Köp

Rekommenderas väl. Jag jobbar i butik och står hela dagarna och brukar ha värk och ömma fötter slutet av dagen. Men efter att ha använt produkten så har jag inte ont längre och kan även träna efteråt. Har beställt 3 stycken till :)

M MS
Verifierat Köp

Har inte börjat använda denna produkt ännu. Men den funkar nog, får man hoppas.

C Carina V

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar