Gratis frakt vid köp över 699 kr

Beauty Pack

Översikt

För henne finns detta Skönhetskit, designat för att ge dig en rejäl beauty-boost! Paketet innehåller Marint Kollagen Shots, Pure Marine Collagen och 24k Gold neck mask för en mer definierad käklinje.

Marint Kollagen Shots - 5000mg ren kollagen i varje shot som boostar hud, hår och naglar. Detta tillskott boostar även ben och leder.

Pure Marine Collagen Kapslar - Vår kraftfulla 1755mg dos med NatiCol Kollagen. Dessa kapslar är våra populäraste kollagentillskott som stöttar hälsosam hud och friska leder och ben.

24k Gold Neck Mask - En lyxig guldmask med naturliga ingredienser som kan jämna ut och minska käklinjen samt motverka rynkor och fina linjer.

  • Marine Collagen Shots - 5000mg av rent Marine kollagen i varje shot för att boosta hudens elasticitet samtidigt som det hjälper till att bibehålla starkare hår och naglar samt stötta en normal funktion av lederna.
  • Hyaluronic Acid Capsules - En premium formula av 400 mg hyaluronsyra, i kapslar som återfuktar din hud på djupet för en fin lyster samtidigt som den motverkar förekomsten av friktion i ben och leder.
  • 24k Gold Neck Mask - En lyxig guldmask som är berikad med naturliga ingredienser för att släta ut huden på halsen och hakan. Hjälper till att bekämpa fina linjer och rynkor.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar