WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Ny

Vitamin D3 Tuggtabletter

1000 IU 180 Tabletter | Kosttillskott för barn
WeightWorld

D-vitamin är väldigt viktigt för växande barn, men det är svårt att få ett tillräckligt stort intag av D-vitamin endast från kosten. Att stödja immunförsvarets normala funktion och bidra till underhåll av skelett och leder hör till de många hälsofördelar som D-vitamin anses ha för kroppen. WeightWorlds Vitamin D3 tuggtabletter innehåller en kraftfull styrka på 1000iu Vitamin D3 och är ett gott och enkelt sätt att upprätthålla ditt barns D-vitaminnivåer, speciellt under de mörka vintermånaderna. Prova dessa lättanvända tuggtabletter med hallonsmak, dina barn kommer att älska dem!

 • Kraftfulla tuggtabletter med 1000iu Vitamin D3
 • Lättuggade tabletter med hallonsmak
 • Boosta de naturliga nivåerna med bara en tablett per dag
 • D-vitamin för underhåll av benvävnader
 • 180 tuggbara tabletter
 • GMO-fri, glutenfri & laktosfri
129
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Varför är Vitamin D3 viktigt för växande barn?

Vitamin D3 vitamin är väldigt viktigt för växande barn, eftersom det hjälper till att upprätthålla normala benvävnader, tänder och muskelfunktioner, samtidigt som det stödjer kroppens normala absorption av kalcium och fosfor. Den främsta källan till D-vitamin är solljus, eftersom det förekommer naturligt i relativt få livsmedel, som fet fisk, kött och ägg

Vitamin D3 är också känt som kolekalciferol, vilket är den form av D-vitamin som din hud naturligt producerar när den utsätts för solljus. WeightWorlds Vitamin D3 tuggtabletter är en kraftfull källa till kolekalciferol för barn, som är ett perfekt tillskott utöver en hälsosam kost och daglig exponering för solljus. Detta kosttillskott består av Vitamin D3 i sin renaste form, så att dina barn kan öka sina normala nivåer av D-vitamin med välsmakande tuggtabletter.

Fördelar & Funktioner

WeightWorlds högpotenta Vitamin D3 tabletter med 1,000iu är en effektiv källa till biotillgängligt kolekalciferol för en bättre absorption & optimal dagsdos. Detta kan hjälpa ditt barn att få maximal nytta av D-vitamin, som är känt för att ha en betydande roll för celldelning och även kan underhålla:

 • Ett starkt immunförsvar
 • Normala benvävnader och tänder
 • Absorption av kalcium och fosfor
 • Normala blod- & kalciumnivåer
 • Hälsosam muskelfunktion

Varför ska jag välja WeightWorld Vitamin D3 tuggtabletter?

Många barn får inte den nödvändiga mängden D-vitamin från solljus under de mörkare årstiderna, speciellt om deras kost inte är tillräckligt mångsidig. Barn som inte kan vistas utomhus tillräckligt kan även ha stor nytta av ett tillskott med D-vitamin, som ofta även kallas för solskensvitaminet.

Eftersom många barn inte är så förtjusta i att ta kosttillskott och äta vissa D-vitaminrika livsmedel, har WeightWorld skapat dessa kraftfull tuggtabletter med 1,000iu Vitamin D3. Tabletterna har en härlig hallonsmak - de är både goda och nyttiga!

Användning

Tillskottet är avsett för barn som är 4-12 år. Barn ska ta en tuggtablett per dag i samband med en huvudmåltid för att stödja deras dagliga intag av D-vitamin. Tabletterna ska inte sväljas hela. Detta kosttillskott ska inte användas som en ersättning för en mångsidig och balanserad kost.

Ingredienser: Bulkmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), vitamin D3 (kolekalciferol), klumpförebyggande medel (magnesiumstearate, silica)

Läs mer
Vitamin D3 Tuggtabletter 1000 IU 180 Tabletter | Kosttillskott för barn

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter