D3-Vitamin Tuggtabletter för Barn - Hallonsmak

180 st | Bidrar till immunförsvaret och skelett

Varför är D3-vitamin viktigt för barn i växande ålder?

Vitamin D är ett viktigt vitamin för barn i växande ålder, eftersom det hjälper till att bibehålla normala skelett, tänder och muskelfunktioner, och bidrar även till ett normalt upptag av kalcium och fosfor i kroppen. WeightWorlds D vitamin tillskott för barn ser därför till att behovet av D vitamin möts även under vintern.

Normalt kan man få sitt D vitaminbehov tillgodosett genom kosten genom att äta fet fisk, kött och ägg, men vid kräsenhet kan det vara nödvändigt att komplettera med ett kosttillskott eller vitaminpiller.

D3-Vitamin kallas ofta för kolekalciferol, vilket är en typ av vitamin D som din hud producerar naturligt när du går runt i solen, och därför kallas D3-vitamin också ofta för 'solvitaminet'. Just därför rekommenderas det att barn över 4 år får D-vitamintillskott under de kalla höst- och vintermånaderna, eftersom D-vitaminupptaget vid solexponering minskar markant under dessa månader.

WeightWorlds D3-Vitamin tuggtabletter för barn med hallonsmak är lyckligtvis din hjälpreda i nöd, så du kan ge dina barn ett potent D-vitamintillskott för att tillgodose deras vitaminbehov för att undvika brist.

Huvudsakliga fördelar och funktioner

WeightWorlds D3-Vitamin tuggtabletter är en naturlig och bioteknikvänlig källa till kolekalciferol så att dina barn kan få den perfekta absorptionen och optimala dosen. Det hjälper dina barn att få ut det mesta av D-vitamin, vilket bland annat bidrar till:

  • Bidrar till att upprätthålla immunförsvaret
  • Bidrar till normala skelett och tänder
  • Bidrar till upptaget av kalcium och fosfor
  • Bidrar till normala blod- och kalciumnivåer
  • Bidrar till normala muskelfunktioner

Varför välja WeightWorld D3-Vitamin tuggtabletter?

Många barn får inte alltid den nödvändiga mängden D-vitamin från solens strålar på grund av de olika årstiderna, och kosten kanske inte är den hälsosammaste eller tillräckligt balanserade. Barn som inte kan gå ut ofta kan också få ut det mesta av detta vitamin, som är fyllt med solsken!

Vissa barn kan vara riktigt kräsna och ha svårt att ta piller i allmänhet och äta mat med D-vitamin. Men med WeightWorlds D3-Vitamin tuggtabletter kommer ditt barn utan tvekan att älska dessa läckra tuggtabletter med hallonsmak och tycka att det är godis – men i en mycket hälsosammare variant!

Användning

Vi rekommenderar att ditt barn äter 1 tuggtablett dagligen till en huvudmåltid. Svälj inte, utan tugga som du skulle tugga / äta ett vingummi. Bör tas dagligen under en period på minst 3 månader för att få ut det mesta av tillskottet.

Rekommendationer

Avsedd för barn mellan 4-12 år. Är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Tuggtabletterna ska inte ses som en ersättning för en hälsosam och varierad kost och ska inte sväljas hela.

Ingredienser

Vitamin D3 (Cholecalciferol), Sorbitol, Antiklumpningsmedel (magnesiumstearat, kiseldioxid), Fyllmedel: Mikrokristallin cellulosa, Sötningsmedel: Sackaros, Smak: Hallon, Färg: E120 Duranate Carmine.

Oftast köpt tillsammans

Berberin 500 mg
Berberin 500 mg

500 mg 120 Kapslar

249Kr

+
Multivitamin Vingummin för Barn
Multivitamin Vingummin för Barn

120 Gummies | Naturligt Multivitamintillskott för barn

151Kr 189Kr

1 Produkt(er)

249Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(51)
4 Stjärnor
(19)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.33% baserat på 72 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mina barn gillar dom här så mycket att jag har fått börja gömma dom!

S Sandra
Verifierat Köp

Köpte dom till min son från början men jag har också börjat ta dom istället för mina tråkiga "vuxenvitaminer". Vuxna gillar också godis ;)

L Linn
Verifierat Köp

Ungarna gillar dom

K Kristian
Verifierat Köp

Gott vitamingodis

M Marie
Verifierat Köp

Jag har inga barn men köper dom här ändå. Mycket roligare än tråkvitaminer.

J Jessica
Verifierat Köp

Det är aldrig några problem att få barnen att ta sina vitaminer med dom här.

A Alma
Verifierat Köp

Funkar fint.

S Stina
Verifierat Köp

Smakar som godis

M Mona
Verifierat Köp

Min lilltjej vägrar ta vitaminer om dom inte smakar godis så jag tycker att dom här är jättebra.

A Ava
Verifierat Köp

Mitt kinkiga barn gillade inte dom här så mycket, men hon tar dom i alla fall.

T Tuva

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar