WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Svarta fläderbär kapslar - 60 kapslar

500 mg 60 Kapslar | Tillskott för hälsa & immunförsvar
WeightWorld

Söker du ett kosttillskott med svarta fläderbär som kan stärka ditt immunförsvar och främja din allmänna hälsa? WeightWorlds förstklassiga och kraftfulla kapslar med fläderbär är även berikade med en högpotent blandning av liposomalt C-vitamin och zink i varje portion. Ta bara en lättsvald kapsel per dag för att få mer energi och boosta ditt immunförsvar.

  • Kraftfull formel med svarta fläderbär
  • Stödjer den allmänna hälsan & ger energi
  • Berikade med liposomalt C-vitamin
  • Kan boosta ditt immunförsvar
  • 60 kapslar för två månaders bruk
199
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är WeightWorlds Svarta fläderbär kapslar?

Svarta fläderbär har blivit ett populärt superfood eftersom de har ett högt näringsvärde och innehåller rikligt med viktiga vitaminer och mineraler som kan boosta ditt immunförsvar. Svarta fläderbär kapslar är fulladdade med tre näringsrika ingredienser som kan stärka din kropp och hjälpa dig att upprätthålla en aktiv livsstil. WeightWorld kombinerar de naturliga fördelarna i fläderbär med kraftfullt liposomalt C-vitamin och zinkcitrat, för att ge dig den näring och energi som din kropp behöver.

Fördelarna med svart fläderbär

Energi

Få en optimal dos av vitaminer för att stödja dina naturliga energinivåer, med hjälp av en lättsvald kapsel, som är lätt att inkludera i din dagliga rutin.

Allmän hälsa

Det uppiggande kosttillskott ger dig inte bara energi, utan kan även stärka kroppens naturliga försvar och boosta din allmänna hälsa.

Näring

Ett tillräckligt intag av näring har en stor betydelse för ditt allmänna välmående. Svarta fläderbär är fullpackade med viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att stärka ditt immunförsvar.

Användning

Ta bara en kapsel om dagen i samband med en välbalanserad måltid, för att njuta av de naturliga fördelarna med svarta fläderbär. Detta växtbaserade tillskott innehåller en optimal dos av näringsämnen.

Ingredienser

Svart fläderbär, liposomalt C-vitamin komplex, zinkcitrat, vegetabilisk cellulosa, rismjöl, vegetabiliskt magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa.

Läs mer
Svarta fläderbär kapslar - 60 kapslar 500 mg 60 Kapslar | Tillskott för hälsa & immunförsvar

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter