Gratis frakt vid köp över 599 kr
en kvinna ligger i en sang med en svart liten klanning och roda hjartan

Shapewear

Shapewear är i själva verket en form av underkläder, vilka i grund och botten formar sig efter den egna kroppen. Tanken med produkterna är att du ska kunna komma i form snabbt och enkelt utan att för den delen behöva investera otaliga timmar och ansträngningar för att nå din ideala målvikt. En av de populäraste produkterna som oftast beställs i kombination med Shapewear-produkter är produkter vilka återfinns i Waist-Trainers kategorin vilka kan användas både under och ovanpå kläder, som ett led i att forma midjan men även främja den viktiga hållningen. Missa inte chansen att lära dig mer om dessa produkter. Du kommer säkerligen att hitta något som lämpar sig just för dina behov så att du på et lättare och enklare sätt uppnår en målvikt som du verkligen stortrivs med!
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Vad är Shapewear?

Shapewear är åtstramande underkläder som kan hjälpa dig att forma din kropp. Det finns många olika typer av shapewear eller Bodyshaper som de också kallas. Till de populäraste hör Waist Trainer som används runt midjan för att strama åt din mage. Många kvinnor känner igen känslan av att ta på sig en för tight tröja eller klänning och inte riktigt vara nöjd med passformen. En Waist Trainer är den perfekta lösningen, eftersom den kan hålla in magen och för att framhäva midjan. Om du väljer en beige Waist Trainer kan den även användas under ljusa klänningar.

Vad kan Shapewear göra för mig?

Shapewear har tagit fart på marknaden för att ge kvinnor i alla åldrar ett enkelt och smärtfritt alternativ till att se bättre ut och må bättre. Det bästa med shapewear är att det är diskreta och kan användas under dina vanliga kläder. Några av de funktioner som våra shaping underkläder har är:

  • Kan forma och tona specifika delar av kroppen
  • Kan hjälpa till att strama åt kring magen
  • Kan resultera i en mindre midja
  • Kan strama åt kring lår och höfter

Shapewear gör kroppen fastare och ta bort centimetrar från de rätt ställena. Forma din kropp utan ansträngning har alltid varit en dröm för varje kvinna speciellt under en stressig period då kläderna börjar strama åt och det inte känns som det bästa beslutet att köpa en helt ny garderob. Detta är skälet till att shaperwear finns. Med dina nya Bodyshaper underkläder för shaping behöver du inte köpa nya kläder utan du kan ofta minska flera storlekar.

Vad är huvudskälen till att använda bodyshaper?

En undersökning av 200 svenska kvinnor visar att de 5 viktigaste egenskaperna hos deras val av Bodyshaper produkter var baserat på följande egenskaper.

Skönhet

Shaping underkläder är inte bara för speciella tillfällen utan precis lika viktigt att Bodyshaper kan få kvinnor att känna sig vackra i vardagen.

Komfort

Kvinnor söker komfort, passform och enkelt underhåll när de väljer sina Shapewear shaping produkter.

Individuella behov

Nästan alla av de tillfrågade kvinnorna uppgav att de tror att det är viktigt att underkläderna för shaping är speciellt utformade för att passa individuella behov eller storlek. Varje kvinna behöver känna sig bekväm, praktisk och vacker med sina shaping underkläder.

Material

En viktig del i att välja sina Bodyshaper är det material som shapingprodukterna finns i. Vår Waist Trainer är tillverkat av ett lätt men slitstarkt material av högsta kvalitet.

Pris

Kvinnorna i vårt test uppgav att priserna för deras Shapewear är viktigt, priserna ska inte vara för höga men kunderna är beredda att betala lite mer för en produkt av hög kvalitet än andra Bodyshaper på marknaden. Det är anledningen till att vi på WeightWorld har satsat på exklusiva shapewear produkter till konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och kunnig kundservice.

Alla våra produkter är anti-statiska och naturliga, tillverkade och designade i Italien, specialiserade på din komfort och välmående för din kropp. Detta är skälet till varför våra shapewear produkter är så eftertraktade och uppskattade av kvinnor. Vi fråga inte bara kvinnorna vad de letade efter när de kollade på shaping underkläder, vi följde också deras önskemål och anpassade våran produkt och service efter deras behov.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.