WeightWorld Skinny Tea

Tepåsar | Te för vikthantering

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Vill du prova en ny spännande metod för att förbättra din vikthanteringsrutin? Prova WeightWorld Skinny Tea, ett unikt naturligt viktminskningste, som är utformat för att hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål. En hälsosam diet behöver inte vara tråkig; detta välsmakande te kan hjälpa dig att lyckas med din diet och ge dig mer energi.

  • 28 dagars vikthanteringsprogram
  • Näringsrik formel som stödjer din diet
  • Med 9 kraftfulla naturliga ingredienser
  • Hjälper till att kontrollera aptiten
  • Uppfriskande & energigivande!
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Vad är WeightWorld Skinny Tea?

Vi på WeightWorld vet hur svårt det kan vara att hålla idealvikten och följa en hälsosam diet tills man får önskat resultat. För att hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål har vi skapat en produkt som gör det både lättare och roligare.

WeightWorld Skinny tea är ett milt men effektivt te, som boostar din diet och hjälper dig att uppnå dina mål. Den naturliga formeln är välsmakande & uppfriskande och hjälper dig att hantera vikten, samtidigt som de näringsrika ingredienserna bidrar till en hälsosammare livsstil.

Hur fungerar Skinny Tea?

Du har kanske hört att man kan gå ner i vikt av te. Det är kvaliteten, ursprunget och koncentrationen av ingredienserna i detta te som gör det till ett effektivt stöd för viktminskning. WeightWorld Skinny Tea består av en innovativ blandning av ingredienser av högsta kvalitet som är noggrant utvalda för att ge din kropp det bästa naturen har att erbjuda!

Genom att byta ut ditt vanliga morgonkaffe eller te till WeightWorlds skinny tea ersätter du en stor mängd onödiga kalorier med ett hälsosammare alternativ. Detta viktminskningste är dessutom utformat för att ge en naturlig energiboost så att du kan kickstarta dagen och hålla din diet.

Nyckelingredienser i WeightWorld Skinny Tea

Användning

Ta en påse skinny tea och lägg i en mugg. Häll nästan kokande vatten i muggen och låt påsen dra i cirka 5 minuter. För maximal effekt och optimala resultat rekommenderar vi att du dricker en kopp av detta te varje morgon.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.44% baserat på 26 Kundomdömen

Verifierat Köp

Så bra! Funkar super bra

S Sara
Verifierat Köp

- 4 kg på två veckor, men med en del biverkningar som man kan välja att kalla utrensning. Känsliga magar varnas, speciellt för kvällsteet.

M Mona I
Verifierat Köp

Helt enkelt BÄST! Tack så hemskt mycket, borde ha köpt detta för länge sen.. Funkar 100% rekommenderar verkligen!

D Dila A
Verifierat Köp

Har nyligen börjat med te ser redan resultat min mage är inte lika svullen (5 dagar )

J Juana I
Verifierat Köp

Luktar gott , har dock ej börjat använda. Men säkert bra! Perfekta påsar så inget krångel. :)

D Dragana B
Verifierat Köp

Jag älskar det här teet, bra rutin på morgonen och blir väldigt trött av kvällsteet. Och det bästa av allt är att det är så gott. Har redan beställt nästa omgång.!

A Anni
Verifierat Köp

God smak. Smakar som vanligt te

J Jill J
Verifierat Köp

Ser inte så mycket effekt..

E Ek.
Verifierat Köp

100procent nöjd. Min mor är nöjd med första veckans resultat

D Djam C
Verifierat Köp

Smakar bra, märker dock inga resultat efter ca 3 v

H Hanna E
Verifierat Köp

De bar så bra

L Layla B
Verifierat Köp

Den var bra

S Seiamand K
Verifierat Köp

Okay......

A Allan
Verifierat Köp

Känner mig mycket mindre hungrig efter att ha druckit detta varje morgon under de senaste vecka 2 veckorna. Jag känner mig piggare också och detta fungerar över förväntan!

P Pia Strandberg
Verifierat Köp

Detta te har en fantastisk god smak och är lätt att dricka. Mina energinivåer har ökats, jag är inte längre lika trött på eftermiddagarna och det har verkligen minskat min aptit. Jag får ut mer av min träning då jag orkar betydligt mer nu och min mage mår också bättre. Jag väger inte mig men jag känner att jag har gått ner i vikt då jeansen sitter lösare och jag är mycket nöjd med mitt skinny tea. Ger er högsta betyg och kommer handla hos er igen!

S Sabine
Verifierat Köp

Jag har druckit teet i 2 veckor och hittills har jag gått ner 3 kilo, känner mig mindre hungrig och sötsugen, fått mer energi och jag är piggare på morgonen.

S Sofia Cederström, Kalmar
Verifierat Köp

Rekommenderas, är absolut värt det om man behöver förlora några kilon!

C Caroline B
Verifierat Köp

Känner mig nöjd, eran sida var bra, leveransen var snabb.

A Amanda Broman
Verifierat Köp

Älskar detta te då det har hjälpt mig att gå ner 4 kilo redan efter några veckor vilket aldrig hänt innan på så kort tid. Jag har haft svårt att gå ner i vikt länge och gillar inte att ta några tillskott eller kapslar och hur mycket jag än tränat och försökt att äta nyttigt så har inget hjälpt. När jag hörde om teer som ökar förbränningen så sökte jag på google och hittade er vilket jag är jätteglad för!

J Julia, 32, Djurgården
Verifierat Köp

Fungerar över förväntan för min energi och jag har inte längre så stor lust att småäta men har bara druckit det 2 dagar så ser inga resultat på vågen riktigt ännu!

B Birgit
Verifierat Köp

Bra produkt, snabb leverans. Rekommenderades det här av min syster som gått ner 5 kilo av denna kur så jag ville testa också och hoppas på lika bra resultat!

A Ardijana
Verifierat Köp

Mycketnöjd med detta köp! Gått ner nästan 4 kilo på 28 dagar med detta te och träning 3 gånger i veckan! Smakar gott så känner inget behov av extra sötningsmedel men vissa dagar sätter jag i lite citron eller honung i mitt te för att variera smaken!

S Sanne, 25
Verifierat Köp

Snabb frakt, Jag fick också 5 % i rabatt från att gilla eran facebooksida vilket var bra! Har ej testat teet ännu då jag nyss beställde.

Y Yvette
Verifierat Köp

Min beställning kom fram mycket snabbt. Jag köpte denna 28 dagars kur för att gå ner några kilon. Älskar förpackningen och jag jag trodde att jag skulle behöva köpa en tekokare men teet kommer i tepåsar vilket gör det enkelt att förbereda och dricka. Det luktar och smakar bra. Jag fram emot den här månaden!

I Ida-Marie A
Verifierat Köp

Helt enkelt BÄST! Tack så hemskt mycket, borde ha köpt detta för länge sen.. Funkar 100% rekommenderar verkligen! Har gått ner 2kg på 10dagar kommer att köpa mer av den produkten många stjärnor av mig ????????????

K Keser
Verifierat Köp

Hejsan! Tack att ni finns är super nöjd med produkten har hjälp mig på vägen gåt ner 2kg på 10dagar har redan beställt en omgång till på denna produkt många sjänor från mig och rekommenderar starkt till alla som vill gå ner i vikt

K Keser

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar