WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Shapewear

Shapewear är underkläder som formar kroppen på ett snyggt sätt för att snabbt och enkelt komma i form utan ansträngning. Vi har även shaping-underkläder för att stödja en växande mage till gravida kvinnor.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Vad är Shapewear?

Shapewear är åtstramande underkläder som kan hjälpa dig att forma din kropp. Det finns många olika typer av shapewear eller Bodyshaper som de också kallas. Till exempel finns det speciella underkläder som kan hjälpa dig att strama åt din mage eller rumpa. Många kvinnor känner igen känslan av att ta på sig en för tight tröja och inte riktigt vara nöjd med passformen. Shapewear kan vara lösningen på detta problem eftersom dessa plagg ofta kan minimera det oönskade området.

Vad kan Shapewear göra för mig?

Shapewear har tagit fart på marknaden för att ge kvinnor i alla åldrar ett enkelt och smärtfritt alternativ till att se bättre ut och må bättre. Det bästa med shapewear är att det är diskreta och känns precis som ett andra lager hud. Det enda som andra människor kommer att märka är hur bra form du är i. Det finns många olika modeller och leverantörer av denna typ av uppstramande Bodyshaper shaping underkläder. Några av de funktioner som våra shaping underkläder har är:

  • Kan forma och tona specifika delar av kroppen
  • Kan hjälpa till att strama åt kring magen
  • Kan resultera i en mindre midja
  • Kan strama åt kring lår och höfter

Shapewear gör kroppen fastare och ta bort centimetrar från de rätt ställena. Forma din kropp utan ansträngning har alltid varit en dröm för varje kvinna speciellt under en stressig period då kläderna börjar strama åt och det inte känns som det bästa beslutet att köpa en helt ny garderob. Detta är skälet till att shaperwear finns. Med dina nya Bodyshaper underkläder för shaping behöver du inte köpa nya kläder utan du kan ofta minska flera storlekar.

Vad är huvudskälen till att använda bodyshaper?

En undersökning av 200 svenska kvinnor visar att de 5 viktigaste egenskaperna hos deras första handsval av Bodyshaper produkter var baserat på följande egenskaper.

Skönhet

Shaping underkläder är inte bara för speciella tillfällen utan precis lika viktigt att Bodyshaper kan få kvinnor att känna sig vackra i vardagen.

Komfort

Kvinnor söker komfort, passform och enkelt underhåll när de väljer sina Shapewear shaping produkter.

Individuella behov

Nästan alla av de tillfrågade kvinnorna uppgav att de tror att det är viktigt att underkläderna för shaping är speciellt utformade för att passa individuella behov eller storlek. Varje kvinna behöver känna sig bekväm, praktisk och vacker med sina shaping underkläder.

Material

En viktig del i att välja sina Bodyshaper är det material som shapingprodukterna finns i. Det är viktigt att hålla högkvalitet så inte produkten går sönder eller blir förstörda efter bara de första tvättarna. Av dessa skäl beslutade vi att tillverka våra produkter i två olika typer av garn anpassade efter kundernas specifika önskemål. Milkofil garn har en perfekt naturlig antibakteriell funktion och dessutom är det ett material som andas och särskilt populärt under de varma månaderna hos shaping underkläder. Bamboo garn är anpassat för de som söker en mjuk och bekväm lösning som andas och knappt känns mot huden från våra shapewear.

Pris

Kvinnorna i vårt test uppgav att priserna för deras Shapewear är viktigt, priserna ska inte vara för höga men kunderna är beredda att betala lite mer för en produkt av hög kvalitet än andra Bodyshaper på marknaden. Det är anledningen till att vi på WeightWorld har satsat på exklusiva shapewear produkter till konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och kunnig kundservice.

Alla våra produkter är anti-statiska och naturliga, tillverkade och designade i Italien, specialiserade på din komfort och välmående för din kropp. Detta är skälet till varför våra shapewear produkter är så eftertraktade och uppskattade av kvinnor. Vi fråga inte bara kvinnorna vad de letade efter när de kollade på shaping underkläder, vi följde också deras önskemål och anpassade våran produkt och service efter deras behov.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.