WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

100 ml Kräm | Lindrande och närande kräm mot bristningar

Skinception™ Intensive kräm mot bristningar är en fantastisk produkt som kan hjälpa dig att hantera hudbristningar. Denna innovativa kräm är baserad på helt naturliga ingredienser, som strävar efter att reparera och förnya huden för en jämnare yta och hudton. Skinception™ Intensive passar utmärkt för att hantera bristningar på magen, låren, rumpan och alla andra delar av kroppen.

  • Kan reducera hudbristningar med upp till 72,5%
  • Består av 100% naturliga ingredienser
  • Innehåller reparerande enzymer
  • Bidrar till att förnya huden och göra den fastare
  • Lätt att applicera och snabbabsorberande
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
63.46
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är hudbristningar?

Bristningar- även kallat Stretch Marks - är märken som uppstår på huden efter att den utsatts för större påfrestningar, till exempel då huden töjs ut vid en graviditet eller en snabb viktökning.

Vad är Skinception™?

Skinception™ är en tillverkare av högkvalitativa hudvårdsprodukter med den senaste tekniken inom hudvård. Produkterna är framtagna för att behandla specifika hudproblem och Skinception™ erbjuder som ärr och bristningar. Produkterna från Skinception™ innehåller inga parabener eller andra syntetiska ingredienser som kan vara skadliga för kroppen.

Hur skiljer sig Skinception™ från andra krämer?

Skinception™ består av kliniskt beprövade produkter med aktiva ingredienser som har visat sig att öka den naturliga produktionen av kollagen för mer välmående och strålande hud.

Hur applicerar jag denna kräm?

Applicera på bristningar i det drabbade området två gånger dagligen - en gång på morgonen och en gång på kvällen för maximalt resultat.

När kan jag se resultat?

Denna kräm mot bristningar stimulerar den naturliga produktionen av kollagen, vilket kan ge ett effektivt och bestående resultat redan efter fyra veckor. Det är dock rekommenderat att du använder Skinception™ under 2-3 månader för bästa resultat.

Vad innehåller produkten?

Vatten, Caprylic kaprintriglycerider, isopropylpalmitat, pentylen Glyco, etoxidiglykol, Beta glukan, Butylenglykol, bladextrakt av Nelumbo, Nucifera, Cetyl Hydroxyethycellulose, Rutin, Palmitoyl Oligopeptid, Palmitoyl Tetrapeptid-7 Utdrag, Phaseolus lunatus, Siegesbeckia Orient Extract, hydrolyserad Soja Fiber, Stearylalkohol, magnesiumaluminiumsilikaten Glycerylstearat, natriumstearoyllaktylat, Panthe

Lotusblomma (Nelumbo Nucifera Leaf Extract) - För att läka, rena och balansera huden. Lotusblomman har även en uppstramande och utslätande förmåga.

Siegesbeckia Orient Extract - En ört känd för sin läkande förmåga. Örten kan även öka förnyelsen av vävnader samt stimulera produktionen av kollagen.

Grapefruktextrakt - känt för att verka stärkande och kunna föryngra huden. Detta genom att återställa hudens ursprungliga form och reducera bristningar.

Läs mer
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy 100 ml Kräm | Lindrande och närande kräm mot bristningar

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.67% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

????????????????????

S Serpil G
Verifierat Köp

..........

T Thanyarat C
Verifierat Köp

Mycket bra produkt som gör skillnad.

P Paulina V
Verifierat Köp

Jag har provat flera produkter för att bli av med bristningar på magen och låren, allt ifrån krämer till behandlingar och jag har till och med övervägt en operation eller ingrepp. Läste om Skinception från DSlabratories i en tidning och hittade den här. Det var den enda produkten som fungerat för mig! Mina bristningar har minskat och nästa försvunnit! Tusen tack!

M Margareta, 44
Verifierat Köp

Snabb leverans och en produkt som verkligen fungerar. Har använt mig av DS laboratories i över 1 år och alla deras produkter är super, även med denna vart jag riktigt nöjd.

V Viola Abrahamsson
Verifierat Köp

Jag hade problem med hudbristningar på låren efter min graviditet. Men de försvann nästan helt efter jag kört med denna kräm under 2 månader så nu kan jag ha kjol och shorts igen till sommaren.

K Kelly
Verifierat Köp

Den funkade asbra på min mage efter min graviditet.

C Cecilia
Verifierat Köp

Jag är gravid nu och använder denna i förebyggande syfte för jag vill verkligen inte ha bristningar och än så länge är min hud mjuk, fin och fri från bristningar så jag är supernöjd!

S Sofia
Verifierat Köp

Den blekte nya bristningar som jag har fått på brösten efter att jag har gått upp i vikt men den funkade inte lika bra på gamla bristningar som jag har på höfterna.

E Ebba
Verifierat Köp

Den känns som att den fungerar och huden blir mjuk och smidig.

M Monika
Verifierat Köp

Jag använder denna ihop med en derma roller och jag tycker nog att jag börjar se resultat nu. Men det tar ett tag så man får ha tålamod.

S Sandra
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter