Waist Trainer & Belly XS

Belly fat Burner kombipack för smalare midja

Översikt

Waist Trainer & Belly Fat Burner Kombipack ™ är ett komplett paket med en Waist Trainer för smalare midja kombinerat med 30 dagar av Belly Fat Burner kapslar. Detta paket är optimalt för dig som vill uppnå en naturlig viktminskning och få en smalare midja. Vi rekommenderar att kombinera vår populära waist trainer med tillskottet Belly Fat Burner då det är speciellt anpassat för att hjälpa dig i processen att minska ditt midjemått och uppnå både direkta och bestående resultat.

 • Bidrar till att upprätthålla förbränningen och minska midjemåttet
 • Belly Fat Burner syftar till att minska uppblåsthet & strama åt
 • Kan hjälpa till att stödja den naturliga ämnesomsättningen
 • Bekvämt åtstramande Waist Trainer för användning dagligen eller vid behov
 • Lättsvalda kapslar för viktkontroll

Waist Trainer & Belly XS Kombipack kan hjälpa dig att hantera det envisa fettet på magen och samtidigt stödja din hållning och få kläderna att sitta bättre än någonsin!

Vad innehåller Waist Trainer & Belly XS Kombipack?

 1. Waist Trainer

  I detta paket ingår en Waist trainer. Denna moderna och bekväma korsett kan vara en utmärkt lösning till en mer välformad midja, oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller om du vill uppnå ett permanent resultat.

  För att hitta rätt storlek så mäter du din midja och väljer storlek i tabellen till höger. Mät ungefär 2 centimeter ovanför naveln för att få rätt midjemått och storlek.

 2. Belly XS

  Belly XS är en unik detoxbehandling som innehåller naturliga ingredienser som kan hjälpa dig att hantera vikten, samtidigt som du renar din kropp från gifter och avfall. Hemligheten med denna Belly Fat Burner är den unika kombinationen av örter, kryddor och mineraler som samverkar för att ge dig ett kraftfullt resultat.

  Vad är fördelarna med att kombinera Waist Trainer & Belly XS?

  Genom att detoxa kroppen får du ökad energi samtidigt som du upprätthåller din fettförbränning. I samband med en hälsosam diet och regelbunden motion kan detta hjälpa dig att förlora extra kilon och få en mer tonad kropp. Vår waist trainer är utformad för att minska midjemåttet med upp till 8 centimeter när den dras åt till maximal effekt. För att få ut maximalt resultat kan du kombinera denna med en naturlig detoxkur så som Belly XS.

  Hur fungerar Waist Trainer & Belly XS Kombipack?

 3. Waist Trainer

  Vår midjetränare är mycket lätt och enkel att använda. Du fäster enkelt din korsett för smalare midja runt magen så att den övre delen är placerad strax under bysten.

  Speciellt under träning är förbränningsaktiviteten med en Waist Trainer extra effektiv. För bästa bestående resultat med din korsett för smalare midja, rekommenderar vi att du använder vår midjetränare under minst 3 månader mellan 3 till 6 timmar per dag.

 4. Belly XS

  Tag 2 kapslar Belly XS dagligen. Ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen före måltid på fastande mage. Då ingredienserna är naturliga finns det inga registrerade biverkningar vid användning av Belly Fat Burner. Vi rekommenderar att du alltid läser ingrediensförteckningen innan du börjar att detoxa kroppen för att uppnå en naturlig viktminskning.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(32)
4 Stjärnor
(20)
3 Stjärnor
(6)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.46% baserat på 58 Kundomdömen

Verifierat Köp

Väldigt liten i storlek! Men info finns att man ska ta en större storlek, men ta 2 stl större skulle jag säga😀

S Sara S
Verifierat Köp

It was worth every penny it helped me lose inches of my waist I will definitely get a size small

a ayan
Verifierat Köp

Tack mycket

F Foad G
Verifierat Köp

En bra och bekväm gördel

G Gunnel
Verifierat Köp

Det kom fram snabbt och waisttrainern är snygg och bekväm och passar perfekt

O Olivia
Verifierat Köp

Man blir mindre uppblåst av tabletterna och korsetten håller in magen snyggt

T Thea
Verifierat Köp

fantastisk kombo

G Gerd
Verifierat Köp

Dom är jättebra tillsammans men man får inte glömma att äta bra och träna rätt om man verkligen vill ha resultat

W Willma
Verifierat Köp

Jag gillar dom

S Siri
Verifierat Köp

Ist natürlich etwas schummeln aber sorgt eben sofort für eine schmalere Taille und einen flachen Bauch. Trage den Waist Trainer auch im Büro unter der Kleidung und es verbessert deutlich meine Haltung. Ob ich dadurch auch wirklich Gewicht verlieren werde, bleibt noch abzuwarten.

V Vera S.

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar