Gratis frakt vid köp över 599 kr

Skinception Dermefface FX7

15 ml Kräm | Naturlig kräm mot ärr

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Besväras du av synliga ärr? Ärr bildas då en skada skett på huden och de kan se ut på flera olika sätt. De kan bukta utåt, ha en annan färg än resten av huden eller få huden att se ojämn ut, om de uppkommit som en följd av akne eller vattkoppor. Skinception Dermefface FX7 kräm mot ärr har skapats med detta i åtanke. Krämen innehåller naturliga och hudvänliga ingredienser som kan hjälpa till att både jämna ut färgen samt reducera ärrvävnad och öka kollagenbildningen så att huden ser jämnare och friskare ut.

  • För behandling av ärr i ansiktet och på kroppen
  • För en jämnare hud
  • Naturliga & hudvänliga ingredienser
  • Berikad med sojafiber
  • Lättabsorberad konsistens
  • Applicera 2 gånger per dag
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Vad är Skinception Dermefface FX7?

Skinception Dermefface FX7 är ett serum som har framställts speciellt för att behandla både nya och gamla ärr, genom att stärka, skydda och jämna ut huden samt bleka missfärgade ärr. Serumet har baserats på en innovativ, vetenskaplig formel, gjord på kraftfulla, naturliga ingredienser som är skonsamma för huden. Applicera bara en liten mängd Dermefface FX7 serum på ditt ärr två gånger om dagen för att enkelt behandla de jobbiga ärren.

Fördelarna med Skinception Dermefface FX7

Det finns många metoder och behandlingar för att ta bort ärr, som starka krämer och smärtsamma laserbehandlingar. Men varför inte prova en naturlig och skonsam kräm mot ärr, som inte irriterar din hud som redan har fått stå ut med mycket? Dermefface FX7 innehåller hudvänliga ingredienser såsom betaglukan som lindrar rodnad och klåda, hydrolyserade sojabönsfibrer som förbättrar hudens elasticitet och gör den starkare och jämnare, samt Niacinamid, eller vitamin B3, som är känt för att upprätthålla normal hud. Serumet har dessutom berikats med flera bärextrakt; gojibär kan hjälpa till att reducera ärr tack vare deras inverkan på blodflödet, blåbär är kända för att ha uppljusande egenskaper och ge ökad lyster, medan acaibär kan skydda huden mot oxidation och fria radikaler. Denna innovativa blandning av naturens bästa är det perfekta hjälpmedlet mot vanprydande ärr i ansiktet eller på kroppen.

Fullständig ingredienslista:

Vatten (aqua), glycerin, betaglukan, pentylenglykol, D-pantenol, sackaridisomerat, extrakt från verbena officinalis, hydrolyserade sojabönsfibrer, niacinamid, allantoin, fruktextrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från euterpe oleacea, extrakt från lycium barbarum (goji), aristotelia chilensisui, fruktextrakt från aronia arbutifolia/aronia melanocarpa (aronia), fruktextrakt från garcinia mangostana, fruktextrakt från punica granatum, fruktextrakt från morinda citrifolia, dinatrium EDTA, hydroxietylcellulosa, fenoxietanol, etylhexylglycerin.

Användning

Använd Skinception Dermefface FX7 genom att enkelt applicera ett tunt lager av serumet direkt på ditt ärr och huden runt omkring. Massera försiktigt in serumet till det absorberats helt. Upprepa varje morgon och kväll. För bäst resultat rekommenderar vi att du använder serumet regelbundet och investerar i långsiktig användning. Läs igenom hela ingredienslistan innan första användning. Om du har någon specifik hudåkomma kan du rådfråga professionell vårdpersonal innan du använder produkten.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

jättebra serum som fungerade just för mina ärr. Rekommenderas verkligen

m marina
Verifierat Köp

Har hjälpt att lindra min akne ärr på ryggen.

I Isabelle
Verifierat Köp

Nöjd än så länge!

K Kirsten
Verifierat Köp

Tycker att den har hjälp att göra ärren lite ljusare och blekare.

M Martina
Verifierat Köp

Har använt denna på nya ärr efter en operation och dom bleknar

E Ebba
Verifierat Köp

Skön kräm

I Isabella
Verifierat Köp

Damen hade denna hemma så jag provade den på ett ärr på hakan

M Mikael
Verifierat Köp

Jag använder den på mina bristningar på brösten och dom försvinner mer och mer

S Susanne
Verifierat Köp

Jättebra

E Emma
Verifierat Köp

Den är verkligen effektiv!

A Anna-Karin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar